Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Alimente si Bauturi: 673 companii
 • Infiintata in anul 1992, Vancsa Multipast S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Compania Vancsa Multipast S.R.L. produce o gama larga de paste fainoase - spaghete, melci, spirale, lasagna, stelute, specialitati pentru supe, taitei. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vancsa Multipast S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Intorsura Buzaului, judetul Covasna. Compania Tera Com S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca mezeluri, lactate, bauturi alcoolice, racoritoare, conserve, cafea, tigari, faina, zahar, ulei, cosmetice, detergenti. Firma noastra are un personal de 28 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Tera Com S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Intorsura Buzaului Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Cluj Napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 14 angajati, Grup B & B S.R.L comercializeaza o gama larga de: carne proaspata porc, vita, pasare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Sita Buzaului, judetul Covasna, si infiintata in anul 1991. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca faina pentru panificatie si produse de panificatie - paine alba, paine negra, baghete, chifle, colaci, covrigi, cozonaci. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Rovasit S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sita Buzaului Producator
 • Firma Eco Trading are ca principal domeniu de activitate distributia de produse alimentare si bauturi pe raza judetului Teleorman si judetele limitrofe,cautam distribuitori cat si furnizori in orice judet.

Rosiori De Vede Distribuitor
 • Euravis este marca inregistrata a S.C.AMARETO S.R.L si a fost infiintata in anul 1993 si are ca obiect principal cresterea puilor de carne. In prezent firma dispune de un numar de opt hale proprii cu o capacitate de 22.000 capete /hala,dotate cu tehnologie ultramoderna si de un abator pentru sacrificarea pasarilor, utilat dupa ultimele standarde europene in vigoare. Calitatea produselor noastre ne recomanda ca fiind "asii puiului romanesc", cum am fost caracterizati de o renumita firma de specialitate in domeniu.

Floresti Producator
 • Agropan Prodcom S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Gherla, judetul Cluj. Ceea ce isi propune firma Agropan Prodcom S.R.L este sa ofere produse de calitate ca paine si specialitati din paine - paine impletita, cornuri, chifle, cozonaci, baghete, paine graham. Compania noastra are un personal de 300 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Agropan Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Agropan Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Gherla Producator
 • Din august 2006, unic distribuitor in judetele moldovei a dulciurilor germane "REUTTER": bomboane cu diferite arome speciale, dropsuri pentru gat si desfundarea cailor respiratorii, diferite jeleuri din fructe, invelite in ciocolata, sau numai zaharisite, o gama foarte diversificata pentru Craciun si Pasti.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Ludus, judetul Mures. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca zahar ambalat la 1kg, 50 kg, melasa, borhot umed si brichetat, uscat la saci de 50 kg. Firma noastra are un personal de 200 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ludus Producator
 • Riovirg S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Fagaras, judetul Brasov. Compania Riovirg S.R.L. va pune la dispozitie produse alimentare si bauturi. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Riovirg S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Riovirg S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Fagaras Import - Export
 • Infiintata in anul 1993, En Gros Ivem S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse alimentare, branzeturi si mezeluri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. En Gros Ivem S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Sc. Sara Company ABD SRL este o societate comerciala infiintata in anul 1998, care isi desfasoara activitatea in Judetul Constanta, localitatea Navodari. Societatea ambaleaza si distribuie produse alimenatre la cele mai mici preturi. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Navodari Producator
 • Amalthia Exim Srl. a fost infiintata in anul 1994. Fabrica si birourile sunt situate in comuna Ceptura, judetul Prahova, la aproximativ 30 km de Ploiesti. Obiectiv principal de activitate: prelucrarea, conservarea si comercializarea maslinelor grecesti, a derivatelor din masline. Echipa, peste 43 salariati, are ca obiectiv satisfacerea la nivel national a tuturor clientilor.

Ceptura Producator