Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente si Utilaje Agricole - Agricultura: 503 companii
 • Agroexpert Capital SRL este o companie importatoare si distribuitoare de utilaje agricole Challenger, Horsch, Vogel&Noot si FAE. Compania are aprox. 30 de angajati profesionisti care contribuie la bunul mers al afacerii.

Bucuresti Importator
 • Vand remorci Continental Cargo 2008 1 T sau 1,5 T, diminsiuni interioare: 3m/1.60m/1.70m. 4m/1.60m/1.70m. Unicat in romania doar trei, inscrise in circulatie in Canada dotate cu frina hidraulica. GARANTIE 5 ani pentru ORICE LAMPA DE SEMNALIZARE inlocuire fara intrebari chiar daca este sparta. Posibilitate pentru schimb cu o masina. Tel.: 0747832944 sau 0729406937.

Suceava Import - Export
 • Importam tractoare japoneze Kubota cu puteri cuprinse intre 10-22 cp, variante 4x2;4x4. Acestea sunt destinate gradinaritului si pentru gospodarii mici si mijlocii. Tractoarele noastre sunt omologate R.A.R.

Alba Iulia Importator
 • Utilajul Massey a lucrat in 2010, are electromotorul defect si cateva pierderi de ulei la saltare. Cauciucurile sunt 80% bune curele sunt in stare buna, are doua tobe si sase cai scuturatori. Masa este de 3 60 m motor in sase pistoane Perkins.

Craiova Servicii
 • Oferim servicii de reparatii motoare Brigss&Stratton, Loncin, Emak, Mtd, Tecumseh, Robin-Subaru, Solo, etc., reparatii de utilaje pentru casa si gradina, padure, spatii verzi importate de firmele Solo-Romania Srl, Bronto Comprod Srl, Motor Forcr Srl, O-mac padure si gradina Srl si altele.

Alba-Iulia Servicii
 • S.C. Romilan Plastcom S.R.L. Tel. 0721 958 369 -executie diverse piese; -debitare cu laser pentru tabla din otel grosime 15 mm max, la dimensiunile de gabarit maxim 2000 x 4500 mm; -debitare cu oxigaz penru tabla din otel grosime 45 mm max, la dimensiunile de gabarit maxim 2500 x 5000 mm; -executie diverse constructii metalice sudate, la tema; -executie piese vulcanizate din cauciuc cu sau fara insertie metalica, la tema; -executie frize cauciuc vulcanizat standardizate pentru containere (ambalaje) metalice- beneficiar Dacia – Renault – Mioveni. -prezentare, desfacere Scule Electrice & Utilaje pentru Constructii tip Bosch, Hitachi, Machita, Stanley, Karcher, Honda, Ruko, Rothenberger si Dolmar. Ramanem la dispozitie si pentru alte domenii de activitate decat cele mentionate si am fi onorati, functie de necesarul dumneavoastra sa fim abordati. Pentru relatii complementare va rugam sa ne contactati la tel.: 0721 958 369 Cu stima, Administrator Ec. M. Morel Martie    – 2010

Campulung Servicii
 • SC. Agrix Filipesti SRL s-a infiintat in anul 2009 in Bacau, avand ca scop principal deservirea viitorilor nostri parteneri din domeniul agricol cu piese de schimb pentru utilaje agricole. Astfel am început importul pieselor de schimb, curelelor şi accesoriilor pentru agricultura, oferta noastră imbogăţindu-se continuu venind in intampinarea clientilor nostri. Oferim o gama foarte larga de piese de schimb pentru utilaje agricole. Gama noastra cuprinde piese pentru combine de recoltat CLAAS, piese pentru orice tip de balotiere, piese pentru tractoare, piese pentru pluguri (brazdare, cormane, cutite, dalti), lanturi agricole (peste 200 de modele), filtre utilaje agricole, piese culegator porumb (ZMAJ, Bourgoin, etc.), vopsea utilaje agricole, uleiuri, lubrifianti, piese combina John Deere, piese combina New Holland, piese greble, piese greble rotative, vopsea utilaje agricole. De astfel avem o gama larga de utilaje agricole pentru piese din dezmembrari. In plus importam si utilaje agricole. Politica noastra se bazeaza pe servirea prompta a clientilor cu piese de calitate la un pret avantajos! Pe langa aceste piese oferim si un pachet de servicii corespunzator: asistenta tehnica pentru majoritatea utilajelor, identificari de piese, comenzi speciale pentru aproape toate piesele care nu le avem pe stoc ! Din anul 2010, pentru a usura modalitatea in care clientii nostrii pot comanda piesele de care au nevoie, am lansat webshop-ul firmei noastre pe internet la adresa: www.agrix.ro !

