Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Alimente si Bauturi: 684 companii
  • Riovirg S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Fagaras, judetul Brasov. Compania Riovirg S.R.L. va pune la dispozitie produse alimentare si bauturi. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Riovirg S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Riovirg S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Fagaras Import - Export
  • Infiintata in anul 1993, En Gros Ivem S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse alimentare, branzeturi si mezeluri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. En Gros Ivem S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Sc. Sara Company ABD SRL este o societate comerciala infiintata in anul 1998, care isi desfasoara activitatea in Judetul Constanta, localitatea Navodari. Societatea ambaleaza si distribuie produse alimenatre la cele mai mici preturi. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Navodari Producator
  • Amalthia Exim Srl. a fost infiintata in anul 1994. Fabrica si birourile sunt situate in comuna Ceptura, judetul Prahova, la aproximativ 30 km de Ploiesti. Obiectiv principal de activitate: prelucrarea, conservarea si comercializarea maslinelor grecesti, a derivatelor din masline. Echipa, peste 43 salariati, are ca obiectiv satisfacerea la nivel national a tuturor clientilor.

Ceptura Producator