Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ambalaje si Hartie: 1710 companii
  • Infiintata in anul 1994, Bahico Distribution Co S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand 15 angajati, firma noastra produce o gama larga de: sacose, saci, saci de gunoi, role alimentare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 1998, Pab Com S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: jucarii, produse de papetarie (etichete, role de casa de marcat). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Grafoprint S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: formulare fiscale, tipizate uzuale, pliante, fluturasi, afise, etichete auto-adezive in rola. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
  • Nord Star Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 23 angajati, Nord Star Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reciclari materiale refolosibile, productie de paleti din lemn, mici constructii din lemn. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 250% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Servicii
  • Bisoti Srl este producator romanesc de masini de ambalat si sigilat in folie termocontractibila. Echipamentele noastre de impachetat sunt de doua tipuri: Utilaje semi-automate si tunele de ambalat. Masinile de ambalat au doua moduri de functionare: simpla sigilare (fara vidare) si impachetarea(termocontractia foliei pe produs) Avantajul principal al sistemelor de ambalat marca Bisoti este fiabilitatea superioara fata de produsele similare provenite din import. Firma noastra executa si utilaje la comanda. Masinile de ambalat sunt fiabile si rezista cu succes in cele mai solicitante locuri de munca, realizand de fiecare data o ambalare calitativa. Echipamentele sunt ideale pentru ambalat    legume, fructe, produse de panificatie, fursecuri, orice tip de cutie sau casoleta, rame, produse de papetarie, etc. Pentru orice detaliu suplimentar va rugam vizitati www.bisoti.ro

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 2001, Allpack Distribution S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Allpack Distribution S.R.L. produce o gama larga de: benzi adezive si sisteme de ambalare flexibile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Producem benzi adezive personalizate si imprimam benzi de protectie pentru profile termopan. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Com. Floresti Producator
  • In anul 1999 pe piata romaneasca a ambalajelor apare Art Papel Group, primul producator roman, care aduce in Romania, prin produsele sale calitatea occidentala, sustinuta de cei 30 de ani de experienta acumulati de concernul spaniol Graficas Salaet. Art Papel Group este producatorul roman de ambalaje din hartie si carton pentru patiserii si cofetarii, care detine cea mai diversificata gama de produse. Art Papel Group s-a dezvoltat puternic impunandu-se pe piata romaneasca prin calitatea si diversitatea produselor, raportul pret calitate fiind decisiv. Produsele firmei romanesti sunt apreciate de clienti aceasta facind ca din portofoliul Art Papel Group sa nu lispeasca cei mai renumiti producatori de patiserie si cofetarie din tara. Din 2004 Art Papel Grup exporta produsele sale in Spania, Ungaria, Bulgaria si Republica Modova concurind de la egal la egal cu cei mai mari producatori europeni. Dezvoltarea puternica este datorata si managementului modern si agresiv practicat avind ca tinta acapararea unui mare procent din piata ambalajelor pentru cofetarii si patiserii si nu numai. Apreciind importanta clientului asa cum se cuvine, Art Papel Group devine renumita atat in tara cit si peste hotare devenind un nume puternic in productia de ambalaje din hartie si carton pentru patiserii si cofetarii. Acest lucru ne obliga la o continua dezvoltare atat pe piata autohtona cit si pe piata externa, ajungand pina la 7000 mp de hale de productie si depozite, in urmatorii doi ani. Avem in planul de dezvoltare prevazute investitii in valoare de 1 mil euro in utilaje de ultima ora pentru a spori randamentul si a mentine calitatea produselor, aceste investitii fiind prevazute pentru anul urmator. Art Papel Group aduce pe piata romanesca a ambalajelor idei si mentalitati noi, promovind produse de calitate superioara si educind daca este nevoie clientul in spiritul normelor Uniunii Europene pe probleme de ambalaje. Prin faptul ca punem la dispozitie clientului produse de calitate avizate sanitar conform normelor, contribuim la sporirea sigurantei clientului de patiserii si la adoptarea de catre patiser a unei noi idei despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta sa pentru produsele ce le comercializeaza. Art Papel Group ofera clientilor sai stabilitate si continuitate prin politica de preturi practicata si prin unitaritatea ofertei, prin actiunile de promovare facute in favoarea distribuitorilor, urmarind prin acest lucru acapararea a cit mai mult din piata ambalajelor din hartie si carton. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Timisoara Producator
  • Incepind din anul 2003, societatea comerciala PLASTIC INDUSTRIES srl produce articole din folie PVC electrosudata, cu aplicatii in domeniul papetariei, articolelor promotionale,precum si protectii executate din folii pvc pentru uz industrial. Aplicatiile produselor realizate de noi urmaresc fidel nevoile clientilor, fiind realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile tehnice ale acestora. Beneficiind de o experienta de peste10 ani in prelucarea foliilor din materiale plastice, de utilaje performante si nu in ultimul rind de un colectiv motivat, putem satisface cele mai exigente cerinte, la standarede inalte de calitete si cu timpi de livrare minimi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
  • Infiintata in anul 1999, Marbach-romania S.R.L. este situata in Nadlac, judetul Arad. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: stante efective; consultanta stantare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Nadlac Producator
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra importa o gama larga de: ambalaje plastic, hartie igienica, produse de igiena. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Import - Export