Filipesti Importator
 • Asiguram necesarul inceperii unei acivitati agricole, cu utilaje uzate, compatibile ca pret cu buzunarul persoanelor cu venituri mici din Romania. Ajutam mecanizarea agriculturi persoanelor cu suprafete mici de la sate.

Tileagd Import - Export
 • Firma distribuie utilaje agricole provenite din Polonia prin sc Wirax srl, piese de schimb, unic distribuitor pe Gorj, ofera garantie la utilajele noi si consultanta pentru utilaje facandu-se proba la fiecare.

Balesti Distribuitor
 • Comercializam piese de schimb pentru tracoare si masini agricole fabricate in Romania cat si pentru cele de import. De asemenea comercializam tractoare si masini agricole de import si indigene. Toata gama de rulmenti, simeringuri si curele de transmisie.

Rm. Sarat Distribuitor
 • Companie cu 16 ani de experienta in domeniul comertului. Oferim produse si servicii de calitate si la preturi competitive. Avem in permanenta un stoc de utilaje agricole noi si second hand in stare foarte buna de functionare, oferim garantie si transport contra cost.

Osorhei Import - Export
 • Specialisti in Powertrain si Drivetrain pentru aplicatii OFF-HIGHWAY - asiguram piese de schimb, consultanta, service si reparatii pentru gama completa de transmisii, converizoare hidraulice, axe si punti, de la DANA SPICER CLARK-HURTH, AxleTech International, CARRARO, JOHN DEERE,FUNK - deservind astfel activitatea in diferite domenii: constructii civile si drumuri, cai ferate, minerit, domeniu forestier, oriunde sunt folosite excavatoare, incarcatoare, gredere, macarale, tractoare, ridicatoare, material rulant sau utilaje speciale dotate cu astfel de echipamente.

Brasov Importator
 • Suntem o firma infiintata de mai bine de cinci ani, domeniul principal de activitate constructii, iar una din ramurile noastre nou infiintate se bazeaza pe importarea si vanzarea utilajelor agricole si industriale.

Facaeni Importator
 • Producem produse, de exemplu: fan, otava pentru vaci, cultivam legume pentru a le vinde la piata. Produsele noastre sunt 100% naturale bazate pe productia proprie. Suntem la tara si de asemenea avem si terenuri de vanzare pentru cei interesati sa isi faca o casuta de vacanta.

Luncoiu De Jos Producator
 • Suntem producator roman in domeniul masinilor de stropit pentru toate tipurile de culturi; masini de irigat de diverse tipuri -    tamburi, liniare si pivoti; producator de tunele de vara, constructii sere si solarii.

Bucuresti Producator
 • Societatea importa piese de schimb tractoare UTB 650 de pe relatiile India, China, Slovenia, Turcia, Germania pe care le vinde firmelor Romanesti de retail. Societatea exporta piese de schimb tractoare (numai piese de origine Romana) pentru tractoarele UTB 650 si UTB 445 pe relatii ca: Egipt, Guineea, Iran, Siria, Croatia, Danemarca, Chile, SUA, etc. Lista completa a produselor oferite poate fi accesata prin intermediul adresei web: www.septima.com.ro

Cristian Importator
 • Compania noastra comercializeaza utilaje, echipamente agricole, majoritatea sunt combine de cereale, tractoare agricole. Ne ocupam cu piese de schimb pentru combine de cereale, combine de cartofi, etc., de utilaje agricole.

Campia Turzii Import - Export
 • Infiintata in anul 1998, V.f. Servamixt S.R.L. este situata in Alexandria, judetul Teleorman. Compania V.f. Servamixt S.R.L. efectueaza servicii de bobinaj motoare electrice, comercializare motoare electrice. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania V.f. Servamixt S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. NE MISCAM REPEDE !

Alexandria Servicii
 • Suntem o companie renumita in toata tara dar si in strainatate pentru produsele de buna calitate si la un pret accesibil. Comercializam produse agricole dar si utilajele necesare pentru facilitarea muncii agricole.

Galati Altul
 • Firma a fost infiintata in anul 2002. Are un numar de 15 angajati. Capitalul firmei este de 1000.000 EUR. Garantam pentru fiecare produs distribuit. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Importator