Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Rent a Car, Boat & Bike - Turism: 299 companii
 • Constructii civile, constructii industriale, constructii edilitare, constructii hidrotehnice, demolari extragerea pietrisului si sortarea balastului, lucrari de alimentare cu apa, izolatii, instalatii electrice; instalatii sanitare; instalatii termice; inchirieri utilaje si echipamente de constructii; transport agabaritic, alte lucrari speciale in constructii.

Rosiorii De Vede Altul
 • Sociatetea noastra,are ca domeniu de activitate, inchirierea unui sofer cu masina, si a luat nastere ca urmare a nevoii de deplasare in siguranta si confort a clientilor pretentiosi. Transport marfa.

Zalau Servicii
 • Tractari auto non-stop si transport autoturisme pe platforma intern si international. Prestam servicii de tractare, depanare auto, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante. Comercializam accesorii auto. Inchirieri autoturisme.

Cluj-Napoca Transportator
 • DiRENT ofera inchiriere pe termen lung: solutie de finantare si management pentru vehicule. Se ocupa de comanda, inmatriculare, livrare, asigurare, service, anvelope, asistenta si vehicul de inlocuire.

Bucuresti Servicii
 • Firma se ocupa cu vanzarea si inchirierea de autoturisme de calitate buna si la pret avantajos pentru o calatorie placuta si sigura a clientului. Firma mai are un magazin de piese auto originale si un service auto acreditat de Sc Automobile Dacia Sa.

Medias Distribuitor
 • Firma noastra iti va inchiria autoturisme din toate clasele la aeroportul Bucuresti Otopeni (Henry Coanda), Baneasa, Iasi, Bacau, Suceava, Constanta, in Brasov, Piatra Neamt, Roman, Vaslui, Botosani si in toate orasele din Romania. De fapt masina iti va fi adusa acolo unde doresti la ora la care doresti.

Iasi Servicii
 • General Autocom - Dealer autorizat DACIA. Vanzare vehicule noi, vanzare si preluare vehicule de ocazie, vanzare accesorii, vanzare piese de schimb, service auto, ITP. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Buzau Altul
 • Firma noastra va ofera servicii de inchiriere masini in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Sibiu. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. In plus oferim mai multe versiuni de pachete de asigurari, adaptate tuturor situatiilor care ar putea aparea in timpul utilizarii automobilului inchiriat de la firma noastra.

Bucuresti Transportator
 • Quick Auto Rent inchirieri autoturisme in Bucuresti Romania aeroport Henri Coanda Suntem o firma de inchirieri automobile infiintata in 2005 care doreste sa puna la dispozitia clientilor sai o gama cat mai variata de masini. Credem ca am reusit sa ne creem in acesti 3 ani un parc auto in care orice client sa gaseasca marca si modelul de masina care i se potrivesc cel mai bine preferintelor si necesitatilor. In prezent, va putem pune la dispozitie cele mai cautate marci si modele de automobile din Romania ca Opel, Mercedes , Chevrolet , Nissan , Renault Dacia si Ford. Mizam pe calitatea automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. De asemenea, incercam sa le oferim clientilor conditii de inchiriere simple si flexibile si tarife avantajoase in functie de perioada inchirierii. Bunul nostru renume depinde in mod direct de aspectul si buna functionare a automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. De aceea, acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in site sau la numarul de telefon 0728 209 209.

Bucuresti Producator
 • ALEXANDROS LONG TERM RENTAL S.A este membru al ALEXANDRION GRUP ROMANIA si activeaza in domeniul Leasingului Operational pentru orice tip de autovehicul comercializat de dealer-ii autohtoni! In rata lunara sunt incluse toate cheltuielile legate de inmatriculare, asigurari, revizii, anvelope vara/iarna, asistenta rutiera 24/24, vehicul de inlocuire in caz de accident pana la remedierea problemelor, etc. Tot ce va ramane Dvs, este sa platiti rata (o singura factura) si sa alimentati cu combustibil! De precizat ca toate costurile sunt 100% deductibile(se inregistreaza pe contul de cheltuieli), iar departamentul de contabilitate va fi foarte incantat sa nu mai trebuiasca sa urmareasca lunar amortizarea mijloacelor fixe! Ofertele noastre sunt personalizate in functie de fiecare client in parte!

Bucuresti Financiar
 • Eldo Tur este o firma de transport infiintata in 1996, cu sediul in Cluj Napoca. Venim in ajutorul persoanelor care vor sa se deplaseze cat mai elegant si confortabil pana la Bucuresti, fie pana in aeroporturi, fie in centrul Bucurestiului!!

