Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Interrelu Srl

0748825659, 0742071263

Despre noi

Trimite mesaj
2003 a insemnat pentru noi anul in care am pornit pe un drum pe care l-am ales pentru ca stiam ca putem reusi. Timpul ne-a dat dreptate.

Primii pasi au insemnat doar reparatii si vanzari pentru transpalete manuale pentru manipulare la sol insa clientii nostrii ne-au acordat incredere si am primit destul de repede primele comenzi pentru echipamentele care duc greul in aceasta industrie: motostivuitoare, electrostivuitoare , transpalete electrice, semielectrice sau manuale.

Pentru noi anul 2006 este un an de referinta fiind momentul in care am largit gama de servicii oferind suport pentru interventii. Am dezvoltat o echipa de tehnicieni bine pregatita ce intelege importanta fiecarei minut pierdut de o companie careia i s-a stricat un utilaj de manipulare a marfii.

Echipa de service este formata din personal calificat in meseriile de mecanic, electromecanic, electronist si personal autorizat I.S.C.I.R. ca operator R.S.V.T.I. si responsabil cu supravegherea lucrarilor.

Din 2007, INTERRELU a devenit si importator direct de echipamente, piese de schimb si accesorii putand oferi astfel un timp minim pentru solicitarile primite.

A ´┐Żn prezent , compania noastra comercializeaza produse din gama: LINDE, STILL, OM PIMESPO, PRAMAC, PEGASO, TOYOTA, NISSAN.

Activam deopotriva pe piata de vanzari directe cat si pe piata de second hand putand raspunde astfel oricarei solicitari, indiferent de buget sau nevoi in ceea ce priveste volumul de marfa sau tipul de depozitare, oriunde in afara.

Suntem deschisi oricarei provocari, iar daca doriti un anumit echipament ce nu este mentionat in lista noastra de produse, nu ezitati sa ne contactati, cu siguranta va vom oferi ceea ce doriti!
Produse si servicii:
produse si servicii pentru ridicat si stivuit: motostivuitoare, electostivuitoare, transpalete electrice, semieleectrice sau manuale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Interrelu Srl
Persoana de contact: Ungureanu Gheorghe
Adresa: Becicherecu Mic, Nr. 468 H
Localitate: Becicherecu Mic
Judet: Timis
Telefon: 0748825659
Telefon mobil: 0742071263
Website: http://www.interrelu.ro/