Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ambalaje Cosmetice - Ambalaje Industriale si Speciale: 23 companii
 • Compania Sc Vlm Poliplast Srl are ca principal domeniu de activitate producerea si comercializarea de ambalaje flexibile din polietilena si polipropilena (LDPE, PP, BOPP, CPP si laminate) cu experienta in domeniu, reprezinta furnizorul ideal pentru dumneavoastra, daca aveti nevoie de pungi de ambalat, saci, foli, plicuri curierat etc. Oferim preturi de producator si detinem in permanenta stocuri in fabrica, pentru dimensiunile standard, dar putem realiza si pungi de alte dimensiuni, potrivite nevoilor dumneavoastra, cu sau fara personalizare. Stocurile noastre includ si pungi transparente din LDPE, cu clapeta autoadeziva si banda siliconica.

Bucuresti Producator
 • Recipiente.ro este magazinul online unde puteti veda imagini cu prdusele, preturi si dimensiuni ale acestora. Produsele din magazin sunt pe stoc si pot fi livrate in 24-48 de ore. La toate produsele prezentate asiguram continuitate. In cazul comenzilor mai mari de 400 de lei, transportul este gratuit cu curierul.

Coruia Distribuitor
 • Process Color Srl produce in atelierele proprii: - ambalaje plastic termoformate: casolete, caserole, chese, blistere, cilindri, forme de turnat, cofraje de oua de gaina sau prepelite. - ambalaje din carton: cutii rigide, cutii carton cu fereastra

Bucuresti Producator
 • Rottaprint este prima si cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania. Am pornit ca o mica afacere de familie, iar acum suntem in topul companiilor din domeniu, livrand produse de calitate si solutii creative clientilor nostri.

Apahida Producator
 • Compania noastra a luat fiinta in anul 2016, ca o afacere de familie, avand ca obiectiv principal productia de ambalaje din mase plastic, pentru industria auto, chimica si alimentara. Compania si-a inceput activitatea dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin produse al carui element de referinta sa fie calitatea. Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze performanta ei in concordanta cu cerintele pietei si clientilor. Asimilarea intr-un interval scurt de timp de utilaje performante si complexe, la nivelul cererii unei piete exigente, a demonstrat flexibilitatea deosebita a companiei in adaptarea la cerintele pietei. In viitor ne propunem extinderea activitatilor companiei oferind o diversitate de produse noi in domeniul de ambalaje mase plastice.

Pitesti Producator
 • Wilkins Packaging Est Europa este membra a grupului de firme The Wilkins Group cu sediul in Marea Britanie, avand fabrici atat in Europa cat si in Asia. Principalul domeniu de activitate este productia de ambalaje de carton atat alimentare cat si nealimentare. Realizam servicii de tiparire, stantare, lipire si formare cutii, folio, UV.

Domnesti Producator
 • The company is established in 1991. Working with polystyrene and PET film. We are manufacturing packagings for the food industry, medical, cosmetics, transport trays. The production base of the organization is located in Botevgrad, Bulgaria.

Botevgrad Producator
 • International VPK Packaging Group a demarat, in octombrie 2007, in Salonta, judetul Bihor un proiect de investitii, luand astfel nastere VPK Packaging S.R.L. Romania. Investitiile, in valoare de 15 milioane de euro, au durat circa un an, rezultatul fiind o unitate cu tehnologie moderna de productie de carton ondulat si cutii de carton. Fabrica se intinde pe o suprafata de 15.600 metri patrati si are o capacitate de productie anuala de minim 30.000 tone. Activitatea de productie a inceput in ianuarie 2009, cu un total de 50 de angajati, in prezent avand 250 de angajati. Clientii nostri sunt companii nationale si multinationale din Romania, Ungaria si tarile vecine. VPK Packaging Romania este ales ca furnizor pe baza unor argumente clare: profesionalism, calitate, solutii personalizate si livrari JIT (Just In Time).

