Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pistol pentru aer comprimat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Pistoalele pentru aer comprimat sunt fabricate din materiale de calitate inalta, cu manere egonomice si profil anti-alunecare pentru o prindere ferma. Volumul de aer este reglabil, ajustarea facandu-se apasand mai mult sau mai putin mecanismul de actionare al pistolului.

Corpul pistoalelor poate fi fabricat din aluminiu sau plastic. Pistoalele pentru aer comprimat cu corp din plastic au zona filetata fabricata din alama si incastrata perfect in corp, pentru evitarea ruperii plasticului in cazul lovirii accidentale a cuplei sau pistolului sau in timpul montarii cuplei.

Toate modelele pot fi dotate cu cuple rapide pneumatice (tata sau mama) sau cu stut pentru furtun. De asemenea, pot fi livrate si fara cuple sau stuturi, numai cu filet interior.

Pentru modelele fabricate din aluminiu sunt disponibile mai multe tipuri de duze scurte (simpla, safety sau cu amortizarea zgomotului) si extensii lungi, dotarea standard fiind cu duza simpla de 1.5 mm.

Modelele fabricate din plastic sunt prevazute cu extensii metalice de diferite lungimi, dar fara posibilitate de demontare si schimbare.

Pentru mai multe detalii privind gama de modele si dimensiuni, va rugam sa descarcati fisa tehnica, accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura