Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Calculatoare de Buzunar - Birotica&Papetarie: 8 companii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Budapest (Ungaria). Avem 25 ani experienta in domeniul papetarie - birotica. Livrarile facem cu curier, ori cu masinile noastre! Mai multe detalii gasiti pe www.wts.hu

  • In magazinul situat in zona centrala a Ploiestiului prezentam o multime de produse din majoritatea brandurilor importante in papetarie. Koh I Noor este marca noastra preferata si avem foarte multe produse de la ei. (de la creioane de 2 mm cu ascutitoare care existau si inainte de 1989 pana la creioanele magic in 3 culori) Koh i noor, schneider, staedtler, maped, pelikan, bic, frixion, faber castell, pilot, parker, rotring, xerox..... langa acesti colosi ai papetariei mai exista branduri valoroase cu renume in formare: centropen, artline, pensan, mas. Prin aceasta insiruire de branduri reprezentative dorim sa va spunem ca noi cautam sa va oferim produse bune si solutii adecvate. Aceste branduri sunt o certificare a standardului la care dorim sa lucram. Speram ca si atmosfera din magazin, viteza de solutionare a solicitarilor dumneavoastra sa fie pe masura brandurilor pe care la promovam. Ne dorim sa fim principalul furnizor local pentru produse destinate activitatilor creative. din aceasta cauza oferta noastra s-a diversificat destul de mult in ultimul an, de la perforatoare cu model si stampilute, pana la adezivi speciali si diverse materiale pentru arta. va asteptam sa testati produsele noastre de luni pana vineri intre orele 8,30 si 19. sambata program scurt de la 9 la 2 (14.00)

  • Cautam continuu solutii sa dezvoltam si sa implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la produsul dorit. Implementarea uneipolitici de preturi reduse, potrivite atat cu situatia economica generala cat si cu ideea de accesibilitate pentru orice buzunar, a dus la fidelizarea clientilor si cresterea numarului de comenzi .

  • Suntem o companie tanara in plina ascensiune si ne dorim sa castigam o cota rezonabila de piata in Romania. Facem import export de produse papetarie. Ne dorim sa perseveram in piata cu produse de calitate.

  • Firma noastra va ofera servicii de digital print, xerox, copiere, legatorie, carti de vizita, reclame, banner, personalizari, carti de vizita, produse birotica- papetarie, refil cartuse inkjet si laser. Ne gasiti pe Str. Ocnei nr 38 vis-a-vis  Fabrica Independenta, Sibiu.

  • Compania a fost infiintata in 1991. Oferim multiple servicii: xerox, imprimare, formulare si tiparire diverse anunturi, comercializam si fiscalizam case de marcat, vindem cantare omologate. Avem o gama larga de jucarii pt toate varstele. NE GASITI PE FACEBOOK (SC PROCOMSER FORTUNA SRL ) De asemenea avem o gama    variata produse pt PARTY        la copii (coif, lampion, ghirlande, baloane, confeti etc).

  • Lotus SRL are ca obiect de activitate comercializarea de produse electronice originale de cea mai buna calitate la preturi competitive.      Lotus SRL este singurul comerciant de produse electronice din Romania care in cazul defectarii produsului in primele 6 luni de la cumparare, isi asuma responsabilitatea de a returna la cerere, banii cumparatorului.

  • Ai nevoie de un calculator, un laptop, sau de un aparat foto-video de ultima generatie. Cauti componente pentru calculator, telefoane, GPS-uri, PDA-uri, imprimante, sau un monitor bun. Atunci vino la noi si vei gasi cele mai bune preturi de la furnizori de prima mana.