Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Martel Srl

0236 469993, 0766 469993

Despre noi

Trimite mesaj
SC Martel SRL este o organizatie tanara, infiintata in 2008, avand ca principal obiect de activitate lucrari de telecomunicatii si aplicatii de curenti slabi.

Prin serviciile prompte si de calitate oferite tuturor clientilor, S.C. Martel a parcurs un drum ascendent, devenind rapid un partener important pe piata de telecomunicatii din zona judetului Galati si a celor apropiate Braila, Tulcea, Vrancea, Buzau, Vaslui.

Instalam cu profesionalism echipamente de calitate si asiguram garantie si intretinere periodica sau la solicitarea beneficiarului, pe baza de contract in orice locatie din tara.

Societatea noastra isi propune sa ofere clientilor sai servicii de calitate in instalarea si intretinerea retelelor si echipamentelor de telecomunicatii astfel inc√Ęt sa devenim parteneri de incredere in colaborarile viitoare.
Produse si servicii:
lucrari de telecomunicatii si curenti slabi, instalare cabluri fibre optice, suduri fibre optice, masuratori OTDR si powermetru, mentenanta retele tc, cabalare structurata, sisteme alarmare, TVCI
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Martel Srl
Persoana de contact: Zavate Marius
Adresa: Str. Cluj, Nr. 12, Bloc D2, Ap. 74
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236 469993
Telefon mobil: 0766 469993
Website: http://martel.com.ro