Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tin Lavir Serv Srl.

Un plus de putere si confort !
0754 636434; 0744 592799, 0744636434

Despre noi

Trimite mesaj
Tin Lavir Serv Srl.
Tin Lavir S.R.L. este o societate cu o traditie de 15 ani in domeniul echipamentelor de climatizare, ventilatie, incalzire, racire si confort a carei renume se datoreaza in mod special calitatii percepute si transmise de la client la client.

Pentru a acoperi in totalitate cerintele beneficiarilor ne-am orientat catre furnizori de prestigiu cu produse de calitate pe piata mondiala.

In Hunedoara si zona de vest a Romaniei firma Tin Lavir S.R.L. este distribuitor autorizat tehnic si comercial al gamei complete de instalatii pentru climatizare DAIKIN, MITSUBISHI, SAMSUNG, SANYO, DeLONGHI, LG, CLIMAVENETA, TOSHIBA, FUJITSU, SHARP, MIDEA, HENSON, al sistemelor si accesorilor de tratare a aerului si ventilatie FRANCE AIR, VORTICE, SYSTEM AIR, LINDAB precum si al sistemelor de incalzire ROTEX, VIESSMANN, IMMERGAS, DE DIETRICH, HOVAL si DEVI.

Oferta completa si la cel mai inalt nivel tehnic privind echipamentele comercializate este insotita de asistenta service asigurata de echipa noastra de ingineri specializati.

Va facem cunoscut ca si in acest an va domina politica noastra de orientare asupra clientului prin consilierea asupra obtinerii avantajelor unui mediu in care se poate respira normal,furnizarea unor aparate de calitate, un serviciu de instalare cu care ne putem chiar mandri ca este cu adevarat profesionist si nu in ultimul rand cu dorinta de a fi un real sprijin in aceasta problema a climatizarii.

Pentru a realiza acest lucru suntem in masura sa rezolvam orice problema de climatizare prin gama completa de servicii oferite

- Proiectare si dimensionare corespunzatoare pentru orice spatiu prin deplasarea specialistilor firmei noastre la fata locului;
- Livrare instalatilor, accesorilor si materialelor in cel mai scurt timp la sediul benificiarului;

- Montarea instalatilor chiar si in cele mai dificile conditii fara modificari in arhitectura si structura incaperilor cu ajutorul echipelor proprii specializate si dotate la cele mai inalte standarde din domeniu;
- Executarea service-lui si seria completa de operatiuni de intretinere si reparatii atat in garantie cat si in postgarantie.

Daca aveti vreodata nevoie de noi in rezolvarea acestor probleme de climatizare, va spunem ca merita sa ne intrebati. De aceea existam noi care santem specializati in acest domeniu si care facem fata exigentelor oferindu-va posibilitatea de a face o alegere.

Fiind convinsi de receptionarea corecta a celor expuse pana acum, garantia si securitatea ofertei noastre sunt sustinute si de o parte din cei care au preferat sa-si asigure confortul cu instalatii de climatizare furnizare de Tin Lavir S.R.L.
Produse si servicii:
instalatii pentru climatizare, al sistemelor si accesorilor de tratare a aerului si ventilatie, precum si al sistemelor de incalzire
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tin Lavir Serv Srl.
Persoana de contact: Adrian Lupei
Adresa: Str. Calea Zarandului, Nr. 48 - Parter
Localitate: Deva
Judet: Hunedoara
Telefon: 0754 636434; 0744 592799
Telefon mobil: 0744636434
Fax: 0254 229400; 0254 229401; 0254 229402
Website: http://www.eclimatizare.ro, http://www.rotex.com.ro, http://www.tinlavir.ro, http://www.e-climatizare.ro, http://www.sisteme-eco.ro