Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte pentru Turism - Turism: 44 companii
 • VideoGuide va ofera o pagina proprie de prezentare pe VideoGuide – ghidul video al Romaniei: - un film sau un pachet de filme - descriere in romana si engleza - date de contact - pozitionare pe VideoHarta - aparitia filmelor in varianta HD - sistem de comentarii - monitorizare vizualizari - HOSTING filme prin servere de mare capacitate - VIDEOSTREAMING – transmisia filmelor pe un numar nelimitat de site-uri.

Brasov Servicii
 • Hotel Simfonia****, singurul hotel boutique din Ramnicu Valcea este o simfonie de idei adusa la viata. Pune la dispozitia oaspetilor sai 36 unitati de cazare, 2 restaurante cu terasa, sala de fitness, sauna, zona de relaxare, sala de evenimente de orice tip, servicii de ticketing si secretariat si servicii rent-a-car. Va asteptam sa ne descoperiti si sa va spunem ''Bine ati venit!''

Ramnicu Valcea Servicii
 • Asociatia O Parte Din Rai va ofera servicii: - în domeniile: economic, social, educaţional, cultural, ecologic şi turistic, promovarea campaniilor în mass-media, organizarea şi participarea la conferinţe, expoziţii, cursuri, simpozioane, manifestări cultural - ştiinţifice, târguri şi festivaluri, susţinerea şi realizarea materialelor de specialitate (publicaţii, broşuri, pagini web, etc.); -iniţierea şi derularea proiectelor de dezvoltare turistică, economico-socială şi culturală cu finanţări proprii sau acţionarea pentru accesarea de fonduri publice sau private, din ţara sau din străinatate; - iniţierea activităţilor legate de dezvoltarea turismului şi realizarea proiectelor legate de protecţia mediului; - acordarea de consultanţa în domeniul managerial, marketing, economic şi turistic în scopul ridicării gradului de profesionalism şi competenţă ; - conservarea, refacerea şi protecţia mediului înconjurător a rezervaţiilor naturale, protecţia şi conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură, organizarea şi coordonarea de acţiuni de ecologizare a zonelor turistice, colectarea deşeurilor reciclabile şi de cunoaşterea tradiţiilor culturale specifice; - instruirea membrilor activi, simpatizanţi şi populaţia în sprijinul protejării şi conservării mediului ambiant ; - organizarea de stagii, seminarii, calificare profesională, dezvoltarea de activităţi de formare, evaluare şi certificare de personal; - înfiinţarea şi administrarea, în interesul membrilor săi unităţi de: informare, cultura, învăţământ şi cercetare, afaceri, economico-sociale şi comerciale; - desfăşurarea activităţilor de promovarea tinerelor talente (muzică, dans, teatru, etc) şi educare a cetăţenilor; - realizarea activităţilor de consiliere profesională şi îndrumare vocaţională ; - iniţierea proiectelor pentru ajutorarea copiilor din medii defavorizate prin acces la informaţie, educaţie şi cultură.

Corlatesti Altul
 • Firma Sc Ecatour Srl Berzasca, infiintata in anul 2009 va ofera servicii de cazare, alimentatie publica-restaurant, agrement pe apa, plimbari cu bicicleta, pescuit in ape de munte si fluviul Dunarea, vizitarea Parcului Natural Portile de Fier, zonele carspice din valea riului Sirinia, pesterile si ruinele cetatilor dacice si medievale.

Berzasca Altul
 • DPO WebShield Srl ofera servicii DPO de protectie date cu caracter personal. Oferim servicii pentru implementare si monitorizare conform GDPR - Directiva (UE) 2016/680 si Regulamentul (UE) 2016/679. Obligatorii incepand cu luna MAI 2018. Servicii DPO extern.

Pitesti Servicii
 • PQM Consulting COM este o firma de consultanta manageriala pentru implementarea sistemelor de management si PR comunicare. Specialistii nostri sunt colaboratori calificati ai unor prestigioase organisme de certificare recunoscute intern si international si au o bogata experienta, teoretica si practica, in implementarea sistemelor de: - management al calitatii ISO 9001 - mediului ISO 14001 - sanatate, securitate ocupationala 18001 - servicii de relatii publice si comunicare.

Bucuresti Servicii
 • Site Internet de centralizare oferte de cazare publicitate pentru hoteluri, campinguri, pensiuni, apartamente in regim hotelier, zona target : Europe centrala si de est, site tradus in 6 limbi : Romana, Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola.

Cormeilles En Parisis Servicii
 • Portalul nostru prezinta Pensiuni si Restaurante din zona turistica Costinesti, detaliile obiectivelor, date de contact, galerie de imagini si videoclipuri. Un site creat pentru a te ajuta sa gasesti informatii despre Pensiunile din Costinesti.

Costinesti Servicii
 • Oferim servicii de publicitate online la preturi avantajoase: retete culinare din bucataria traditionala romaneasca, newsletter, secrete culinare, sfaturi utile, masuri in bucatarie, principii nutritive, locatii turistice.

Rm. Valcea Altul
 • Unul dintre cele mai frumoase hoteluri bucurestene, Siqua Hotel Bucuresti va pune la dispozitie un numar de 40 de camere elegant decorate la tarife speciale. Deschis in Septembrie 2006, intr-o constructie noua, Siqua Hotel Bucuresti beneficiaza de o locatie excelenta datorita asezarii sale in centrul Bucurestiului si in vecinatatea tuturor centrelor de interes. Cele 40 camere dispuse pe 6 etaje structurate astfel : 6 Single standard, 11 duble cu doua paturi (twin beds), 18 duble cu pat matrimonial, 3 Junior Suite si 2 Apartamente. Curind deschis Amarillis Lounge, salon evenimente elegant si rafinat cu o capacitate de 130-170 de locuri.

