Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Rent a Car, Boat & Bike - Turism: 302 companii
 • Compania Teisa efectueaza curse regulate cu autocar sau microbuz pe traseul Iasi Otopeni. Avand cinci ani experienta in domeniul transporturilor societatea noastra ofera spre inchiriere microbuze si autocare atat pentru trasee interne cat si pentru cele externe. Rezervari sau detalii pe site-ul nostru www.teisa.ro

Iasi Servicii
 • Firma noastră vă oferă servicii profesionale de închirieri autoturisme pe tot teritoriul României cu sau fără şofer, la preşuri fără concurenţă şi la cele mai avantajoase condiţii… Principalul nostru atuu este seriozitatea şi flexibilitatea! Parcul de maşini este constituit din autoturisme noi, întreţinute conform prescripţiilor producătorilor. Personalul nostru specializat realizează o verificare minuţioasă a autoturismului . Datorita faptului că suntem o companie independentă, suntem foarte flexibili în ceea ce priveşte negocierea termenilor unei închirieri si a preţurilor. Pentru noi, saptămîna are 7 zile lucrătoare şi nu există client pe care sa nu îl putem servi. Serviciul este disponibil 24/24 ore. Motivaţia noastră de bază este sa ne impunem pe piata închirieilor auto prin profesionalism şi servicii de o calitate ireproşabilă. Bunul nostru renume depinde în mod direct de aspectul şi buna funcţionare a automobilelor pe care le oferim spre închiriere. De aceea, acordăm maximă atenţie întreţinerii parcului nostru auto. Când inchiriaţi un automobil de la noi, ştiţi că îl veţi primi în cea mai bună stare de funcţionare şi cu toate dotările suplimentare. În Timişoara noi ne-am impus datorită calităţii serviciilor noastre, şi astfel persoanele de afaceri din Timişoara şi din străinătate care au folosit maşinile " DEK RENT-A-CAR " ne-au recomandat şi au revenit cu plăcere ori de câte ori s-a vrut o maşină de închiriat în Timişoara sau în România.

Timisoara Servicii
 • Companie specializata in servicii de rent a car si transport de persoane intern si international, avand o flota de 7 masini, 1 midibus si 3 autocare. Masinile sunt an fabricatie 2005 - 2007, iar autocarele 2004 - 2007.

Bucuresti Transportator
 • Constructii civile, constructii industriale, constructii edilitare, constructii hidrotehnice, demolari extragerea pietrisului si sortarea balastului, lucrari de alimentare cu apa, izolatii, instalatii electrice; instalatii sanitare; instalatii termice; inchirieri utilaje si echipamente de constructii; transport agabaritic, alte lucrari speciale in constructii.

Rosiorii De Vede Altul
 • Sociatetea noastra,are ca domeniu de activitate, inchirierea unui sofer cu masina, si a luat nastere ca urmare a nevoii de deplasare in siguranta si confort a clientilor pretentiosi. Transport marfa.

Zalau Servicii
 • Tractari auto non-stop si transport autoturisme pe platforma intern si international. Prestam servicii de tractare, depanare auto, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante. Comercializam accesorii auto. Inchirieri autoturisme.

Cluj-Napoca Transportator
 • DiRENT ofera inchiriere pe termen lung: solutie de finantare si management pentru vehicule. Se ocupa de comanda, inmatriculare, livrare, asigurare, service, anvelope, asistenta si vehicul de inlocuire.

Bucuresti Servicii
 • Firma se ocupa cu vanzarea si inchirierea de autoturisme de calitate buna si la pret avantajos pentru o calatorie placuta si sigura a clientului. Firma mai are un magazin de piese auto originale si un service auto acreditat de Sc Automobile Dacia Sa.

Medias Distribuitor
 • Firma noastra iti va inchiria autoturisme din toate clasele la aeroportul Bucuresti Otopeni (Henry Coanda), Baneasa, Iasi, Bacau, Suceava, Constanta, in Brasov, Piatra Neamt, Roman, Vaslui, Botosani si in toate orasele din Romania. De fapt masina iti va fi adusa acolo unde doresti la ora la care doresti.

Iasi Servicii
 • General Autocom - Dealer autorizat DACIA. Vanzare vehicule noi, vanzare si preluare vehicule de ocazie, vanzare accesorii, vanzare piese de schimb, service auto, ITP. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Buzau Altul
 • Firma noastra va ofera servicii de inchiriere masini in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Sibiu. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. In plus oferim mai multe versiuni de pachete de asigurari, adaptate tuturor situatiilor care ar putea aparea in timpul utilizarii automobilului inchiriat de la firma noastra.

