Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Arhilego SRL

0728094870,

Despre noi

Trimite mesaj
Arhilego SRL
Procesul de arhivare reprezinta o cerinta obligatorie in activitatea oamenilor si a companiilor, de aceea externalizarea documentelor trebuie facuta in mod resposabil si organizat. Documentele asigura continuitate si atesta activitatea unei companii, detinand controlul asupra legitimitatii acțiunilor intreprinse.

Arhilego este intreprinderea care functioneaza pe baza unor principii solide si clar definite, drept marturie longevitatea pe piata si standardele aplicate pentru o functionare ireprosabila. Fiecare serviciu dezvoltat are la baza responsabilitatea, angajamentul și organizarea si investim permanent in pregatirea unei echipe de profesioniști, in infrastructură și integrarea unor aplicații moderne.

Arhilego se caracterizeaza printr-un management de informatii calitativ, punand la dispozitie servicii optime de ordonare si depozitare a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un mediu care asigura confidentialitatea si securizarea datelor.

Ne orientam activitatea in functie de nevoile clientilor nostri, fiecare solicitare fiind dusa la bun sfarsit cu profesionalism si eficienta, pe baza unor consultari prealabile.

SC Arhilego SRL garanteaza pastrarea dosarelor in conditii standardizate, intr-un mediu complet securizat, concentrandu-se pe o relaționare constructiva, adaptata cerintelor dumneavoastra.

Gasim soluții impreuna, acționam pentru a le indeplini!
Produse si servicii:
arhivare documente, depozitare documente, arhivare electronica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Arhilego SRL
Persoana de contact: Nicolita Daniel
Adresa: Spl. Nicolae Titulescu, Nr. 28
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0728094870
Website: http://www.arhilego.ro