Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatitoare si selectoare pentru cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
European
Out Of stock
Descriere
Curatitoarele pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de curatitoare pentru cereale cu traditie in acest domeniu de peste 150 ani.

Cutatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ functioneaza silentios, fara vibratii, cu consum de energie redus si pot fi reglate cu usurinta.

Oferim clientilor nostrii curatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ care sunt ideale atunci cand se doreste o curatare exacta si economica.

De obicei utilizam doua curatitoare pentru cereale in paralel, astfel procesul de curatire a cerealelor este impartit in doua faze distincte si anume Precuratirea si Curatirea secundara.

PRECURATIREA:

In faza de precuratire, curatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ, elimina din cereale foarte eficient si rapid impuritatile de dimensiuni mari, respectiv bucatile de pamant sau pietrele.

Este important ca in uscator sa ajunga cereale precuratite pentru ca in acest fel putem sa impiedicam infundarea uscatorului, se poate reduce pericolul incendiu, este mai mic consumul de energie, creste randamentul procesului de uscare.

Produsele vor ajunge in interiorul tamburului rotativ al curatitorului pentru cereale si trec peste perforatiile sitelor.Impuritatile de dimensiuni mai mari vor ramane in interiorul tamburului si vor fi eliminate la capatul acestui tambur rotativ.

Dimensiunile perforatiilor sitelor tamburului rotativ depind de tipul de cereale pe care dorim sa le preselectam si de ce anume impuritati se doresc a se separa pe o anumita sectiune a acestui tambur.

Sistemul de curatire a sitelor mentine in permanenta curata suprafata mare a curatitorului cu site cilindrice.

La diferite tipuri de curatitoare pentru cereale avand diferite tipuri de cereale putem atinge productivitati cuprinse intre 23 si 400 t/h.

Se poate realiza si o ventilatie a cerealelor in aceasta faza. Pentru acest lucru, putem oferi diferite solutii tehnice.

CURATIREA SECUNDARA SAU SELECTAREA:

In faza de selectare, sau curatire secundara, curatitorul pentru cereale cu site rotative elimina impuritatile usoare , respectiv separa boabele sparte si impuritatile tari de boabele bune.

Aceasta problema este rezolvata de catre un sistem de ventilatie cu dubla aspiratie urmat de catre tamburul cu site rotative.

Se realizeaza o perdea uniforma de cereale, prin care este aspirat aerul.

Cantitatea de aer aspirat poate fi reglata. Acest reglaj determina ce cantitate de impuritati usoare va fi aspirata de catre fluxul de aer. Impuritatile putin mai grele, dupa ce ies din fluxul de aer vor cadea la partea inferioara a camerei de aer. De aici sunt indeaprtate cu ajutorul unui snec. Ipuritatile mai mici si mai usoare sunt impinse catre afara de ventilator si ajung in ciclon.

Dupa ventilatie, cerealele vor ajunge in tamburul rotativ al curatitorului pentru cereale. Pentru fiecare tip de cereale avem cate un set de site care pot fi montate foarte usor pe curatitor.

Prima sita scoate boabele sparte, ramasitele de sol,etc iar in cea de adoua sita vor ajunge boabele curate. Ipuritatile de dimensiuni mai mari vor fi adunate in capatul tamburului de unde vor fi eliminate.

Curatitoarele de cereale cu site rotative dispun de o gama foarte variata de site cu care pot fi curatate si selectate orice fel de cereale.

Curatitoarele de cereale utilizate ca si curatitor secundar, pot avea capacitati de productie cuprinse intre 5 tone si 400 tone.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura