Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Uleiuri de Origine Animala/Vegetala - Alimente si Bauturi: 219 companii
 • Firma noastra comercializeaza ulei rafinat de floarea soarelui vrac si srot de floarea soarelui, calitate ISO 9002. In caz de plata la livrare preturile se pot negocia. Livrare: Tandarei, judetul Ialomita.

Slobozia Producator
 • Firma noastra a fost infiintata in 2005. Activitate principala - fabricarea uleiurilor si grasimilor - 1041, comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, depozitari, colectarea si tratarea altor reziduuri, colectarea si tratarea apelor uzate.

Gara Berheci Producator
 • Societatea Amene Trade se ocupa cu organizarea si facilitarea contractarii marfurilor de larg consum fie alimentar sau non-alimentar, asigurand baza legala si tranzactionarea in maxim 24 de ore de la hotararea comenzii. Va Multumim!

Oradea Servicii
 • Firma noastră a fost infiinţată în 2005 avand obiectul de activitate comerţ cu amănunt şi ridicata a produselor alimentare şi nealimentare. Societatea noastra este importatorare si distribuitoare de produse alimentare.

Targu-jiu Distribuitor
 • Desfasuram operatiuni import ,vanzari en gros,distributie de produse alimentare, uleiuri alimentare rafinate din floarea soarelui si vegetale, export seminte si cereale de baza, fructe de sezon, transport marfuri din cele descrise mai sus.

Anina Import - Export
 • SARL PLACORO, cu un capital social 8000€ va ofera consultanta import export cereale si ulei, contact client si negociere de preturi, contracte internationale import export. Suntem intermediar import export cereale si ulei de floarea soarelui si rapita.

Bobigny Franta Altul
 • Firma noastra produce si comercializeaza uleiuri vegetale,importator de uleiuri, cautam posibili clienti pentru cumparare de uleiuri vegetale, in special ulei brut de rapiat pentru productia de biodiesel.

Lugoj Producator
 • Agrimold Company srl este o firma specializata in producere de bunuri alimentare si doreste o asociere cu o fima de transport - distributie. Este certificata hccp si a obtinut trei ani la rind premiile cci Vaslui.

Vaslui Producator
 • Firma detine un punct de lucru in mediul rural,mai precis in localitatea ceanu mare si pe langa activitatea principala de fabricarea uleiurilor vegetale mai desfasoara activitatea de comert materiale de constructii, vopsele, amenajari interioare, materiale pentru instalatii electrice, uleiuri auto, consumabile auto.

Campia-turzii Producator
 • Suntem o firma noua cu obiect de activitate productia de biodiesel si orice tip de ulei vegetal presat la rece, calitate produselor se ridica la cel mai inalt nivel deoarece lucram cu cele mai bune utilaje.

Lugoj Producator
 • Crestem incet dar sigur. Comercializam produse din Romania, Bulgaria, Ungaria, Moldova: uleiuri in vrac si imbuteliat, ulei de floarea soarelui, rapita, soia, seminte de floarea soarelui, rapita si soia pentru ulei, biodiesel de vara si iarna conform EN14214, orez, porumb si grau.

Targu Mures Import - Export
 • Firma noastra s-a infiintat in anul 1992 si de atunci ne ocupam numai de obtinerea de produse finite din floarea soarelui. In cadrul firmei activeaza un colectiv tanar si dornic de obtinerea unor produse cat mai bune.

Caracal Producator
 • Companie privata straina cu cea mai larga gama de produse chimice pentru masini, produse in Salonik Grecia. Fabrica este infiintata din 1984 si se bucura de un succes enorm avand reprezentante in Europa si Asia. Pentru mai multe detalii visitati web:www.voulis.com

Cluj-napoca Distribuitor
 • Compania noastra se ocupa cu extractia la rece de uleiuri vegetale, comercializarea acestora precum si a produselor secundare (sroturi proteice). In viitorul apropiat vom deveni producatori de biocombustibili(biodiesel).

Emil Racovita Servicii
 • De mai bine de 10 ani suntem producatori agricoli autorizati. Produsele noastre sunt caracterizate de 2 cuvinte: CALITATE si NATURALETE; Asiguram clientii de promptitudinea cu care ne onoram comenzile; ..si mai mult, pentru comenzi pana in 10 tone TRANSPORTUL este GRATUIT.

Bacea Producator
 • Suntem o companie producatoare de uleiuri vegetale (ulei de florea soarelui si ulei de masline). Este una dintre cele mai mari companii producatoare din Albania cu sediul in orasul Fier. Mai nou s-a deschis si un repart de productie a forajelor. Produsele noastre sunt renumite in tara si mai larg pentru calitatea si gustul lor natural. Ulei de masline produs printr-o tehnologie moderna asigura pastrarea si conservarea gustului si a naturaletei. Noi oferim clientilor nostri produse 100% naturale.

Fier Producator
 • Suntem un Laborator acreditat RENAR si oferim o gama de analize fizico- chimice pentru toate produsele alimentare, inclusiv cereale (grau, porumb, seminte, etc.). Elaboram retete de fabricatie si standarde de firma pentru restaurante, fabrici de procesare produse alimentare (mezeluri, alcool, lapte, fructe, paine, etc.), laboratoare de cofetarie-patiserie, gradare seminte de consum,implementare HACCP 22000:2005.

Urziceni Servicii
 • Sc Prodex General Srl a fost fondata in 1994 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate . Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania S.C. Prodex General S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca S.C. Prodex General S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Import - Export
 • Societate fondata in anul 1997, a avut ca activitate principala colectarea, prelucrarea primara si exportul lanei si a pielor de animale. Ulterior ne-am diversificat activitatea prin cultivarea organica de cereale si plante producatoare de seminte oleaginoase (floarea soarelui, rapita, in) si producerea celor mai naturale sortimente de uleiuri vegetale. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Producator