Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Comunicatii Fara Fir - Telecomunicatii: 198 companii
  • Foarte bună, cu un om minunat,bun la comunica

Sat Costeiu, Com. Costeiu Altul
  • promtitudine

Hateg Distribuitor
  • Un produs de calitate. Ma bucur de achizitia

Mun. Cluj-napoca Importator
  • Produse conform descrierii. Livrare rapida.

Municipiul Bucuresti Servicii
  • Telefon durabil, si aspect placut. A ajuns repede. A fost o placere sa cumpar de la dvs.

Bistrita Distribuitor
  • Compania noastra SC. M2M Smart Systems Srl este o companie romana-ungara fiind reprezentanta firmei WM Rendszerhaz KFT. din Ungaria. Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date, (M2M) domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe in punct de vedere profesionale. Societatea noastra este partenerul unor producatori straini renumiti, (Cinterion, Option, Maestro, TELIT etc.) dar activitatea noastre nu se limiteaza doar la comercializarea aparatelor, ea cuprinzand si activitati tehnice aferente. Dezvoltăm aparatele speciale despre domenii de transfer de date industriale, telemetrie, sisteme de securitate, monitorizarea flotelor, supraveghere de la distanță, etc.

Timisoara Producator
  • Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor, din tara noastra, o mare varietate de antene si mufe (conectori) de radiofrecventa. A fost si este o firma cu capital integral romanesc. De la infiintare (2001) si pana in prezent, ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra. Putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti. O parte insemnata din produsele noastre provin de la producatori de marca din Europa si Asia. Suntem importatori directi, comercianti si producatori. Oferim en-gross si en-detaille o varietate mare de antene, cabluri, mufe RF, conectori, amplificatoare TV, amplificatoare de telefonie mobila GSM, 3G, 4G (repetoare), microcomutatoare, limitatoare, etc. Producem: -antene Yagi (Radio, TV, Radioamatori, GSM, 2.4Ghz, etc) la comanda, unicate, serii mici etc -cabluri coaxiale RFmufate(pigtail-uri) Pentru o mai buna cunoastere a ofertei noastre va invitam sa ne accesati web site-ul: www.traiect.ro

Cluj-Napoca Import - Export
  • Suntem o echipa tanara si oferim servicii de inalt profesionalism si seriozitate fata de clientul final in asa fel incat sa poata apela la serviciile noastre si cu alta ocazie. Fiecare lucrare pentru noi reprezinta o carte de vizita.

Targu Mures Servicii
  • Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului Covasna, in 2003 si are ca principal obiect de activitate: reparatii tv color. In acest moment firma se afla intr-un proces de extindere a domeniului de activitate.

Brasov Servicii
  • Compania Eldas Electric a fost fondata in anul 2006, de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse electronice IT si birotica pentru ca mai tarziu sa isi diversifice gama de produse pe domeniul auto. Eldas Electric are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai si in permanenta corelare cu oportunitatile pe care piata le ofera la un anumit moment.

Mun. Slatina Importator
  • Sc Diana Fast Express Srl (@servis.ro) este o companie nationala ce a luat nastere in 2011 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de electronice la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, electronice auto, alarme, sisteme de supraveghere si am  crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".   Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim 100% in clientii nostri.

Municipiul Bacau Distribuitor
  • BT-PON has more than 10 years experience in fiber optical equipment industry since 2008. Wea re specializing in research and development of FTTX solution, especially in ONU and OLT technology. OEM & ODM are available.

Shenzhen Import - Export
  • De 20 de ani suntem dedicati proiectelor de transmisiuni medicale si streaming in chirurgie robotica, endoscopie digestiva, cardiologie interventionala precum si transmisiuni televizate pentru evenimente de mare anvergura. Proiectam si integraram sisteme audio-vizuale. Suntem pionieri in adoptarea si implementarea celor mai noi tehnologii.

Cluj-napoca Servicii
  • Importator si distribuitor de echipamente de telecomunicatii, servicii si preturi fara concurenta! Tik Media este partenerul de care ai nevoie pentru afacerea ta. Produsele se livreaza din stoc, orice cantitate, orice valoare!

