Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Interrelu Srl

0742071263, 0748.825.659

Despre noi

Trimite mesaj
2003    a ├«nsemnat pentru noi anul ├«n care am pornit pe un drum pe care l-am ales pentru c─â ┼čtiam c─â putem reu┼či. Timpul ne-a dat dreptate.

                    Primii pa┼či au ├«nsemnat doar repara┼úii ┼či vanz─âri pentru transpalete manuale pentru manipulare la sol ├«ns─â clien┼úii no┼čtri ne-au acordat ├«ncredere ┼či am    primit destul de repede primele comenzi pentru echipamentele care duc greul ├«n aceast─â industrie: motostivuitoare, electrostivuitoare , transpalete electrice, semielectrice sau manuale.

                 Pentru noi anul 2006 este un an de referin┼ú─â fiind momentul ├«n care am l─ârgit gama de servicii oferind suport pentru interven┼úii. Am dezvoltat o echip─â de tehnicieni bine pregatit─â ce ├«n┼úelege importan┼úa fiecarei minut pierdut de o companie c─âreia i s-a stricat un utilaj de manipulare a m─ârfii.

                    Echipa de service este format─â din personal calificat ├«n meseriile de mecanic,     electromecanic, electronist ┼či personal autorizat I.S.C.I.R. ca operator R.S.V.T.I. ┼či responsabil cu supravegherea lucr─ârilor.

                    Din 2007, INTERRELU a devenit ┼či importator direct de echipamente, piese de schimb ┼či accesorii put├ónd oferi astfel un timp minim pentru solicitarile primite.

                     ├Än prezent , compania noastra comercializeaz─â produse din gama: LINDE, STILL, OM PIMESPO, PRAMAC, PEGASO, TOYOTA, NISSAN, ┼č.a.

                     Activ─âm deopotriv─â pe pia┼úa de vanz─âri directe c├ót ┼či pe pia┼úa de second hand put├ónd raspunde astfel oricarei solicit─âri, indiferent de buget sau nevoi ├«n ceea ce priveste volumul de marf─â sau tipul de depozitare, oriunde ├«n ┼úar─â.

                     Suntem deschi┼či oric─ârei provoc─âri, iar dac─â dori┼úi un anumit echipament ce nu este men┼úionat ├«n lista noastr─â de produse, nu ezita┼úi s─â ne contacta┼úi, cu    siguran┼ú─â v─â vom oferi ceea ce dori┼úi!
Produse si servicii:
produse si servicii pentru ridicat ┼či stivuit: motostivuitoare, electostivuitoare, transpalete electrice, semieleectrice sau manuale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Interrelu Srl
Persoana de contact: Ungureanu Raluca Alina
Adresa: Becicherecu Mic, Nr. 468 H
Localitate: Becicherecu Mic
Judet: Timis
Telefon: 0742071263
Telefon mobil: 0748.825.659
Website: http://www.interrelu.ro/