Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Uleiuri de Origine Animala/Vegetala - Alimente si Bauturi: 225 companii
  • De mai bine de 10 ani suntem producatori agricoli autorizati. Produsele noastre sunt caracterizate de 2 cuvinte: CALITATE si NATURALETE; Asiguram clientii de promptitudinea cu care ne onoram comenzile; ..si mai mult, pentru comenzi pana in 10 tone TRANSPORTUL este GRATUIT.

Bacea Producator
  • Suntem o companie producatoare de uleiuri vegetale (ulei de florea soarelui si ulei de masline). Este una dintre cele mai mari companii producatoare din Albania cu sediul in orasul Fier. Mai nou s-a deschis si un repart de productie a forajelor. Produsele noastre sunt renumite in tara si mai larg pentru calitatea si gustul lor natural. Ulei de masline produs printr-o tehnologie moderna asigura pastrarea si conservarea gustului si a naturaletei. Noi oferim clientilor nostri produse 100% naturale.

Fier Producator
  • Suntem un Laborator acreditat RENAR si oferim o gama de analize fizico- chimice pentru toate produsele alimentare, inclusiv cereale (grau, porumb, seminte, etc.). Elaboram retete de fabricatie si standarde de firma pentru restaurante, fabrici de procesare produse alimentare (mezeluri, alcool, lapte, fructe, paine, etc.), laboratoare de cofetarie-patiserie, gradare seminte de consum,implementare HACCP 22000:2005.

Urziceni Servicii
  • Sc Prodex General Srl a fost fondata in 1994 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate . Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania S.C. Prodex General S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca S.C. Prodex General S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Import - Export
  • Societate fondata in anul 1997, a avut ca activitate principala colectarea, prelucrarea primara si exportul lanei si a pielor de animale. Ulterior ne-am diversificat activitatea prin cultivarea organica de cereale si plante producatoare de seminte oleaginoase (floarea soarelui, rapita, in) si producerea celor mai naturale sortimente de uleiuri vegetale. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Producator