Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Celesta Comexim S.r.l

021/4103064, 0734 885 141

Despre noi

Trimite mesaj
Celesta Comexim a fost fondata in anul 1993 si realizeaza activitati de comert, consultanta si service in domeniul echipamentelor de masura si control.

Suntem distribuitorul autorizat in Romania pentru producatori internationali de top care activeaza in principal pe segmentul echipamentelor de Test & Measurments: Aeroflex International Ltd., Bird Electronic Corporation, Yokogawa Europe B.v., Sumitomo Electric Europe Ltd., Cellco Communications Sp., Ideal Industries Networks Division Ltd., Digital Lightwave Ltd., Midtronics Europe B.v.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri.

In firma Celesta Comexim S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati la celesta@celesta.ro
Produse si servicii:
echipamente de fibra optica, echipamente de masura si control pentru telecomunicatii, industria energetica si electrica (generatoare de semnal, wattmetre, analizoare de spectru, analizoare de puter
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO9001
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Celesta Comexim S.r.l
Persoana de contact: Ivana Catalina
Adresa: Str Pasteur Louis, dr., Nr. 8, Sect. 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4103064
Telefon mobil: 0734 885 141
Fax: 021/4103117
Website: http://www.celesta.ro