Bucuresti Transportator
 • Quick Auto Rent inchirieri autoturisme in Bucuresti Romania aeroport Henri Coanda Suntem o firma de inchirieri automobile infiintata in 2005 care doreste sa puna la dispozitia clientilor sai o gama cat mai variata de masini. Credem ca am reusit sa ne creem in acesti 3 ani un parc auto in care orice client sa gaseasca marca si modelul de masina care i se potrivesc cel mai bine preferintelor si necesitatilor. In prezent, va putem pune la dispozitie cele mai cautate marci si modele de automobile din Romania ca Opel, Mercedes , Chevrolet , Nissan , Renault Dacia si Ford. Mizam pe calitatea automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. De asemenea, incercam sa le oferim clientilor conditii de inchiriere simple si flexibile si tarife avantajoase in functie de perioada inchirierii. Bunul nostru renume depinde in mod direct de aspectul si buna functionare a automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. De aceea, acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in site sau la numarul de telefon 0728 209 209.

Bucuresti Producator
 • ALEXANDROS LONG TERM RENTAL S.A este membru al ALEXANDRION GRUP ROMANIA si activeaza in domeniul Leasingului Operational pentru orice tip de autovehicul comercializat de dealer-ii autohtoni! In rata lunara sunt incluse toate cheltuielile legate de inmatriculare, asigurari, revizii, anvelope vara/iarna, asistenta rutiera 24/24, vehicul de inlocuire in caz de accident pana la remedierea problemelor, etc. Tot ce va ramane Dvs, este sa platiti rata (o singura factura) si sa alimentati cu combustibil! De precizat ca toate costurile sunt 100% deductibile(se inregistreaza pe contul de cheltuieli), iar departamentul de contabilitate va fi foarte incantat sa nu mai trebuiasca sa urmareasca lunar amortizarea mijloacelor fixe! Ofertele noastre sunt personalizate in functie de fiecare client in parte!

Bucuresti Financiar
 • Eldo Tur este o firma de transport infiintata in 1996, cu sediul in Cluj Napoca. Venim in ajutorul persoanelor care vor sa se deplaseze cat mai elegant si confortabil pana la Bucuresti, fie pana in aeroporturi, fie in centrul Bucurestiului!!

Cluj Napoca Transportator
 • Cazare apartamente Brasov. Inchirieri auto. Rezervari online cu confirmare instant. Cele mai mici preturi din Brasov la cazare si inchirieri auto. Apartamentele sunt dotate cu toate cele necesare pentru a va face sa va simtiti ca acasa.

Brasov Altul
 • Firma noastra inchiriaza automobile in Sighisoara: Mercedes Vito: 40-70 euro Skoda Octavia II: 40-55 euro Hyundai Accent: 28-39 euro Ford Automatic: 25-35 euro Dacia Logan Diesel: 23-35 euro Fiat Punto Classico : 23-33 euro Dacia Solenza: 20-29 euro Chauffer: 20 euro/day Transport to another area from Sighisoara: 0,25 euro/km Prices include all the taxes and assurances. Bicycles: 5 euro/day Information on website www.euromarturist.com

Sighisoara Servicii
 • Cea mai mare companie de rent a car la Medias.Pentru noi calitatea serviciilor conteaza! Incearca si convinge-te.Daca alegeti acest serviciu oferit de firma noastra veti beneficia de un nivel ridicat de profesionalism.La cererea clientului putem pune la dispozitie autoturisme care sa corespunda tuturor categoriilor de clienti. Dispunem de autoturisme pt. clasa bussines,calatorii si agrement.

Medias Servicii
 • Inchirieri de autoturisme, biciclete, aparatura de calcul si telefonie. La cerere oferim sofer si ghid turistic vorbitor de cel putin o limba de circulatie internationala. Serviciul de inchiriere este destinat predominant turistilor aflati in vizita in zona Sighisoara. De asemenea se ofera reduceri substantiale clientilor fideli ai firmei, acestia beneficiind in urma inchirierilor de vechimea cumulata in urma inchirierilor anterioare si pentru inchirierile ulterioare.

Sighisoara Servicii
 • Societatea noastra cu sediul in Sighisoara, jud. Mures, ofera spre inchiriere autoturisme:AUDI, VW BORA, FIAT. Termene si conditii: www.rentacarsighisoara.com.Toate autoturismele au asigurare CASCO si sunt in stare foarte buna de folosinta.

Sighisoara Servicii
 • In prezent firma ofera o gama larga de servicii in domeniul auto. Transport intern si extern; diagnosticare auto Ford, piese auto; inchirieri autoturisme, platforme, remorci; service auto echipat modern, service de roti. Oferim seriozitate si promptitudine in relatiile cu clientii si partenerii de afaceri.

Piatra Neamt Servicii