Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Acura - Autoturisme: 4 companii
  • Service auto cu decontare directa cu asiguratorii din Romania, masina la schimb, si servicii conexe multiple pentru acestea. Masina la schimb pe timpul reparatiei. Tractare gratuita. Mecanic mobil. Vulcanizare.

Bucuresti Servicii
  • Sc. Bavicauto Srl. este un service auto infiintat in anul 1992 cu experienta indeosebi in mecanica auto pentru marci straine de autoturisme si microbuze. Service-ul se intinde pe o suprafata de 1300 metri patrati si are un numar de 15 angajati. Dotarile tehnice moderne ale BAVICAUTO - 5 elevatoare, 2 elevatoare cu 4 coloane, aparat de reglat unghiul de directie, rampe, aparate de masura si control, testere, cuptor vopsit pt.autoutilitare - permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate. Pentru activitatile noastre suntem agreati de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman pentru gama: AUDI, BMW, CITROEN, DACIA, DACIA (Nova, SuperRNova, Solenza, Logan), DAEWOO, FIAT, FORD, HYUNDAI, MAZDA, MERCEDES, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SKODA, SEAT, TOYOTA, VW, IVECO pentru clasele I, II, III si IV. Pentru toate tiputile de masini de mai sus executam deviz AUDATEX.

Adjud Servicii
  • Compania noastra este un service auto pe nume perfect color infiintat in anul 2002 si are ca obiectiv prestarea de servicii. Service-ul este situat pe 2000 de metri patrati si contine tinichigerie, vopsitorie, ITP si mecanica.

Ovidiu Servicii
  • Principalul obiect de activitate al firmei este tractari auto atat intern cat si extern la cele mai mici preturi cu doua autospeciale, toate autoturismele beneficiind de asigurare pe toata durata transportului si un personal specializat . Va stam la dispozitie NON STOP.

Bucuresti Servicii