Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Krontherm Srl

Eficienta la pretul corect
0732 143767, 0732-143767

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Krontherm Srl
Firma Krontherm este activa in domeniul instalatiilor termice. Prin produsele si serviciile noastre oferim solutii de sistem complete pentru toate aplicatiile posibile la incalzire: casnice, hoteliere, industriale, sere, baze sportive, etc., atat la obiecte noi, fie la reabilitare.

Suntem distribuitori si importatori directi al unor firme cu traditie indelungata in acest domeniu, din Germania, Austria.

In primul rand punem accentul pe calitate si eficienta inalta cu tehnica la nivelul cel mai avansat. Astfel avem in paleta de produse: centrale pe gaz conventional si in condensare, cazane pe lemn sau biomasa (peleti, tocatura, bricheti), panouri solare termice si fotovoltaice, pompe de caldura, boilere (inclusiv din inox), Pompe, puffere, antigel, sisteme de ventilatii (inclusiv cu recuperare caldura), recuperatoare de caldura, sisteme de cosuri de fum, butelii egalizare presiuni, sisteme complete de evacuare gaze, ventilatoare cazane lemne cu gazeificare si cosuri de fum.
Produse si servicii:
boilere, centrale termice, panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe caldura, calorifere, cosuri fum, recuperatoare caldura
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Krontherm Srl
Persoana de contact: Klein Albrecht
Adresa: Str. De Mijloc, Nr. 106
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0732 143767
Telefon mobil: 0732-143767
Fax: 0268-417154
Website: http://www.krontherm.ro