Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente si Utilaje Agricole - Agricultura: 508 companii
 • Compania Sc Echiden Srl a fost infiintata in anul 2004 si a reusit sa se impuna pe piata interna si externa prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Experienta si profesionalismul personalului calificat au facut ca gama noastra de produse sa se diversifice permanent, in prezent putand acoperi un spectru larg de activitati in domeniul fabricarii de instalatii complexe pentru prelucrarea semintelor, confectii metalice pentru hale industriale, buncare de stocare si tehnologice, flanse plate pentru instalatii de gaz, aer, apa, etc.

Tecuci Producator
 • Apiproduct Pascani, infiintata in anul 2011, are la baza platforma Fabricii de stupi Pascani ce isi desfasoara activitatea in domeniul prelucrarii secundare a lemnului inca din anul 2000. Ulterior dezvoltand si atelierul de confectii metalice si prelucrari mecanice (fier forjat, structuri metalice, prelucrari prin aschiere, sudura, debitari, forja). In prezent ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de 4700mp, din care spatii de productie si depozitare de 950mp. Accesand un program de finantare, am reusit sa achzitionam echipamente noi, performante, ce au condus atat la cresterea capacitatii de productie, cat si la diversificarea gamei de produse si implicit                                imbunatatirii considerabile a calitatii produselor. Astfel astazi suntem in masura sa raspundem promt solicitarii clientilor nostrii.

Cozmesti Producator
 • Va oferim servicii de promovare orientate in sectoarele deficitare din punct de vedere al canalelor de mediatizare. Serviciu specializat gratuit destinat consumatorilor din sectorul agricol. Informare si consultanta privind achizitia de tractoare, combine si utilaje agricole.

Cluj Napoca Altul
 • Sc. ACS Agri Srl. este o firma specializata in comercializarea compresoarelor de aer conditionat de orice fel, si a kiturilor complete de aer conditionat pentru orice model de tractor sau combina care nu au fost echipate din fabrica. La cerere, asiguram si montaj.

Slobozia Importator
 • Cosmin Ursu şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de flori şi cadouri în acelaşi loc. Fiind primul magazin de acest gen din Timişoara, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu. Momentan avem 3 puncte de lucru în Timişoara, care oferă o gamă extinsă de flori şi cadouri, cum ar fi aranjamente, decoraţiuni, vaze, bijuterii, etc. Cu un depozit de 100 mp. avem un stoc mai ridicat la toate produsele, reuşind la orice oră să onorăm şi comenzi mai mari, atât la partea de cadouri cât şi la aranjamentele florale. Având un catalog foarte variat de buchete şi aranjamente florale, preluăm comenzi pentru nunţi, botezuri şi amenajăm cu flori săli pentru diferite evenimente. În fiecare an în perioada martie-octombrie la oferta noastră de produse se adaugă plantele de exterior şi florile de balcon. În momentul de faţă lucrăm la 2 magazine online, una de flori şi plante şi alta de bijuterii şi cadouri. Lansarea acestora va avea loc cel mai probabil în vara anului acesta.

Bucuresti Distribuitor
 • Companie import-export ce vinde sau cumpara utilaje agricole noi si second hand, utilaje farmaceutic-chimice secon hand. Utilaje uzate pentru industria alimentara, prelucrarea zaharului. Cumparam companiile farmaceutice ce sunt spre lichidare.

Braila Importator
 • Pfa Alin va ofera: 1. Dezciorchinător- manual 2.    Dezciorchinător- electric Capacitate maximă: 1.500 kg/oră Echipare: Cuvă acoperită cu vopsea în câmp electrostatic, de dimensiuni 900 x 500mm. Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curăţaţi de boabe. 3.  Filtru cu plăci – 10 - 20 plăcii 4.  Butoi cu fund plan Aceste cisterne sunt dotate, pentru închidere ermetica, cu un capacflotant prevazut pe exterior cu o garnitură gonflabila acţionată prin intermediul unei pompe anexate. 5.  Presă manuală –TEASC (50 – 200 Kg.) 6. Dopuri Echipare: DOPURILE sunt    destinate sticlelor cu diametrul interior al ,,gâtului,, de 18mm si 20mm (1 l.-cele de apa minerala, 0,75 l. -cele clasice care se vând în comerţ, sunt potrivite si la cele de 2 litri ) 7.  Dopuitor 8. Vase inox alimentar (AISI 304).