Bucuresti Importator
  • Smart ID Dynamics are ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata. Suntem o companie de nisa, care si-a pastrat focusul pe directiile strategice stabilite inca de la infiintare, iar proiectele realizate si rezultatele obtinute in ultimii ani ne-au ajutat sa devenim liderul pietei AIDC (identificare prin coduri de bare si RFID & data collection). Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; Oferim produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie si servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

Bucuresti Importator
  • Compania Video & Satellite: -produce/ fimeaza/ transmite in direct prin satelit si internet evenimente sportive, conferinte, emsiuni tv, filme si seriale, nunti filmate cu Carul de televiziune; -inchiriaza/vinde camere video hd/sd profesionale; -inchiriaza/vinde echipamente de televiziune; - producem/ filmam clipuri publicitare, videoclipuri muzicale, video CV; -telemedicina/ videoconferinte- filmam si transmitem in direct interventii chirurgicale sau simpozioane cu tematica medicala Contact: Tel: +40 745 249 795 +40 751 397 066 e-mail: office@videosatellite.ro

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra ofera o gama larga de produse electronice: statii radio, accesorii pentru statii radio, tigari electrinice si accesorii pentru tigari electronice. Suntem prompti, rapizi si eficienti !

Bacau Importator
  • Va putem furniza orice echipament necesar unui studio de televiziune sau de productie video: camere video, mixere video, video recordere, servere de emisie, generatoare de caractere, monitoare, multiviewere, promptere, hardware si software pentru editare video, studiouri virtuale, software pentru post-productie si animatie 3D, conectica. De asemenea, va punem la dispozitie know-how-ul acumulat in ani de zile de lucru in domeniul televiziunii. Nu in ultimul rand, incercam sa tinem preturile la un nivel minim si sa oferim conditii de plata avantajoase pentru clienti.

Bucuresti Importator
  • Comercializam produse en-gross la toti furnizori din tara. Ne ocupam de montarea antenelor satelit si asiguram service-uri pe o perioada de 12 luni. Avem o deosebita placere sa va ajutam cu orice informatie.

Falticeni Importator
  • Digital Media Engineering este din anul 1996, distribuitor autorizat de echipamente video si audio profesionale pentru studiouri de televiziune si case de productie video si film. Oferim clientilor nostri o gama completa de echipamente broadcast si profesionale; camere video digitale, servere video playout, sisteme editare video neliniara, generatoare de caractere si grafica 3D, routere digitale video audio, mixere video de productie si emisie TV, echipamente de conversie si distributie a materialului video, studio virtual 3D, telepromptere, intercomunicatie, master control, automatizare emisie TV, IPTV si streaming. Prin activitatea noastra de peste 13 ani, promovam sustinut tehnologii moderne de achizitie, editare, post procesare, arhivare si transmitere in format digital a materialului video pentru televiziuni si studiouri de productie. Digital Media Engineering ofera solutii inovative si eficiente la orice probleme tehnice aparute in exploatarea echipamentelor si sistemelor de televiziune. Oferim suplimentar servicii de proiectare, consultanta si instalare pentru echipamente si studiouri TV cit si pregatirea personalului tehnic din televiziune. Oferim servicii de inchiriere pentru echipamente video si audio profesionale pentru televiziune. Deasemenea, oferim service pentru echipamentele achizitionate de la firma noastra si aflate in perioada de garantie sau post-garantie. Produsele pe care vi le prezentam acopera cerintele filmarii, editarii, post procesarii si trasmisiei de programe TV folosind echipamente ce indeplinesc standardele de calitate si performanta asteptate de catre profesionisti. Distribuim in Romania produsele unor companii de renume in domeniu precum AVID, THOMSON GRASS VALLEY, OMNEON, EVS, ROSS VIDEO, BROADCASTPIX, AJA VIDEO, BLUEFISH 444, DARIM, 360SYSTEMS, CODAN BROADCAST, AXON DIGITAL DESIGN, SI-MEDIA, VIEWCAST, STREAMBOX, BEEHIVE SYSTEMS, etc.

Bucuresti Importator