Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Alimente si Bauturi: 675 companii
 • Compania Mansueto Caseifio Srl se afla in Italia. Suntem o firma cu peste 30 de angajati. Suntem o firma producatoare de lapte, si ne ocupam de prelucrarea acestuia in diferite forme. In principal, prelucram laptele in forma de branza cu specific italian: mazzarella, mozzarella pizzeria, cas dulce, cas sarat, scarmoza, branza de vaci, unt, smantana, etc.

Bari, Italia Producator
 • Societatea noastra produce 30 de sortimente de paine are o retea de distributie proprie, satisface 10% din cerere pietei brailene. In proiect avem creerea unei retele de magazine proprii la standarde europene.

Braila Producator
 • Societatea îşi valorifică produsele pe piaţa locală, pe care deţinem o pondere de aproximativ 7%, preconizând o dublare a acesteia în urma activităţilor de modernizare a capacităţii de producţie efectuate în cursul anului 2006, respectiv 2007. Societatea îşi asigură desfacerea produselor prin livrarea pe bază de contracte către clienţi (sub 5% din vânzări) restul realizându-se prin magazinele proprii(14 la număr) direct către populaţie (peste 95% din vânzări).

Cluj Napoca Producator
 • Firma de comert legume-fructe,cu sediul in Germania. In prezent ne bucuram de numarul mare de clienti de pe teritoriul Germaniei. In 2007 am reusit pe deplin sa satisfacem cerintele pietei germane cu o varietate larga de produse noi, la preturi convenabile. Provenienta fructelor este din Italia, intotdeauna proaspata si dezvoltata in medul natural. Gustul proaspat, aspectul, pretul, produselor noastre, este unic in acest moment in regiunea din sud-vestul Germaniei.

Eich Distribuitor
 • SC Alygea SRL este specializata in productia si livrarea de alimente de tip fast food, cu specific italian, de genul pizza si paste. Pentru mai multe detalii referitoare la produsele si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • In cadrul fermei de pui achizitionata in 2004, societatea a initiat un program SAPARD constand din echipamente pentru 10 hale, pentru cresterea puilor de carne, marca Schulz Germania, masini speciale pentru transportul carnii refrigerate si congelate, precum si un cerealier pentru transportul furajelor. Pentru a putea comercializa, furniza si asigura cererile clientilor nostri societatea dispune de o retea de distrubutie proprie formata din 5 magazine, si 25 de mijloace de transport auto marfa. Masinile noastre dotate cu instalatii frigorifice, asigura transportul optim al produselor congelate sau refrigerate la punctele de desfacere proprii sau ale clientilor nostri pe intreg teritorilul Romaniei. Pe langa transportul produselor alimentare, o parte a masinilor sunt echipate conform normelor in vigoare pentru transportul produselor de panificatie si patiserie, acestea ajungand zilnic proaspete la beneficiari.

Bogdanesti Producator
 • Firma din judetul Bistrita-Nasaud care detine in proprietate doua camere frig, masina specializate de transport si un portofoliu de clienti in judet care poate fii marit, doreste colaborare in vederea dezvoltarii afacerii. Asteptam ofere in vederea distributiei cu sucuri, siropuri, dulciuri si produse de panificatiei.

Bistrita Distribuitor
 • Suntem o societate patronata de 2 prieteni romani in italia fondata la cerinta romanilor din jurul nostru, cu scopul de a nu-i lasa pe conationalii nostri sa uite de alimentatia gustoasa de acasa si de a face cunoscuta bucataria romanesca.

Sulmona Altul
 • Firma Arco Stacomp infiintata in anul 1992 ofera servicii de distributie produse alimentare si nealimentare. Cautam parteneri. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Alba Iulia Distribuitor
 • Exportam direct de la producatori din Italia, Franta, Spania si Maroc, fructe si legume proaspete. Facem loturi complete sau mixt ca de exemplu in un transport, 20% lamaie 50% struguri de masa, 30% clementine.

