Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Uleiuri de Origine Animala/Vegetala - Alimente si Bauturi: 226 companii
 • In expansiune intr-un domeniu de care toata lumea fuge, agricultura. Productia de uleiuri vegetale reprezinta pentru noi viitorul si de aceea incercam sa ne asociem, eventual sa concesionam pe termen lung, suprafete insemnate de teren agricol, in vederea obtinerii de productii insemnate.

Bucuresti Servicii
 • Firma se ocupa cu morarit si prelucrarea florii soarelui. Detinem doua mori de porumb si doua prese de ulei. Vindem in cantitati mari ulei presat la rece, filtrat cat si cereale. Pentru detalii sunati la nr. de telefon 0744672183.

Comanesti Producator
 • Noi exportam produsele din fermele agricole unde suntem parteneri, de asemenea avem cele mai bune preturi si o buna calitate, exportam in Tarile Arabe, Africa, Europa si Rusia. Avem produse de calitate Eurogap, iISOO si FDA.

Giza Producator
 • Firma a fost infiintata in 2007 avand ca obiect principal de activitate vanzarea si cumpararea activelor imobiliare, precum si inchirierea de spatii comerciale. In prezent, in conditiile crizei economice, activitatea firmei se reorienteaza catre importul si exportul de produse, cu precadere in domeniul agricol.

Bucuresti Import - Export
 • Suntem o societate cu răspundere limitată privata, care produce şi exporta produse agricole, cum ar fi uleiul de palmier, ulei de porumb, ulei de canola, ulei de soia, ulei de floarea-soarelui produse etc. Produsele noastre sunt certificate SGS.

Kumba Producator
 • Compania noastra exporta fructe: citrice, mere, pere, pepeni, strugurie, kiwi, caise, persici etc., legume proaspete :ardei, rosii, salate, castraveti, varza, brocolli etc., uleiuri din masline, productie conservata. cascavaluri. Distribuim de asemenia si productie din agricultura bio.

San Martino Dall'argine (mn) Distribuitor
 • Suntem producatori/ producătorii/ exportatorii de a culturilor de numerar, legume, ulei şi aşa mai departe. Suntem de bază în preţuri Cameroon.Our sunt competitive şi, de asemenea, de livrare nostru conduce timp este estimat cât mai curând posibil.

North West Region Producator
 • Societatea comerciala, infiintata in anul 2009, vinde ulei de floarea soarelui ambalat la pet 1 litru sau vrac. Avem uleiul fizic in depozite. Oferim posibilitatea de a se comercializa cu brandul nostru sau al clientului. Contact: 0745941854.

Bucuresti Producator
 • Societate de productie si comert produse agricole alimentare si industrialenumarul 1 in DOLJ ca firma cu profit raport calitate-pret. Firma este cunoscuta pe plan local si judetean urmand sa ne facem cunoscuti la nivel national.

Cetate Altul
 • Suntem o societate care incontinuu incercam sa evoluam, sa gasim noi beneficiari ai produselor pe care le distribuim, cine doreste sa colaboreze cu noi ii rugam sa ne contacteze la numarul: 0239 612 585 Vindem srot de soia, srot de floare, srot de rapita, faina de peste import Danemarca(proteina bruta 70-72%) la cel mai mic pret posibil, plata se poate face cu CEC sau BO scadent la 30 de zile.

Braila Importator
 • S.C. Balkan Drinks SRL este o companie cu capital privat mixt macedonean-bulgar, firma fiind infiintata in anul 2002 si inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J21/124/2002, avand Codul Unic de Inregistrare RO 14616826. Activitatea societatii noastre se desfasoara atat in Romania, unde colaboram cu mari firme din domeniul agricol si nu numai, cat si in afara Romaniei, in tari precum: Bulgaria, Macedonia, Serbia, Ucraina, Republica Moldova, Turcia. Suntem ceea ce suntem prin noi insine si dorim sa ne dezvoltam impreuna cu partenerii nostri de afaceri in beneficiul ambelor parti.

Slobozia Import - Export
 • Illoini companiei petroliere este un producător/ producător de uleiuri în stoc mari, avem mii de tone de ulei comestibil atât pentru hrănire şi şi pentru biodiesel, utilizate, gata de livrare pentru orice clienţi.

South West Region Producator
 • SC Glutenomar SRL Braila, infiintata in anul 2006 comercializeaza ulei brut de floarea soarelui si rapita si produse agricole in cantitati foarte mari. Numere de contact: 0728925123, 0720066374, fax: 0239629036.

Braila Importator
 • Stimate client, Suntem comerciantului de ulei comestibil şi varietate de produse comestibile de fasole. Avem următoarele tipuri de uleiuri disponibile acum: -brut de ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui-Jatropha ulei -ulei vegetal din soia, ulei de porumb, ulei de nucă de cocos ulei-folosita ulei de gătit etc si diferite tipuri de fasole (rosu, alb, pătat de lumină, de culoare roşie cu picăţele, alb-negru). Deci, dacă vă interesează această produse nu ezitati sa ne contactati.

Alba Producator
 • Suntem o companie din Camerun implicate în producţia de ulei comestibil ca rafinat, ulei de Floarea-soarelui, soia, ulei brut şi rafinat, ulei de palmier, una se VEDEA de ulei de rapiþã, ulei de măsline de vânzare. Suntem gata de pe termen lung şi pe termen scurt se ocupa de afaceri.

Douala Producator
 • Compania implicate în producerea şi furnizarea de ulei vegetal ca vrea ulei de floarea-soarelui, soia, ulei, ulei de palmier, şi seminţe oleaginoase. Avem propriile noastre ferme şi fabrici pe care l-am proces.

Litoral Producator
 • Dear Sir/ Madam, Suntem o companie de productie în care Africa de fabricaţie şi de export de petrol. Suntem află în prezent în satul Ekona, strada 2 ekona sat. Suntem în căutarea adevărat şi de încredere cumpărătorilor de a stabili pe termen lung, de afaceri cu ei.

Ekona Producator
 • Firma Betta Rom Company are o activitate buna in ultimii ani legata de imobiliare. Activitate de comercializare a produselor derivate din floarea soarelui si rapita. Campanii de studii de piata legate de noile domenii care isi fac aparitia pe piata.

Suceava Altul
 • Activitatea principala a societatii noastre est 4611 - Intermedieri in comertul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile si semifabricate. Societatea Divant Company Srl are activitate in mai multe domenii (cereale , plante tehnice, medicinale, uleiuri vegetale cat si materiale de constructii).

Slobozia Import - Export
 • Firma noastra comercializeaza ulei de floarea soarelui, vegetal-biodiesel, soia, ciment 42.5 Portland. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati. Va asteptam.

Santa Cruz De Tenerife Distribuitor