Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Label Print Srl

Punem pret pe eticheta ta...
0720 770 659, 021 317 33 85

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea noastra Label Print SRL este pe piata de mai bine 15 ani si comercializeaza o gama larga de ambalaje si produse din hartie.

Suntem in topul celor mai mari tipografii flexografice din Romania si oferim solutia completa in conceperea etichetelor autoadezive in rola si in coala ca urmare a tehnicii moderne flexografice utilizate si a experientei bogate in domeniul executarii lucrarilor tipografice.

Oferim serviciile de prepress ce presupun machetarea si pregatirea de tipar prin incadrarea designului in forma si dimensiunea finala a tiparului, prelucrarea si adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustarilor si a corectiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obtinerea unui tipar de calitate si confectionarea placilor (matritelor, cliseelor) de tipar.

De asemenea, in oferta noastra personalizata sunt incluse consultanta, serviciile de livrare pe care le putem asigura prin propriul parc auto precum si consultanta tehnica cu privire la montaj, intretinere si reparatii echipamente dedicate.

Va asteptam cu drag sa ne contactati!
Produse si servicii:
etichete autoadezive in rola si in coala, stickere, riboane, imprimante si roluitoare, aplicatoare si marcatoare; design ambalaje
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2008, ISO 14001:2005
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Label Print Srl
Persoana de contact: Baluna Florin
Adresa: Str. Maior Alexandru Campeanu, Nr. 48, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0720 770 659
Telefon mobil: 021 317 33 85
Website: http://www.labelprint.ro