Montesilvano Import - Export
 • Ca o dovada a cresterii calitatii produselor livrate, solutiile fiscale performante de la Anzi Soft au cea mare perioada de garantie din piata. De asemenea, în ultimii ani, datorita situatiei financiare solide, Anzi Soft si-a creditat în mod direct clientii prin posibilitatea de achizitionare în rate pe perioade de pâna la doi ani. Actualmente, Anzi Soft ofera solutii fiscale complexe care includ module fiscale responsabile de tiparirea bonurilor fiscale, numeroase componente software si o gama completa de periferice specializate (cum ar fi: cititoare de cod de bare, cântare cu etichetare, imprimante de cod de bare, terminale mobile de inventariere etc.) si consumabile. Solutiile livrate de catre echipa Anzi Soft sunt compatibile cu toate programele majore de gestiune. Prezenta activa si neîntrerupta pe piata din România, clientii prestigiosi si echipa în crestere sunt garantia faptului ca Anzi Soft va continua sa ofere solutii fiscale cu un raport pret/ performanta optim, servicii profesionale de cea mai înalta calitate si sa fie un partener de încredere pe termen lung! De ce Anzi Soft? Pe o perioada scursa între doua raporturi consecutive, AnziPOS salveaza si arhiveaza datele pe o perioada nedeterminata de timp, oferind posibilitatea obtinerii unor raportari pe perioade care se pot întinde pecativa ani. Siguranta datelor Fata de casele de marcat clasice, ce auun set limitat de rapoarte, AnziPOS garanteazå înregistrarea datelor de vânzari într-un format care permite generarea unui numar impresionant de rapoarte ce se constituie într-un instrument puternic de luare a deciziilor pentru managementul magazinului. Pe lânga rapoartele deja realizate, specialistii Anzi Soft sunt pregatiti sa implementeze rapoarte personalizate la cererea clientilor. Flexibilitatea Fata de casele de marcat clasice ce nu se pot adapta unor noi cerinte comerciale sau de marketing, AnziPOS garanteaza posibilitatea de implementare a oricaror cerinte ale magazinului, în conditiile respectarii legislatiei în vigoare. Astfel, daca pe casa de marcat este de-a dreptul imposibil, cu AnziPOS se pot realiza numeroase mecanisme de fidelizare a clientilor sau orice politica comerciala dorita de managementul magazinului. Deplina Legalitate AnziPOS este omologat de Ministerul Finantelor Publice oferindu-va astfel o solutie perfect legala. Folosind o placa fiscala produsa de Anzi Soft solutia propusa îndeplineste si chiar depaseste în unele aspecte conditiile impuse de legea româneasca. Anzi Soft este primul producator român omologat de placi fiscale. Anzi Soft în serviciul dumneavoastra Ca toate solutiile si produsele Anzi Soft si AnziPOS este sustinut de catre echipa noastra nationala de service si suport tehnic.

Bucuresti Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2005 avand ca obiect de activitate importul, procesarea, ambalarea si distribuirea urmatoarelor produse orez, fasole alba uscata, fasole rosie, pop corn, arpacas. produsele noastre sunt prezente in majoritatea retelelor de hipermarket-uri si supermarket-uri din tara sub brendul de Sunshine.

Chiajna Producator
 • Firma se afla situata intro piata si se ocupa de comert cu amanuntul oferim mezeluri, lactate, dulciuri, bauturi racoritoare, ape, cafea, cafea nescafe la expresor, paine, produse panificatie. Firma este infintata din 1995 si de atunci comercializeaza aceleasi produse.

Blejoi Altul
 • Compania a fost infiintata in anul 1994 ca si grup de distributie si este situata in Deva, jud.Hunedoara. In prezent ne desfasuram activitatea pe aria a doua judete si anume Hunedoara si Alba, cu un efectiv de 58 angajati. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate foarte atent, acordandu-se o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor Tropicana Com Serv. Principala preocupare a companiei Tropicana Com Serv este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre, pentru noi fiind important fiecare client. Daca ne contactati veti gasi o gama foarte variata de produse si servicii iar pe deasupra si suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Deva Distribuitor
 • Firma distributie vanzari en gross produse alimentare si nealimentare, bauturi, cafea, tigari in orasul Tg. Frumos si in judetul Iasi si en detaille prin supermarket incepand cu luna decembrie 2007 si in magazine en detail de imbracaminte si incaltamine si alimentare.

Tg. Frumos Distribuitor
 • Societatea vinde cu amanuntul alimente, alcool, tigari. Asigura vanzare, asistenta, update Saga Soft program integrat de contabilitate. Dorim sa comercializam produse alimentare import Ungaria . Asteptam ofertele dvs.

Oravita Altul
 • Lantech System, unic reprezentant al “Sofidel Group” in Romania, va invita sa fiti partenerul sau in distribuirea gamei de produse REGINA pe piata romaneasca. Gama de produse care se comercializeaza consta intr-un pachet de 10 produse, toate parte a aceleasi marci REGINA: hartie igienica Camomilla in 4 si 8 role si Warner Bros:8 role (licenta Looney Tunes), prosoape absorbante in doua si trei straturi (Love, Disney, Magnum) servetele la cutie, servetele la pachet (licenta Disney) si noua gama de servetele la pachet, Aromatherapy (o noua tehnologie). In prezent, aceste produse sunt distribuite in tara prin retelele de key-account: Real Hypermarket, Artima Ric, Auchan MGV Distrib, Cora Hypermarche, Spar Romania, Trident Trans Tex, Pic, Billa Romania, retele de farmacii, distribuitori zonali.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaise, compania numarandu-se printre deschizatorii pietei de retail din Romania. Cora ofera persoanelor ce doresc sa-si construiasca o cariera, un mediu de lucru profesionist si posibilitati de promovare.

Bucuresti Distribuitor
 • eAlimentara.ro casa de comenzi cu livrare la domiciliu, comenzi telefonice si online de produse alimentare, nealimentare, apa plata, apa minerala, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, dulciuri, lactate, alimente de baza, ceaiuri, cafea, energizante, articole de igiena. Prima casa de comenzi cu depozit propriu, produsele sunt livrate in maxim 12 ore de la data comenzii.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma de distributie produse alimentare de origine italiana: paset fainoase, sosuri pentru paste, orez, pasta si sos de tomate, legume conservate, piscoturi, preparate instant pe baza de paste. Cautam colaboratori din domeniul distributiei regionale, comert en-gros, retele de magazine, etc.

Brasov Distribuitor