Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
FamCatering
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Meniuri gradinite, scoli
15 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu totii stim ca o alimentatie sanatoasa este foarte importanta in dezvoltarea copilului si nu numai. De asemenea in copilarie si mai ales in colectivitate sunt puse bazele comportamentului alimentar, care de-alungul timpului influienteaza starea de sanatate si implicit calitatea vietii.

Noi, Fam Catering Invest incercam sa va retinem atentia cu propunerea de a introduce printere obiectivele gradinitei dumneavoastra si aspecte privind educatia copiilor pentru un stil de viata sanatos prin eliminarea din preparatele zilnice a chimicalelor (delicat, vegeta, glutamate, potentiatori de gust si de arome etc) a zaharului (otrava alba existenta pe rafturile magazinelor) a grasimilor nesanatoase (margarina, prjeli) si introducerea preparatelor bazate pe legume, fructe si proteina sanatoasa, astfel incat in procesul de crestere organismal sa beneficieze de nutrienti de calitate. Este important si ceea ce nu mancam. Acele minerale si vitamine pe care nu le consumam deoarece avem o alimentatie prea saraca, de cele mai multe ori procesata si monotona, duc la carente si ne transforma intr-un teren propice pentru afectiuni foarte grave.

Meniuri fara adaos de chimicale, potentiatori de gust, de arome, conservanti, zaharuri adaugate, grasimi saturate, avizate de un Technician nutritionist
Consultanta privind intocmirea anchetelor alimentare conform legislatiei in vigoare.

Meniuri particularizate in diferite situatii individuale (intolerante alimentare, enterocolite, afectiuni ale ficatului, stomacului, competitii sportive, diabet, obezitate)

Meniuri pentru petreceri alcatuite din preparate sanatoase de tip Finger-Food (fara mezeluri, fara prajeli sau adaos de zahar).

Ateliere de nutritie pentu copii coordonate de specialistii nostri ce se defasoara intr-un mod practic si distractiv, folosindu-se tehnici de invatare prin joaca.

Le oferim copiilor sansa de a invata sa faca alegeri alimentare corecte - alegeri motivate, pe intelesul sau.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura