Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente si Utilaje Agricole - Agricultura: 522 companii
 • Pfa Alin va ofera: 1. Dezciorchinător- manual 2.    Dezciorchinător- electric Capacitate maximă: 1.500 kg/oră Echipare: Cuvă acoperită cu vopsea în câmp electrostatic, de dimensiuni 900 x 500mm. Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curăţaţi de boabe. 3.  Filtru cu plăci – 10 - 20 plăcii 4.  Butoi cu fund plan Aceste cisterne sunt dotate, pentru închidere ermetica, cu un capacflotant prevazut pe exterior cu o garnitură gonflabila acţionată prin intermediul unei pompe anexate. 5.  Presă manuală –TEASC (50 – 200 Kg.) 6. Dopuri Echipare: DOPURILE sunt    destinate sticlelor cu diametrul interior al ,,gâtului,, de 18mm si 20mm (1 l.-cele de apa minerala, 0,75 l. -cele clasice care se vând în comerţ, sunt potrivite si la cele de 2 litri ) 7.  Dopuitor 8. Vase inox alimentar (AISI 304).

Craiova Distribuitor
 • Biso Romania Combine, tractoare si utilaje agricole BISO Romania este un jucator important in piata de masini si utilaje agricole. Grupul austriac BISO-Schrattenecker GmbH, care a fondat BISO ROMANIA, aniverseaza 75 ani de succes pe piata mondiala si este recunoscuta ca o companie inovatoare in tehnologia utilajelor agricole. Misiunea noastra, bazata pe integritate in afaceri, este focalizata pe oferirea unor servicii excelente, insotite de sprijin in teren si consultanta permanenta tuturor fermierilor. Echipa noastra se remarca prin cunoasterea perfecta a combinelor, a tractoarelor si a utilajelor agricole din portofoliu. Intelegerea pietei agricole actuale in continua crestere ne permite ofertarea unor solutii eficiente, bazate pe nevoile fermierilor. Suntem in legatura permanenta cu furnizorii si cu partenerii nostri pentru a acoperi eficient cererile din piata, furnizand solutii optime, care permit clientilor nostri sa lucreze cu o productivitate crescuta. Asteptam cu interes consolidarea unor noi relatii de colaborare si dorim sa va asiguram ca BISO ROMANIA este un partener sigur si dedicat dezvoltarii fermei dumneavoastra.

Drajna Noua Importator
 • Firma Dacritex Srl va ofera toata gama de scule si utilaje din programul pentru Romania a marcii Husqvarna precum si toata gama de accesorii si piese de schimb necesare intretinerii acestora. Preturi promotionale ! Promotii pe tot parcursul anului !

Oradea Altul
 • Suntem producator agricol, cultura mare, in general cereale (grau, orzoaica, rapita, floarea soarelui, porumb, etc.) precum si apicultura, mai mult pe productia de miere si alte produse apicole si cresterea animalelor.

Husi Producator
 • In cei 140 de ani de la infiintarea societatii, obiectivul MAT Craiova s-a reflectat in calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Avand ca obiect principal de activitate productia de utilaje, masini si echipamente pentru fermele agricole, industrie si pentru administratiile locale, MAT Craiova a pus satisfactia clientilor pe plan principal, asigurand calitate la standardele certificate. In egala masura a calitatii, prin dotarile performante de care fabrica dispune, se pot executa la comanda, pentru toti partenerii interesati, o gama variata de piese de schimb si servicii.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1994, S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu Mures, judetul Mures. Firma S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese, utilaje agricole (piese pentru pluguri, discuri, tractoare, combine, semanatori). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C.A.P.A. Valea Muresului Sa si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Servagromec Sa este situata in Alexandria, judetul Teleorman. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: utilaje agricole, tractoare, piese de schimb. Compania are un efectiv de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Servagromec Sa se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Alexandria Servicii
 • Grup House S.R.L., a fost fondata in 2002 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese, accesorii pentru utilaje agricole. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Grup House S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Tehagropiese SRL va ofera profesionalism, dinamism, eficienta! Compania isi propune sa vina in ajutorul fermierilor prin oferirea unei game largi de produse destinate realizarii unei agriculturi performante, asa ca tractoare Belarus si Foton si utilaje la ele. Livram piese de schimb si consumabile in toata tara Ne gasim Iasi. Specialistii nostri sunt oricand pregatiti sa ofere solutii la intrebarile dumneavostra. Oferim consultanta tehnica si financiara, solutii rapide si avantajoase economic, calitate si servicii post-vanzare impecabile.

