Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Leader Human Resources
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii editura Leader Human Resources
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cartile bune sunt cele care te cuceresc de la distanta.
Care te lasa sa te plimbi printre rafturi stiind ca mai devreme sau mai tarziu te vei intoarce sa le rasfoiesti. Cele pe care pui ochii din momentul in care ai intrat si de care incerci sa te feresti la inceput, pentru care stii sigur ca le vei lua acasa si nu le vei putea lasa din mana.

Sunt cartile care te vor face sa gandesti, sa simti si sa gusti altfel viata.

Editura Leader Human Resources este o editura nou infiintata dar care va reusi cu siguranta, prin entuziasm, seriozitate si multa pasiune, sa se impuna cat mai repede pe piata de carte din Romania. Si va reusi tocmai pentru ca este de un proiect de suflet care are in spate un pic din nebunia inceputului, placerea cititului si dragostea pentru carti bune.

Scopul nostru este de a oferi publicului cat mai multe titluri de calitate, dintr-o gama cat mai variata, semnate de autori recunoscuti in domeniile lor de activitate.

Primele carti aparute sub sigla editurii noastre sunt romanele: Antidotul, Testamentul lui Descartes,Din suflet necunoscut ,Tarot si numerologie, Codul Evangleiei - Vaza din Bamberg, Poarta de aur si Distrugatorul speranta-povestea unui marinar ajuns presedinte - volumul II- editata in regie proprie si distribuita de editura Leader Human Resources

Dar in cel mai scurt timp planuim, ca pe langa titlurile de beletristica apartinand genurilor mistery si thriller, in gama noastra de carte sa isi faca loc si aparitii ale unor bestseller-uri sau carti de colectie din domenii ca, dezvoltare personala, gastronomie, ghid practic, alaturi de biografii si autobiografii ale unor mari personalitati.

Cartile pot fi achizitionate la adresa de e-mail:gianina.lhr@gmail.com, doina.nicu@gmail.com

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse