Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sanco Grup Srl

Etichetare & fixare!
0213175936, 0752645006

Despre noi

Trimite mesaj
Sanco Grup srl este o companie romaneasca cu capital privat 100%. A fost infiintata in anul 2003, avand ca obiect initial de activitate distributia de articole de papetarie si birotica. In prezent, compania importa si distribuie sisteme de etichetat si consumabile DYMO precum si sisteme de prindere si fixare si consumabile aferente RAPID.

Pilonul principal al dezvoltarii afacerii, l-a constituit experienta echipei de inceput, in domeniul vanzarilor, diversitatea si calitatea produselor si livrarea in timp util a comenzilor. In anul 2004 Sanco Grup srl a inceput timid colaborarea cu distribuitorul DYMO din Europa. In decurs de doar 3 ani, societatea s-a dezvoltat, devenind astfel unul dintre principalii importatori din Romania ai produselor DYMO, lider mondial pe piata aparatelor de etichetare.

Detinem informatii despre piata de desfacere si cunoastem multe caracteristici comune ale clientilor nostri. Folosim aceste informatii pentru a ne intelege cat mai bine partenerii, pentru a constientiza nevoile lor specifice si pentru a imbunatati modalitatile de comunicare cu acestia.

Filozofia organizatiei noastre este construita pornind de la si in jurul devizei Focus pe nevoile dumneavoastra! Alegem in fiecare moment, zi de zi, sa transformam acest slogan in realitate. Partenerii nostri ne numesc Specialisti in etichetare, prindere si fixare!

Pentru a spori increderea partenerilor nostri in serviciile pe care le prestam si in produsele pe care le distribuim, in anul 2007 am decis sa modernizam conceptul de management prin implementarea, certificarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu referentialul SR EN ISO9001.
Produse si servicii:
aparate de etichetat (imprimante), scanner carti de vizita, cantare, etichete Dymo si fixare: capsatoare, clesti capsat, pistoale de lipit, capse, marca Rapid
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sanco Grup Srl
Persoana de contact: Surcel Sorin
Adresa: Str. Bonea Marin Sergent, nr. 23
Localitate: Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213175936
Telefon mobil: 0752645006
Fax: 0213175937
Website: http://www.sancogrup.ro