Iasi Importator
 • Suntem partenerul unor corporatii italiene (din nordul Italiei), cu care derulam diverse activitati comerciale in domenii privind : agricultura, utilaje agricole, consultanta si productie energie electrica si termica.

Zalau Altul
 • Obiectul de activitate al companiei Atma Trading Srl il reprezinta comercializarea de masini de cusut saci, fixe si portabile, consumabile (ata cusut saci, ace, ulei, etc.),  piese de schimb. Asiguram service pentru masinile de cusut saci.

Braila Importator
 • Modacon S.R.L. a fost fondata in 2005 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese pentru utilaje, buldozer, tractor. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor MODACON S.R.L.. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Importator
 • Firma Alcis Srl, infiintata in anul 1994, se ocupa cu distributia de produse Husqvarna: - Motoferastraie, - Motounelte, - Masini si tractorase de tuns gazonul, - Motocultoare si Motoprasitor, - Echipamnete pentru gradinarit, - Accesorii si piese de schimb, - Echipamente de Protectie, - Tractoare Kioti 4 X 4 22 CP - 93 CP, - Tractoare mici japoneze second hand, - Utilaje si remorci agricole, - Utilaje pentru mecanizarea in zootehnie. www.alcis-iasi.ro www.husqvarna-iasi.ro www.utilajeagricole-iasi.ro

Iasi Importator
 • Infiintata in anul 2004, Green Expert Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente industriale, pluguri, freze, cositori, greble, prese balotat, masini infoliat baloti, tocatori porumb siloz, combine recoltat porumb siloz. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor GREEN EXPERT S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare IRIDAN IMPEX S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma IRIDAN IMPEX S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca piese de schimb de tractoare, capotaj tractoare 445,483, 683, M650. Compania noastra are un personal de 2 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei IRIDAN IMPEX S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania IRIDAN IMPEX S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Suntem o companie cu capital integral sarbesc. Activam in domeniul culegatoarelor de porumb stiuleti inca din 1990 in Serbia si din 2004 in Romania. Suntem importatori directi ai marcilor Majevica culegatoare tractate fabricatie Serbia si Agco Dafeng culegatoare autopropulsate fabricatie China. Specialistii nostri te ajuta pentru a avea utilajul functional in timpul campaniei.

Ploiesti Importator
 • Companie care se ocupa cu vanzari de utilaje agricole si inchirierii de corturi moderne, diferite modele si dimensiuni, complet utilate, in toata tara. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Myo-o SA este proprietarul si distribuitorul firmei Semanatoarea producator de Combine si utilaje agricole; unic distribuitor pe piata din Romania a tractoarelor agricole LS Mrton - Coreea de Sud, combinelor agricole Sampo-Finlanda. Myo-o comercializeaza si alte utilaje agricole la cerere precum si piese de schimb pentur utilajele comercializate.

Bucuresti Distribuitor
 • Vand tractor Same MiniTaurus adus din Franta, an 1979, 4x4 60 cp, cu incarcator frontal, facut revizie generala si schimbate urmatoarele piese: piston telescopic pentru ridicare brat, furtun servo-directie, pompa injectie noua, cruce cardanica pentru rotile din fata now, semering butuc fata nou, bucsa din bronz tratata pt transmisie centrala si laterala nou si multe altele, schimbat filtu ulei motorina, ulei transmisie si ulei pompa spate. Ofer 4 cauciucuri fata spate noi, furca pt ridicari baloti cu aplicare in cupa.

Focsani Altul
 • Oferim apicultorilor orice model de stupi rame precum si alte echipamente din lemn necesare unei stupine. Firma are un nr. de 12 angajati, activitatea desfasurandu-se la punctul de lucru din localitatea Munteni de Jos.

Vaslui Producator