Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Minitec Solutions

...save time!
0722.229.134, 0722.229.134

Despre noi

Trimite mesaj
Minitec Solutions
MiniTec Solutions este reprezentantul exclusiv in Romania al MiniTec Machinenbau GmbH Germania.

Tehnologia liniara de la MiniTec, combinata cu Sistemul de Profile patentat sunt un partener ideal pentru constructorii de masini.

Componentele se imbina perfect si fac cposibila construirea oricaror echipamente cu costuri minime in cel mai scurt timp.

MiniTec Solutions va ofera si servicii de management de proiect, proiectare, executie si instalare, pentru solutii complete de productie cum ar fi: conveioare cu role sau cu banda, benzi transportoare, sisteme de ghidare, batiuri, carcase, platforme, cutii, rame, linii de productie manuale sau automate, vitrine de prezentare, statii de lucru, statii de asamblare, sortare, inspectie, etc.

MiniTec Machinenbau GmbH este unul din liderii europeni si mondiali in sisteme de profile industriale de aluminiu folosite in industrie.

Profilele industriale MiniTec se disting printr-o precizie neegalata a echipamentelor, datorita sistemului unic de asamblare al acestora: cu ajutorul fixatorului PowerLock. Acest sistem patentat, impreuna cu numarul redus al dimensiunilor standard ale profilelor, usureaza munca de proiectare si de executie al produsului finit.

Datorita faptului ca pe parcursul montajului nu se foloseste gaurirea sau sudura, montajul poate fi oricand ajustat sau modificat, doar cu ajutorul unei chei hexagonale, fara a scadea rezistenta intregii structuri din cauza gauririi. Incercati si dumneavoastra sistemul de profile testat in zeci de ani pe piata vest-europeana si americana!
Produse si servicii:
profile industriale de aluminiu, accesorii, mese de lucru, conveioare, benzi transportoare, ghidaje de precizie, sisteme de pozitionare liniara, linii de productie, sortare, verificare sau testare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Minitec Solutions
Persoana de contact: Darabanti Ovidiu
Adresa: Str. Pestalozzi Nr. 22
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0722.229.134
Telefon mobil: 0722.229.134
Website: http://www.minitec.ro