Bucuresti Servicii
 • SC Vimaro Com SRL este o societate cu 100 % capital privat romanesc, si activeaza in domeniul formarii profesionale, al consultantei si managementului de proiect. De asemenea, suntem specializati in IT si transfer de bani international (in parteneriat cu Currencies Direct).

Suceava Servicii
 • Portofoliul nostru cuprinde o multime de activitati: de la transmisii live cu echipament de televiziune, la emisiuni dedicate turismului, activitati legate de publicitate pe TV, la consultanta juridica, intermedieri afaceri si deschidere de noi piete de desfacere.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2008 avand ca obiecte principale de actvitate traduceri autorizate si interpretariat (din/ in limba engleza-romana) si activitati de design specializat (machetare, procesare foto video, conceptie si creere cataloage de prezentare, obiecte promotionale, fly-ere, brosuri, etc).

Bucuresti Servicii
 • Hotel de 4 stele, modern, elegant, contine 118 camere, 3 sali de conferinta/ evenimente speciale, doua baruri, bazin de inot, pe malul lacului Snagov, doar 5 minute de la Otopeni, intre Bucuresti si Ploiesti pe DN 1.

Tancabesti Servicii
 • AV Media Productions este o firma de productii video, formata dintr-o echipa tanara, dar cu o vasta experienta in emisiuni tv, realizari de spoturi publicitare, videoclipuri si filmari de evenimente. Succesul inregistrat pe parcursul activitatii se datoreaza de asemenea si echipamentelor de ultima generatie, HDV, folosite in cadrul productiilor.

Cluj-napoca Servicii
 • In fiecare an sute de vizitatori sau de localnici calatoresc in orasele din Romania pentru a se bucura de un sejur turistic sau in interes de afaceri. Atrage acesti vizitatori catre afacerea ta prin intermediul acestui concept international plin de succes. MINICARDUL, de marimea unei carti de vizita, iti promoveaza, la nivel national, afacerea ta. Astfel, orice persoana interesata poate, usor si rapid, sa se informeze asupra ofertei pe care doresti sa o promovezi. MINICARDS poate fi distribuit in hoteluri, restaurante, locatii de interes turistic, centre comerciale, aeroporturi precum si in multe alte locatii foarte vizitate din orasul tau.

Romania Producator
 • Misiunea noastra este sa furnizam informatii esentiale si o buna cunoastere care sa ajute persoane individuale, grupuri si societate sa performeze la potentialul maxim, cunoscand cel mai bun stil de viata.

Bucuresti Altul
 • Ce au in comun planificatorii de evenimente si intalniri, oamenii de afaceri si turistii? Ei vor sa vada in avans destinatia unde isi vor petrece vacanta sau unde vor face afaceri. Fie ca sunt interesati sa vada capacitatea camerei de conferinta, statiunea balneara, facilitatile si suprafata camerei de hotel sau dimensiunea holului de la intrare, ei vor sa inspecteze viitorul spatiu de cazare din toate unghiurile posibile. 360 Virtual Tour s-a specializat in crearea de panorame virtuale si tururi virtuale interactive la 360 de grade, oferindu-va cel mai nou instrument de marketing pentru a va promova imaginea unui produs, serviciu sau firma. Tururile virtuale la 360 de grade pot fi folosite pentru a spori impactul vizual asupra vizitatorilor unui site dandu-le posibilitatea de a vizita virtual hotelul, restaurantul sau orice alta locatie. Turul virtual la 360 de grade este modalitatea ideala pentru a va face publicitate, deoarece ii ofera clientului posibilitatea sa vada cum arata interiorul camerei (spre exemplu) si conditiile care ii sunt oferite inainte sa faca rezervarea. Cu ajutorul acestei noi tehnologii (tur virtual la 360 �), va vom ajuta: * sa fiti cu un pas inaintea concurentei si sa va diferentiati de aceasta. * "sa puneti o fereastra" in casa fiecarui vizitator al site-ului dvs. prin care acesta sa poata vedea ce aveti de oferit la adevarata valoare. * sa oferiti clientilor o experienta interactiva, creand un impact vizual maxim cu ajutorul panoramelor virtuale fullscreen ce dau impresia vizitatorului ca se afla exact acolo. * sa aveti modalitatea ideala prin care clientii si partenerii de afaceri sa poata vizita si accesa oferta dvs. * sa atrageti noi vizitatori pe site-ul dvs care ulterior pot deveni clientii dumneavoastra. Proiectul sau afacerea pe care doriti sa o promovati cu panorame virtuale vor avea doar de castigat! Pamantul este rotund, pozele tale sunt inca plate? www.360VirtualTour.ro

Piatra Neamt Servicii
 • Este o companie vechee axata in special pe transpoturi dar maii nou ne extindem si in alte domenii. In industria hoteliera, in industria de restaurante si deasemenea in industria de it care credem ca este de viitor.

Brasov Transportator
 • Art Advertising Co. este agentie de publicitate specializata in promovarea produselor si serviciilor destinate industriei horeca. Editeaza anual Ghidul Furnizorilor H&R in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc. Vindem spatiu publicitar in revista HoReCa Profit. Alte servicii: direct mailing (postal si online) in spatiul horeca, creatie publicitara, tiparituri de inalta calitate. Referinte: Bilancia Exim, Daas, Simal Exim, Aldis, Ati Cream, Eurocheese Productie, Madex International, Karenowa Romania, Danfoss Romania etc.

Bucuresti Servicii