Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Next Front

004 0724 24 26 26,

Despre noi

Trimite mesaj
Next Front
Next Front ofera fronturi Lemn masiv si MDF simplu si curbat, vopsit (tratat anti-zgariere), cu finisaj lucios si mat.

Next Front sprijina pe fiecare dintre clientiii sai, oferind produse care se potrivesc cu ei in mod eficient, fiind un reper in lumea bucatariilor, a accesoriilor pentru mobila si nu in ultimul rand, a canapelelor Inlineasofa.

Parteneriatul este esential pentru un viitor de succes atat pentru companie cat si pentru clientii sai.

Cel mai bun pret si o calitate exceptionala:
- lemn masiv: pret mediu aprox. de 90 -135 EUR./mp;
- pret front MDF la doar aprox. 59 EUR/mp - finisaj High Gloss si 49 EUR/mp - finisaj mat (valori fara TVA).

Costul accesoriilor se calculeaza la bucata in cazul manerelor pentru fronturi si la metru liniar in cazul corniselor, plintelor, gardut, canturi etc. De asemnea, dimensiunile atipice la MDF vopsit, se calculeaza cu un alt algoritm.

Next Front, ofera producatorilor de mobilier, dar si clientilor persoane fizice, juridice sau institutii, o gama cat se poate de diversificata, atat pe parte de fronturi vopsite din MDF, cat si pe partea de fronturi din lemn masiv sau mobilier la comanda. De asemenea, compania noastra ofera suport logistic in vederea crearii unei relatii de parteneriat cat mai solide, prin oferirea de materiale de prezentare, cataloage tiparite (ce contin toate tipurile de frezare, finisajele si culorile) precum si mostre reale (usi si fete de sertar) la preturi suportate partial de societatea noastra.

Preturile se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua facturarii.

Termenul de livrare pentru MDF-ul vopsit este de maxim 10-20 zile lucratoare, din momentul achitarii contravalorii avansului, iar pentru fronturile din lemn masiv, termenul de livrare este de maxim 3 zile, toate dimensiunile fiind permanent pe stoc. Produsele pot fi livrate clientului prin intermediul coletariei rapide, gen FanCourier cu plata transportului la destinatie.

Conditii de plata:
Plata se face in urmatoarele conditii: Pentru clientii aflati la maxim a doua comanda, se percepe un avans de 50% din valoare de facturare, diferenta de 50% se achita in momentul confirmarii posibilitatii de livrare (inainte de aceasta).

In ceea ce priveste oferta de canapele, oferim o gama diversificata de modele, clasice si moderne, la o calitate exceptionala si cu un design deosebit.
Valoarea canapelelor este in functie de materialul ales (piele naturala, piele ecologica, stofa) si de functionalitate (fixe, extensibile etc).

Va multumim pentru alegerea facuta si va asteptam comenzile, atat la sediul nostru cat si in format electronic sau la telefon. Ne putem deplasa si la sediul/domiciliul dumneavoastra, pentru prezentare si masuratori.

Cu respect,
Adrian SIMIONESCU | Director
Web: http://www.nextfront.ro
http://www.curbat.ro
https://http://www.facebook.com/NextFrontBucuresti
Mobile: +40-724 242 626
Produse si servicii:
fronturi din lemn masiv (import italia), fronturi din mdf vopsit, mobilier la comanda, mobilier pentru birouri, mobilier pentru institutii, mdf curbat, mobilier bucatarii.
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Next Front
Persoana de contact: Adrian Simionescu
Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr.3-5, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 004 0724 24 26 26
Website: http://www.nextfront.ro, http://www.curbat.ro