Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Uleiuri de Origine Animala/Vegetala - Alimente si Bauturi: 225 companii
 • Societate autorizata de mediu sa colecteze uleiuri vegetale uzate, oferim clientilor recipientele necesare procesului de colectare. Colectarea si transportul este sarcina societatii noastre. Uleiul uzat refolosit dauneaza grav sanatatii populatiei. Aruncarea uleiului uzat polueaza mediul.

Constanta Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu intermedierea si vanzarea uleiurilor de rapita si floarea soarelui, combustibil biodieselvanzare de vinuri Ne puteti contacta pe e-mail rom.wine@yahoo.com si la tel.: 0722536533.

Bucuresti Servicii
 • Stimate coleg si prieten; Compania noastra, incercand sa mareasca ciclul de productie in domeniul alimentelor importa din Grecia si ofera pietii locale urmatoarele produse la preturile promotionale:ulei masline extra virgin, masline kalamata, sare fina, suc portocale,  suc gazos, suc loux cola suc lamaie, soda.

Galateni Import - Export
 • Firma este producator de ulei nerafinat. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati la numerele de mai jos. Va multumim si va asteptam.

Botosani Producator
 • Bună ziua domnule/ doamnă, suntem producător oif sumă uriaşă a lui Dumnezeu calitatea şi cantitatea de ambele refind şi floarea-soarelui, ulei brut de Cameronm origine, vom produce imense maount de ulei de floarea-soarelui pentru grave şi refliabnle cumparatori pentru Dumnezeu şi pe termen lung, contract.      Pentru produsele noastre şi de ulei de floarea-soarelui, ulei de soia, ulei de porumb, ulei de rapiţă, cottonseed ulei, ulei de canola, ulei de palmier, jatropha si poate mai mult, ne-am fi milions de barili gata pentru a fi de până leafting. Daca vă interesează pentru a stabili lung de afaceri pe termen ne aşteptăm răspunsul dumneavoastră , deci putem trimite la tine noastre, preţuri şi mai mult. Cele mai bune urări şi speranţa de a avea o încredere cumpărător.

Idenau Producator
 • Anul inceperii activitatii 2008. Produse oferite: ulei de masline 100% natural, scaune din lemn si pentru terase pretabile pentru restaurente si terase si uz casnic, motosapatori performante urmeaza altele.

Alunis Import - Export
 • Firma noastra comercializeaza ulei rafinat de floarea soarelui vrac si srot de floarea soarelui, calitate ISO 9002. In caz de plata la livrare preturile se pot negocia. Livrare: Tandarei, judetul Ialomita.

Slobozia Producator
 • Firma noastra a fost infiintata in 2005. Activitate principala - fabricarea uleiurilor si grasimilor - 1041, comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, depozitari, colectarea si tratarea altor reziduuri, colectarea si tratarea apelor uzate.

Gara Berheci Producator
 • Societatea Amene Trade se ocupa cu organizarea si facilitarea contractarii marfurilor de larg consum fie alimentar sau non-alimentar, asigurand baza legala si tranzactionarea in maxim 24 de ore de la hotararea comenzii. Va Multumim!

Oradea Servicii
 • Firma noastră a fost infiinţată în 2005 avand obiectul de activitate comerţ cu amănunt şi ridicata a produselor alimentare şi nealimentare. Societatea noastra este importatorare si distribuitoare de produse alimentare.

Targu-jiu Distribuitor
 • Desfasuram operatiuni import ,vanzari en gros,distributie de produse alimentare, uleiuri alimentare rafinate din floarea soarelui si vegetale, export seminte si cereale de baza, fructe de sezon, transport marfuri din cele descrise mai sus.

Anina Import - Export
 • SARL PLACORO, cu un capital social 8000€ va ofera consultanta import export cereale si ulei, contact client si negociere de preturi, contracte internationale import export. Suntem intermediar import export cereale si ulei de floarea soarelui si rapita.

Bobigny Franta Altul
 • Firma noastra produce si comercializeaza uleiuri vegetale,importator de uleiuri, cautam posibili clienti pentru cumparare de uleiuri vegetale, in special ulei brut de rapiat pentru productia de biodiesel.

Lugoj Producator
 • Agrimold Company srl este o firma specializata in producere de bunuri alimentare si doreste o asociere cu o fima de transport - distributie. Este certificata hccp si a obtinut trei ani la rind premiile cci Vaslui.

Vaslui Producator
 • Firma detine un punct de lucru in mediul rural,mai precis in localitatea ceanu mare si pe langa activitatea principala de fabricarea uleiurilor vegetale mai desfasoara activitatea de comert materiale de constructii, vopsele, amenajari interioare, materiale pentru instalatii electrice, uleiuri auto, consumabile auto.

Campia-turzii Producator
 • Suntem o firma noua cu obiect de activitate productia de biodiesel si orice tip de ulei vegetal presat la rece, calitate produselor se ridica la cel mai inalt nivel deoarece lucram cu cele mai bune utilaje.

Lugoj Producator
 • Crestem incet dar sigur. Comercializam produse din Romania, Bulgaria, Ungaria, Moldova: uleiuri in vrac si imbuteliat, ulei de floarea soarelui, rapita, soia, seminte de floarea soarelui, rapita si soia pentru ulei, biodiesel de vara si iarna conform EN14214, orez, porumb si grau.

Targu Mures Import - Export
 • Firma noastra s-a infiintat in anul 1992 si de atunci ne ocupam numai de obtinerea de produse finite din floarea soarelui. In cadrul firmei activeaza un colectiv tanar si dornic de obtinerea unor produse cat mai bune.

Caracal Producator
 • Companie privata straina cu cea mai larga gama de produse chimice pentru masini, produse in Salonik Grecia. Fabrica este infiintata din 1984 si se bucura de un succes enorm avand reprezentante in Europa si Asia. Pentru mai multe detalii visitati web:www.voulis.com

Cluj-napoca Distribuitor
 • Compania noastra se ocupa cu extractia la rece de uleiuri vegetale, comercializarea acestora precum si a produselor secundare (sroturi proteice). In viitorul apropiat vom deveni producatori de biocombustibili(biodiesel).

Emil Racovita Servicii