Cluj Napoca Transportator
 • Cazare apartamente Brasov. Inchirieri auto. Rezervari online cu confirmare instant. Cele mai mici preturi din Brasov la cazare si inchirieri auto. Apartamentele sunt dotate cu toate cele necesare pentru a va face sa va simtiti ca acasa.

Brasov Altul
 • Firma noastra inchiriaza automobile in Sighisoara: Mercedes Vito: 40-70 euro Skoda Octavia II: 40-55 euro Hyundai Accent: 28-39 euro Ford Automatic: 25-35 euro Dacia Logan Diesel: 23-35 euro Fiat Punto Classico : 23-33 euro Dacia Solenza: 20-29 euro Chauffer: 20 euro/day Transport to another area from Sighisoara: 0,25 euro/km Prices include all the taxes and assurances. Bicycles: 5 euro/day Information on website www.euromarturist.com

Sighisoara Servicii
 • Cea mai mare companie de rent a car la Medias.Pentru noi calitatea serviciilor conteaza! Incearca si convinge-te.Daca alegeti acest serviciu oferit de firma noastra veti beneficia de un nivel ridicat de profesionalism.La cererea clientului putem pune la dispozitie autoturisme care sa corespunda tuturor categoriilor de clienti. Dispunem de autoturisme pt. clasa bussines,calatorii si agrement.

Medias Servicii
 • Inchirieri de autoturisme, biciclete, aparatura de calcul si telefonie. La cerere oferim sofer si ghid turistic vorbitor de cel putin o limba de circulatie internationala. Serviciul de inchiriere este destinat predominant turistilor aflati in vizita in zona Sighisoara. De asemenea se ofera reduceri substantiale clientilor fideli ai firmei, acestia beneficiind in urma inchirierilor de vechimea cumulata in urma inchirierilor anterioare si pentru inchirierile ulterioare.

Sighisoara Servicii
 • Societatea noastra cu sediul in Sighisoara, jud. Mures, ofera spre inchiriere autoturisme:AUDI, VW BORA, FIAT. Termene si conditii: www.rentacarsighisoara.com.Toate autoturismele au asigurare CASCO si sunt in stare foarte buna de folosinta.

Sighisoara Servicii
 • In prezent firma ofera o gama larga de servicii in domeniul auto. Transport intern si extern; diagnosticare auto Ford, piese auto; inchirieri autoturisme, platforme, remorci; service auto echipat modern, service de roti. Oferim seriozitate si promptitudine in relatiile cu clientii si partenerii de afaceri.

Piatra Neamt Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si are reprezentante in Cluj si Satu Mare . Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza inchirieri auto. Compania are un efectiv de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Intech S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Intech S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Satu Mare Servicii
 • Cu o experienta de 14 ani in domeniul pieselor auto, societatea noastra s-a axat in principal pe satisfacerea nevoii tot mai mari a clientilor nostri, de produse si servicii aferente de calitate. De aceea, ne-am propus si am reusit sa ne specializam pe vanzarea pieselor auto destinate autovehicolelor Ford Transit, respectiv Service complet a acestora. Echipa noastra isi completeaza mereu ofertele de piata, aducand cat mai aproape de client serviciile si produsele necesare intretinerii si repararii autovehicolelor Ford Transit. In magazinul nostru de piese auto si accesorii cu siguranta veti gasi tot ce inseamna Ford Transit. Activitatea de reparatie si intretinere se realizeaza cu personal specializat cu o inalta pregatire profesionala, utilizand dotariile de ultima generatie: testere motor, stand frana, aparate de masura si control. Clientii nostrii au un avantaj: decontarea directa cu firmele de asigurari(ASTRA, OMNIASIG, BT ASIST, ARDAF, etc)! In acest fel Dvs. nu trebuie sa achitati contravaloarea pieselor si manoperei, decontul cheltuielilor o vom face noi, cu societatea de asigurare, conform notelor de constatare emise. Competitivi in domeniu, va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme si autoutilitare pe platforme, atat in tara cat si in statele Uniunii Europene. Promptitudine si seriozitate! Necesitatea continuarii calatoriei sau a afacerilor ce este intrerupta de un eveniment rutier neplacut, este importanta si pentru noi. Acest lucru ne-a motivat sa va oferim un serviciu complementar. Pe perioada, cat timp masina Dvs. va fi in Service, noi va oferim autoturisme si autoutilitare de inchiriat pentru continuarea afacerii Dvs.

Arad Servicii