Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Leontech Electric Srl

0722194577,

Despre noi

Trimite mesaj
Leontech Electric Srl
Suntem pasionati de ceea ce facem! Dorim sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri, drept pentru care ne interesam de detaliile proiectelor in care ni se cere ajutorul.

Experienta si capacitatea noastra poate fi analizata prin prisma proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit dar si prin prisma parteneriatelor stabile pe care le avem cu furnizorii si cu ceilalti parteneri.

Avem un departament care se ocupa cu produse destinate halelor de productie sau depozitelor industriale, comerciale sau agricole, precum usile din fasii PVC, folosite in special pentru izolarea termica a doua incinte sau izolarea termica interior/exterior.

Din anul 2019 , Leontech Electric este Autorizata ISU sa efectueze lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.

Pe baza parteneriatelor stabilite cu producatori de solutii de desfumare, putem oferi diferite solutii pentru implementarea sistemelor de evacuare fum, care inclus - trape de fum si ferestre de desfumare, cu actionare electrica, pneumatica sau combinata (actionare pneumatica cu activare electrica), sisteme actionate atat manual cat si automat, conform normativelor in vigoare ( Normativul de siguranta la foc al constructiilor P118-99), sisteme de admisie aer de compensare si automatizari.

Avand in vedere ca sistemele de evacuare fum si gaze fierbinti au nevoie de mentenanta periodica, credem ca oferirea serviciilor de verificare periodica sunt foarte binevenite.

Usile automate pe care le distribuim sunt usi produse in Spania, electronica japoneza si se diferentiaza prin rezistenta in utilizare si costuri mici de achizitionare si intretinere, usi care sunt disponibile in maximum 2-3 saptamani din momentul finalizarii comenzii ferme.

Asteptam invitatia dvs.!
Venim la santier sa gasim solutiile optime
Produse si servicii:
trape de fum, sisteme evacuare fum si gaze fierbinti, usi culisante automate, scari interior, luminatoare, ferestre desfumare, trape verticale, perdele industriale PVC, usi lamele PVC
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Autorizatie ISU pentru instalare si intretinere trape de fum
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Leontech Electric Srl
Persoana de contact: Leonte Liviu
Adresa: Vintila Mihailescu, nr. 20
Localitate: Bucuresti-ilfov
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722194577
Website: http://www.leontech.ro