Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sps Company

Sisteme transportoare
0265-512.932, 0744674618

Despre noi

Trimite mesaj
Sps Company
SPS Company a inceput activitatea in comertul cu echipamente, piese de schimb si consumabile industriale, din import, pentru a sprijini activitatea producatorilor din sectoarele industriale, furnizand produse originale care sa respecte raportul calitate-pret, si nu in ultimul rand, termene de livrare cat mai scurte.

Oferind produse si servicii profesionale si de inalta calitate SPS Company a fost acceptata ca reprezentant unic pentru Romania a firmei Jochen Oberrecht Gmbh - Germania, ca furnizor de piese de schimb pentru linii de imbuteliere (KRONES, KHS, SIMONAZZI, O&H, HEUFT, e.t.c) precum si al firmei KEOFITT A/S-Danemarca, leader mondial in productia de ventile aseptice si echipamente de prelevare a probelor microbiologice.

Odata cu experienta acumulata a urmat o diversificare a produselor si serviciilor oferite, astfel ca SPS Company a inceput productia de role transportoare si conveioare.

Calitatea rolelor si transportoarelor produse fiind identica cu ale unor firme de elita pe plan international, deoarece toate componentele pentru productia rolelor transportoare sunt importate din Germania, avind acelasi furnizor ca si marii producatori de role.
Produse si servicii:
role transportoare, conveioare, benzi transportoare, transportoare curbe, piste cu role, role libere, role antrenate cu roti dintate, role conice, role din otel, role plastic, role inox
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sps Company
Persoana de contact: Boaru Sandu
Adresa: Str. Vanatorilor, Nr. 70
Localitate: Reghin
Judet: Mures
Telefon: 0265-512.932
Telefon mobil: 0744674618
Fax: 0265-512.932
Website: http://www.transportoare.ro, http://www.sps-company.ro