Craiova Distribuitor
 • Biso Romania Combine, tractoare si utilaje agricole BISO Romania este un jucator important in piata de masini si utilaje agricole. Grupul austriac BISO-Schrattenecker GmbH, care a fondat BISO ROMANIA, aniverseaza 75 ani de succes pe piata mondiala si este recunoscuta ca o companie inovatoare in tehnologia utilajelor agricole. Misiunea noastra, bazata pe integritate in afaceri, este focalizata pe oferirea unor servicii excelente, insotite de sprijin in teren si consultanta permanenta tuturor fermierilor. Echipa noastra se remarca prin cunoasterea perfecta a combinelor, a tractoarelor si a utilajelor agricole din portofoliu. Intelegerea pietei agricole actuale in continua crestere ne permite ofertarea unor solutii eficiente, bazate pe nevoile fermierilor. Suntem in legatura permanenta cu furnizorii si cu partenerii nostri pentru a acoperi eficient cererile din piata, furnizand solutii optime, care permit clientilor nostri sa lucreze cu o productivitate crescuta. Asteptam cu interes consolidarea unor noi relatii de colaborare si dorim sa va asiguram ca BISO ROMANIA este un partener sigur si dedicat dezvoltarii fermei dumneavoastra.

Drajna Noua Importator
 • Firma Dacritex Srl va ofera toata gama de scule si utilaje din programul pentru Romania a marcii Husqvarna precum si toata gama de accesorii si piese de schimb necesare intretinerii acestora. Preturi promotionale ! Promotii pe tot parcursul anului !

Oradea Altul
 • Suntem producator agricol, cultura mare, in general cereale (grau, orzoaica, rapita, floarea soarelui, porumb, etc.) precum si apicultura, mai mult pe productia de miere si alte produse apicole si cresterea animalelor.

Husi Producator
 • In cei 140 de ani de la infiintarea societatii, obiectivul MAT Craiova s-a reflectat in calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Avand ca obiect principal de activitate productia de utilaje, masini si echipamente pentru fermele agricole, industrie si pentru administratiile locale, MAT Craiova a pus satisfactia clientilor pe plan principal, asigurand calitate la standardele certificate. In egala masura a calitatii, prin dotarile performante de care fabrica dispune, se pot executa la comanda, pentru toti partenerii interesati, o gama variata de piese de schimb si servicii.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1994, S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu Mures, judetul Mures. Firma S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese, utilaje agricole (piese pentru pluguri, discuri, tractoare, combine, semanatori). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Servagromec Sa este situata in Alexandria, judetul Teleorman. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: utilaje agricole, tractoare, piese de schimb. Compania are un efectiv de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Servagromec Sa se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Alexandria Servicii
 • Grup House S.R.L., a fost fondata in 2002 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese, accesorii pentru utilaje agricole. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Grup House S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Tehagropiese SRL va ofera profesionalism, dinamism, eficienta! Compania isi propune sa vina in ajutorul fermierilor prin oferirea unei game largi de produse destinate realizarii unei agriculturi performante, asa ca tractoare Belarus si Foton si utilaje la ele. Livram piese de schimb si consumabile in toata tara Ne gasim Iasi. Specialistii nostri sunt oricand pregatiti sa ofere solutii la intrebarile dumneavostra. Oferim consultanta tehnica si financiara, solutii rapide si avantajoase economic, calitate si servicii post-vanzare impecabile.

Iasi Importator
 • Suntem partenerul unor corporatii italiene (din nordul Italiei), cu care derulam diverse activitati comerciale in domenii privind : agricultura, utilaje agricole, consultanta si productie energie electrica si termica.

Zalau Altul
 • Obiectul de activitate al companiei Atma Trading Srl il reprezinta comercializarea de masini de cusut saci, fixe si portabile, consumabile (ata cusut saci, ace, ulei, etc.),  piese de schimb. Asiguram service pentru masinile de cusut saci.

Braila Importator
 • Modacon S.R.L. a fost fondata in 2005 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese pentru utilaje, buldozer, tractor. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor MODACON S.R.L.. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Importator
 • Firma Alcis Srl, infiintata in anul 1994, se ocupa cu distributia de produse Husqvarna: - Motoferastraie, - Motounelte, - Masini si tractorase de tuns gazonul, - Motocultoare si Motoprasitor, - Echipamnete pentru gradinarit, - Accesorii si piese de schimb, - Echipamente de Protectie, - Tractoare Kioti 4 X 4 22 CP - 93 CP, - Tractoare mici japoneze second hand, - Utilaje si remorci agricole, - Utilaje pentru mecanizarea in zootehnie. www.alcis-iasi.ro www.husqvarna-iasi.ro www.utilajeagricole-iasi.ro

Iasi Importator
 • Infiintata in anul 2004, Green Expert Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente industriale, pluguri, freze, cositori, greble, prese balotat, masini infoliat baloti, tocatori porumb siloz, combine recoltat porumb siloz. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor GREEN EXPERT S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor