Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lucrari de sprijinire Berlineza / Hamburgheza (m.p.)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64 €
Brand
Minipiloti sau piloti
Out Of stock
Descriere
Sprijinire Berlineza este o lucrare provizorie de sprijinire a incintelor sau a taluzurilor, care poate fi folosita numai in conditiile in care nivelul hidrostatic se gaseste sub cota finala de excavatie cu cel putin 50 cm.

Faze tehnologice Sprijinire Berlineza:
• executarea unor foraje cu diametrele intre 133 mm – 660mm la un interax dat, in care se introduc profile laminate tip IPN / IPE / HEA de diferite dimensiuni si se injecteaza / betoneaza numai sub cota finala de excavatie;
• odata cu executarea excavatiilor se introduc intre profilele laminate dulapi de lemn pana la cota finala de excavatie;
• rigidizarea profilelor pe intreg perimetru la partea superioara, se realizeaza cu un profil laminat tip HEA / HEM, pe post de grinda de coronament.

In urma calculelor, functie de vecinatati si de adancimea excavatiei, se pot adauga unul sau mai multe niveluri de ancorare injectate sau spraituiri metalice.

Pretul afisat este calculat pentru un metru patrat de sprijinire berlineza executata cu minipiloti diametrul 200mm armati cu profile HEA 100.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura