Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Chevrolet - Autoturisme: 9 companii
  • Devenim primul distribuitor Chevrolet in Romania Incepe activitatea Di Bas Prahova in Ploiesti, distribuitor si reparator autorizat a marcilor Opel si Chevrolet, unde Di Bas este actionar majoritar. De 12 ani alaturi de tine! Un deceniu de activitate in care am comercializat peste 10000 de autoturisme Opel si Chevrolet si avem inregistrati peste 15000 clienti la service! În afară de autoturisme noi, prin Di-Bas se pot cumpăra si autoturisme rulate pentru care se oferă garantie. O parte dintre acestea provin din import (Germania), restul fiind achizitionate de firmă de la clienti care au cumpărat masini noi si în pretul acestora a fost inclus si autoturismul rulat.

  • Ecomax G.I. Srl, distribuitor autoturisme Opel, Chevrolet este compus din    departamentul de vanzari autoturisme, piese si departamen service autorizat. Echipa este calificata si cu experienta in domeniu.

  • Service pentru toti posesori de auto din zona de sud a Bucurestiului (Bucuresti-Magurele). Facem lucrari de calitate pentru vehicule europene la preturi accesibile. Masina va arata mai pregatita de drum ca nicidata cu lucrarile noastre de intretinere si spalatorie auto. Vino la noi sa ne cunoastem si sa devenim parteneri pe termen lung.

  • Firma Euroestcar se ocupa cu importul si distributia de piese auto pentru cateva marci bine reprezentate pe piata romaneasca: Hyundai, Chevrolet, Renault si Ford. Pentru aceste marci putem oferi clientilor atat piese originale cat si de producator.

  • Automobile Sibiu are ca obiect de activitate vanzarea de autoturisme marca Chevrolet, vanzari piese, vanzari accesorii, service auto. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

  • Societatea este infiintata in 1992 ,cu sediul in Sibiu, str. Litovoi Voda nr.6A, Dealer autorizat Chevrolet, service auto pentru toate marcile de masini, punct de lucru in Selimbar pe DN1, judetul Sibiu.

  • Prezentarea grupului de firme Gold & Platin trebuie inceputa cu firma mama purtand acelasi nume, fondata in anul 1993 si va fi facuta distinct pentru cele doua afaceri principale ale sale comertul cu produse in principal alimentare si reprezentarea marcii OPEL in Iasi, Botosani, Suceava, Galati, Braila, Tulcea.

  • Scoala de soferi categoria B ofera : - Competenta, profesionalism, punctualitate - Preturi avantajoase - plata in rate - Reduceri pentru elevi si studenti - Cursul teoretic (sala de legislatie) este gratuita - Suport de curs teoretic oferit gratuit - Simulator examen (programul pe calculator) - Sprijin pentru intocmirea dosarului - Masina noua : Chevrolet Aveo Inscrieri la: * telefon: 0748.233.681 * web: scoalasoferi.blogz.ro

  • S.c. Analis Consulting S.r.l. este o firma in plina dezvoltare pe piata serviciilor din Romania, putand prin prisma relatiilor si a logisticii de care dispune sa acopere o mare parte din posibilele nevoi ale potentialilor clienti, indiferent de natura acestora.