Salonta Producator
 • Sc Phenalex Srl este o companie cu capital 100% romanesc, fondata pentru a fructifica produsele brevetate de echipa noastra in urma cercetarilor de mai bine de 18 ani. Activitati desfasurate: - productie - distributie - comercializare directa. www.phenalex.ro www.gusturibio.ro

Livada De Bihor Producator
 • Firma producatoare prelucrare flacoane PET intre 100 ml si 5 litri capace diferite modele, flacoane pentru detergenti, sampoane, diluanti, sapun lichid bauturi racoritoare vopseluri, diferite solutii lichide. Transportul este asigurat de noi pana la beneficiar.

Gaesti Producator
 • Producem ambalaje din material plastic, flacoane plastic, borcane si sticle din mase plastice, recipienti din plastic, pt.agricultura, industria chimica si a produselor cosmetica, industria constructiilor si industria auto.

Timisoara Producator
 • Narkis este specializata in furnizarea de solutii complete pentru nevoile de ambalare, inclusiv dezvoltarea si proiectarea produselor. Are sucursale in SUA, Canada, Israel, Turcia si acum si in Romania.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra are ca obiective ferme respectarea calitatii serviciilor prestate si nu in ultimul rand respectarea termenelor de executie, aceste lucruri aducandu-ne renumele de ,,FIRMA SERIOASA'' si ridicandu-ne in varful piramidei prestatorilor de servicii de acest gen. Gratie a unei experienta de peste 15 ani si a unei echipe de profesionisti ai plastifierii, onoram cele mai exigente cerinte in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • S.c. Serviform S.a. a luat fiinta in anul 1994, activitatea principala fiind productia ambalajelor din carton duplex si triplex, tiparit sau netiparit, activitate ramasa neschimbata de la infiintarea societatii pana in prezent. In aceasta perioada am castigat un renume printre concurenti, datorita promptitudinii si profesionalismului cat si a preturilor competitive.

Bistrita Producator
 • Producator de carton ondulat microondulat, ambalaje din carton. Departament specializat in obtinerea fondurilor nerambursabile 100% prin program Minimis pentru industrie si a fondurilor nerambursabile 70/30% prin program FADR pentru agricultura.

Cluj Napoca Producator
 • Firma noastra va ajuta sa gasiti solutia cea mai buna pentru ca produsele dvs. sa fie prezentate , protejate si transportate in conditii excelente. Tarifele se pot negocia. Transport gratuit in Bucuresti si zonele limitrofe.

Bucuresti Producator
 • Bine ati venit! Compania noastra vine cu resurse noi intr-un segment de piata unde calitatea trebuie sa inceapa sa-si spuna cuvantul. Oameni noi, pregatire de specialitate, utilaje realizate de cei mai mari producatori germani din domeniu sunt cuvintele cheie pentru a obtine produse de CALITATE. Acesta este cel mai important atuu al nostru care se reflecta in satisfactia clientilor nostri. Pentru informatii detaliate despre profilul companiei, produse, servicii etc. va invitam sa vizitati site-ul nostru www.rpconsulting.ro

Bucuresti Producator
 • Firma noastra produce ambalaje plastic, termoformare, cutii, cilindri transparenti, blistere, casolete, caserole, cofraje oua, forme turnat ciocolata, chese, cosmetice, productie, graphica, branding, inserturi, sampling, fabricare, PVC, PS, PET, alveole, platouri, tavi, forme, industrie, proiectare, design, confectionare.

Bucuresti Producator
 • Fiind unicul distribuitor autorizat pentru Romania al unor firme de renume din domeniu si avand relatii cu zeci de producatori de echipamente industriale, Standard Plastica Tehnic poate oferi solutii pentru aproape orice problema legata de ambalare, inclusiv proiectarea si instalarea de linii complet automatizate. Va invitam sa vizitati site-ul nostru la adresa www.masini-de-ambalat.ro  si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Echipa noastra de vanzari precum si personalul tehnic va stau la dispozitie.

Cluj Napoca Importator
 • Suntem producator de ambalaje pentru industria cosmetica, de lux, Versace, Kenzo, Adidas si pentru industria alimentara. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul nostru: http://www.etna-pack.com

Mintia Producator