Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spuma poliuretanica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Elastospray/ATK FOAM
Out Of stock
Descriere
Spuma Poliuretanica-Cel mai eficient material de termoizolatii

Izolatia este una dintre cele mai simple si mai rentabile modalitati eficiente de imbunatatire a eficientei energetice a cladirilor, indiferent daca acestea sunt vechi sau noi. O mai mare eficienta energetica inseamna ca este mai usor sa se mentina o temperatura interna confortabila, indiferent de conditiile meteorologice din afara. Aceasta, la randul sau, duce la reducerea consumului de combustibil, facturi mai mici pentru consumator si mai putine emisii de carbon la deteriorarea mediului inconjurator.

Cea mai buna dintre toate, aceasta ofera o solutie durabila: cu conditia ca izolatia din poliuretan sa fie si instalata corect(Echipe Calificate& Materiale Certificate), aceasta va continua a fi eficienta energetic pe intreaga durata de viata a cladirii, fara a avea nevoie de intretinere, precum si costurile de instalare a izolatiei vor fi platite inapoi doar cativa ani, prin economiile realizate la facturile de energie.

Poliuretanul este un termen generic, care acopera o gama larga de diferite formulari si aplicatii derivate dintr-o reactie de MDI cu un Poliol. Cand vorbim despre izolatie din poliuretan, ne referim la un grup de materiale izolante pe baza PUR (poliuretan) aplicat in situ sau PIR panouri (poliizocianurat). Structura celulara inchisa si inalta densitate de reticulare PUR si PIR ofera caracteristicile de stabilitate termica buna, rezistenta ridicata la compresiune si proprietati excelente de izolare. Proprietatile finale ale diferitilor poliuretani ca materiale izolante depind de structura lor, materiile prime folosite si procesul de fabricatie. Izolatia din poliuretan nu este toxica si este si inerta chimic.

ATERKI ofera materii prime Sisteme de Spuma Poliuretanica celule deschise si celule inchise cu densitati de 8-12-30-35-40-45-50-60..150..400kg/m3:

SIstemele Elastospray BASF
Sistemele  ATK Foam

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura