Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rad Print Srl

Operativitate si calitate!
0740005590, 0740005590

Despre noi

Trimite mesaj
Rad Print Srl
Sc Rad Print Srl din Timisoara produce si comercializeaza etichete imprimate pentru confectii (marimi, compozitii, cu sigla firmei, etc.), etichete cod de bare autoadezive pentru ambalaje, etichete tesute autoadezive pentru incaltaminte, etichete tesute si ecusoane tesute decupate dupa forma dorita, betelii pantaloni, panglici, benzi, chingi, elastice si alte accesorii utilizate in industria usoara.

SC Rad Print SRL comercializeaza banda textila reflectorizanta gri utilizata la imbracamintea de protectie la preturi fara concurenta.

Sc Rad Print Srl este o companie tanara avand insa oameni cu mare experienta in bransa care va pot oferi rapid si la preturi minime accesoriile dorite de catre dumneavoastra.

Datorita faptului ca personalul este format din specialisti textilisti, se ofera consultanta privind modul de realizare a etichetelor si a instructiunilor de intretinere aferente.

Numarul mare de firme existente in portofoliul de clienti, de la firme mari multinationale, la zeci de producatori de imbracaminte de protectie pana la cunoscuti creatori de moda ne permite sa ne consideram printre cei mai buni!
Produse si servicii:
etichete imprimate, etichete cod de bare autoadezive, etichete tesute pentru confectii si tesute autoadezive pentru incaltaminte, banda reflectorizanta textila, alte accesorii textile
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rad Print Srl
Persoana de contact: Covaci Radu
Adresa: Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 111
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0740005590
Telefon mobil: 0740005590
Fax: 0256210204
Website: http://www.radprint.bizoo.ro/