Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Interbusiness Promotion & Consulting Srl

031/4178390, 0722 33 22 13

Instalatie de masurare volumetrica

Model:
GASSER USM1M5/Italia
Telefon:
031/4178390
Pret:
19000
 

Detalii produs

Sistemul de masurare volumetrica a materialelor omogene transportate pe benzi rulante este fabricat de firma Christian Gasser/Iatlia.

Sistemul standard, dotat cu 5 senzori cu ultrasunete si 6 diode laser, masoara volumul marfurilor relativ omogene, transportate in vrac, pe benzi transportoare fixe sau mobile (de ex. nisip, pietris, agregat, var, prisma, piatra sparta, carbune, minereu, legume, fructe).

Produsul a fost dezvoltat in colaborare cu tehnicieni de la NASA.

Sistemul consta intr-o unitate (cap) de masura robusta, confectionata din aluminiu, ce se monteaza pe cadrul benzii transportoare, deasupra rolei de la capatul benzii (pe unde materialul paraseste banda) si o unitate de procesare si tiparire/memorare a datelor.

Unitatile se interconecteaza prin cablu. Datele inregistrate, care sunt decodate de softul unitatii de procesare, pot fi tiparite la fata locului, cu imprimanta unitatii de procesare, sub forma unui jurnal zilnic, sau memorate pe un card, ce poate fi apoi introdus intr-un cititor de carduri, pentru a transfera datele la un PC standard.

Latimea maxima a materialului pe banda, pentru acest model, este de 1.050 mm (latimea maxima a benzii: 1.200mm).

Spre deosebire de alte sisteme de masura volumetrica, care functioneaza cu senzori optici, ce au nevoie de intretinere constanta (stergerea prafului de pe senzori), sistemul USM1M5, dotat cu senzori cu ultrasunete si laser, nu necesita nici-un fel de intretinere.

El a fost conceput sa fie exploatat in aer liber, in medii vitrege, proprii locurilor de amplasare a benzilor transportoare (cariere de nisip si piatra, santiere de constructie, exploatari miniere la zi, termocentrale, furnale, porturi, etc.)
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Interbusiness Promotion & Consulting Srl
Persoana de contact: Lazurca Marian
Adresa: Calea Mosilor, Nr. 241, Bl. 47, Sc. C, Et. 2,  Ap. 69, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031/4178390
Telefon mobil: 0722 33 22 13
Fax: 031/4178390

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi