Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Audi - Autoturisme: 51 companii
 • Firma de intermediere autoturisme noi si second hand, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu in Romania si Europa de Vest. Importam autoturisme noi si second hand de orice marca. Importam echipamente tehnice in diverse domenii, masini-utilaje pentru agricultura si constructii.

Ramnicul Sarat Importator
 • Activitităţile de reparaţii şi întreţinere se realizează cu personal specializat, experimentat şi cu o înaltă pregătire profesională, care utilizează dotările de ultimă generaţie în domeniu de testere :motor,cuti viteze, airbag, abs etc. 1994 - S-a înfiinţat S.C. Autoray-Service S.R.L., societate comercială cu aport de capital integral românesc.

Bucuresti Servicii
 • Polishul, restaureaza frumusetea originala a autoturismului. Reda vitalitatea si stralucirea lacului si a vopselelor deteriorate de vreme sau a spalarii indelungate cu perii. Elimina zgarieturile si ofera protectia caroseriei impotriva acizilor, a razelor solare, etc. Datorita produselor profesionale marca 3M calitatea lucrarilor este garantata. Tel.: 0744393196.

Baia Mare Servicii
 • Auto Matimpex este o firma specializata in distributia de piese si accesorii pentru autovehicule produse de Volkswagen Grup AG. Va oferim produse de calitate si discounturi in functie de fidelitate si cantitate, pentru autovehicule marca VW, AUDI, SKODA, SEAT. Distributia produselor se realizeaza gratuit pe raza Municipiului Cluj-Napoca, distributia nationala se realizeaza in functie de varianta de transport dorita de dumneavoastra!

Cluj-napoca Distribuitor
 • Globalcar.ro este Dealer auto VW / Audi - Germania autorizat. Autoturisme Volkswagen / Audi second hand direct de la fabrica producatorului. Pentru persoanele care doresc achizitionarea unui autoturism Volkswagen / Audi din Germania, autorulat cu kilometri putini,  sau care sunt interesate de o colaborare in domeniul auto, avem posibilitatea de a va oferi orice modele si cantitati ale acestor marci, la preturi de fabrica. Autoturismele, asa zise "Werkswagen / Jahreswagen", provin direct din fabrica, garantand prin aceasta calitate, un istoric al masinii, kilometri rulati si garantia internationala a producatorului.

Piatra Neamt Importator
 • Firma a fost inscrisa la Reg. Comertului in anul 2009. In piata plina de depozite auto si importatori, consideram ca un magazin care isi face bine treaba prin localizarea si livrarea pieselor auto la cel mai bun raport CALITATE-PRET este ceea ce este necesar posesorilor de autoturisme din Timisoara.

Timisoara Distribuitor
 • Suntem o companie serioasa de import export din Egipt si am dori colaborarea cu firme romanesti in vederea importului de masini second hand din Romania. Suntem deschisi si altor activitati. Cerem si oferim seriozitate si speram intr-o buna colaborare cu piata romaneasca.

Cairo Import - Export
 • Firma SC SEVAS SRL este o firma care de 9 ani de zile ofera piese pentru Dacia de calitate superioara! Incepand cu anul 2009 am decis sa facem o schimbare! Pe langa piesele pentru Dacia, acum puteti gasi la noi si piese auto pentru toate marcile si tipurile de masini.

Oradea Importator
 • Suntem o firma cu o vechime de peste 15 ani in reparatii auto, mecanica fina, si hidraulica, din 2008 ne-am axat pe reconditionari si vanzari de turbosuflante. In 2009 am deschis propriul nostru service auto in Corunca unde executam toate tipurile de lucrari mecanice, iar in 2010 neam mutat cu totul in Corunca. Achizitionand echipament de ultima generatie, ele provin direct de la producatorii mari straini precum GARRETT, KKK, SCHWITZER, HOLSET. Tocmai din aceasta cauza avem preturi fara concurenta atat la reconditionari cat si la cele noi.

Corunca Importator
 • Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei auto din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma se ocupa cu auto lovite vanzari dezmenbrari auto reparatii aut, Audi, Volkswagen Golf, Bora diesel benzina, testari motoare schimburi ulei placute frana, rulmenti distributi. Firma se ocupa cu comercializarea de piese din dezmenbrari  piese noi totul pentru ca masina ta sa circule in conditii  bune.

Dej Producator