Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Ambalare Agricola - Ambalaje Industriale si Speciale: 15 companii
 • Foarte ok!

Buzau Producator
 • Comercializam masini si echipamente pentru productia de paleti si ladite din lemn (masini individuale, linii semiautomate si automate), deruloare si fabrici complete pentru confectionarea furnirului (plywood), piese de schimb pentru masinile de mai sus, sarma speciala pentru confectionarea laditelor din lemn pentru fructe-legume, hartie speciala pentru ambalarea merelor, instalatii de exaustare, filtrare fum si recuperare energetica, cazane industriale productie apa calda din deseuri de lemn, masini automate pentru productia de lazi din carton ondulat, masini si echipamente pentru procesarea legumelor si fructelor, adezivi pentru instalatii industriale, instalatii productie pellets si brichete din lemn.

Targu Mures Distribuitor
 • Deco Park este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2014, avand ca obiect de activitate productie de mobilier din lemn masiv. Am inceput cu 3 puncte de lucru si 3 sectii diferite. - Productie de mobilier si tamplarie speciala - Case modulare pe structura din lemn - Cutii si ambalaje din lemn masiv, placaj si Osb Firma noastra lucreaza cu clienti atat din tara noastra cat si din celelalte tari, folosim produse de inalta calitate, garantie este o regula. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice comanda. Echipa noastra va doreste "O zi buna!" www.decopark.ro

Valcele Producator
 • Suntem o echipa tanara, dinamica, deschisa si devotata clientilor sai, oferindu-le solutii de calitate si respectandu-le dorintele pe acest segment de piata. Gliss Ecoprod este dornica sa atinga excelenta demonstrandu-si profesionalismul prin cele 3 garantii pe care le ofera: Calitatea produselor fabricate Preturi avantajoase Promptitudine Ne propunem sa ne marim liniile de productie si implicit sa diversificam produsele, ramanand mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va putea transporta marfurile in conditii de siguranta. Odata atins acest obiectiv, suntem increzatori ca reusim sa ne marim considerabil numarul de clienti atat pe plan national cat si international. Pe langa ambalaje in lemn, fabricam la cererea clientilor, si alte produse din lemn (casute de gradina, mobilier de gradina, garduri, garaje, custi animale, jardiniere, etc.).

Magureni Producator
 • Superioritatea serviciilor noastre se reflecta atat in nivelul de calitate al produselor pe care le comercializam, cat si in echipa tanara, dinamica si serioasa, pe care ne bazam in relatia cu clientii si partenerii nostrii.

Bucuresti Importator
 • S.c. Ali-Mar Plast S.r.l. din Roman produce toata gama de folie si saci de polietilena L.D.P.E si M.D.P.E. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Roman Producator
 • Producem ambalaje din material plastic, flacoane plastic, borcane si sticle din mase plastice, recipienti din plastic, pt.agricultura, industria chimica si a produselor cosmetica, industria constructiilor si industria auto.

Timisoara Producator
 • Suntem o companie din Vaslui, România, fondata in anul 1999 si obiectul nostru de activitate este comerţul cu cu ambalaje din polietilena si polepropilena. Printre produsele produse si comercializate de noi se numara, saci polietilena, folie lapte, folie termocontractibila, pungi BOPP panificatie, etc.

Vaslui Importator
 • Firma va ofera saci flexibili pentru marfuri vrac. Sacul este realizat din tesatura caserata din polipropilena, este conform standardelor internationale si prezinta urmatoarele caracteristici: • dimensiune 95 x 95 x 115 cm • 4 manere de prindere 4x30 cm • tesatura 140 g/mp • gura de umplere 35x50 mm • gura de evacuare 35x50 mm • factor de siguranta 5:1 • capacitatea de incarcare (SWL)1.000 kg.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie localizata in, Bocsa, Judetul Salaj, si infiintata in anul 2007. Avem ca prioritate satisfactia clientilor  actuali si ai viitorilor potentiali clienti. Compania noastra comercializeaza o gama larga de: - Saci de rafie-toate marimile - Saci pentru legume-toate culorile - Ata de cusut saci - Masini de cusut saci Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, ve-ti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bocsa Distribuitor
 • Suntem reprezentanta in Romania, a firmei italiene Ortoimballaggi srl, lider pe piata din domeniul ambalajelor. Firma italiana produce zilnic aproximativ 20000 de ladite si aproximativ 5000 de paleti.

Piatra Neamt Import - Export
 • Suntem o firma recent infiintata, care lucreaza in colaborare cu o firma frantuzeasca, sub marca Boxagri. Comercializam box-palet de calitate pentru facilitarea stocajului si transportului fructelor si legumelor.

Deva Import - Export
 • Suntem cei mai mari producatori de folie cu bule si derivate din tara si dezvoltam prin acest produs solutii de izolatii termice atat in constructii - Isolair Thermo - cat si in agricultura - Isolair Sere - produse garantate si certificate atat de institutiile avizate cat si de clientii finali ce pot confirma calitatile superioare ale produselor la costuri corecte si in cel mai scurt timp de livrare.

Chitila Producator
 • Infiintata in anul 1993, Manirex-im S.R.L. este situata in Deva, judetul Hunedoara. Avand 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: ambalaje din folie de polietilena si saci de polipropilena (rafie). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Manirex-im S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Deva Producator
 • S.C. Romtextil S.A. isi desfasoara activitatea industriala in Constanta, inca din anul infiintarii - 1993, punand mereu accent pe calitatea produselor si pe promptitudinea cu care raspunde la solicitarile dumneavoastra. Fabrica Romtextil dispune de aparatura moderna si performanta, fapt care se reflecta si in raportul calitate /pret. Oferta Romtextil include o gama variata de saci (PP-rafie, PE-plastic, Big-Bags, Rachel), regranulat polipropilena/ polietilena, polistiren expandat, plasa din fibra de sticla, dibluri din plastic, fir multifilament, chinga si ingrasaminte chimice la pret de producator. Detalii suplimentare va sunt puse la dispozitie pe site: www.romtextil.com. Compania Romtextil S.A. este certificata ISO 9001, membra E.F.I.B.C.A si ASPAPLAST, iar produsele noastre sunt testate si certificate de LABORDATA International Materials Testing Institute. Suntem permanent preocupati de imbunatatirea ofertei noastre si de satisfactia clientilor si partenerilor nostri. Suntem siguri ca relatia noastra de afaceri va decurge firesc de ambele parti, odata inceputa.

Constanta Producator