Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109389 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand peste 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse din marmura,granit,travertin sau onix Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1992, Areco Exim S.R.L este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Areco Exim S.R.L comercializeaza o gama larga de: produse din otel si beton. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Miramar Imobiliare a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri imobile, consultanta, inchirieri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Nord Star Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 23 angajati, Nord Star Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reciclari materiale refolosibile, productie de paleti din lemn, mici constructii din lemn. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 250% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Servicii
 • Mediasoft S.r.l. a fost infiintata in Arad in 1998, avand ca obiectiv dezvoltarea capitalului uman, prin programe de pregatire profesionala. Cursurile organizate sunt autorizate de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii Activitatea de mediere a muncii presupune selectarea persoanei potrivite pentru locul potrivit. Activitatea noastra se bazeaza pe incredere si solicitudine in serviciile cu colaboratorii, precum si pe mobilitate si adaptare la cerintele acestora.

Arad Servicii
 • Bisoti Srl este producator romanesc de masini de ambalat si sigilat in folie termocontractibila. Echipamentele noastre de impachetat sunt de doua tipuri: Utilaje semi-automate si tunele de ambalat. Masinile de ambalat au doua moduri de functionare: simpla sigilare (fara vidare) si impachetarea(termocontractia foliei pe produs) Avantajul principal al sistemelor de ambalat marca Bisoti este fiabilitatea superioara fata de produsele similare provenite din import. Firma noastra executa si utilaje la comanda. Masinile de ambalat sunt fiabile si rezista cu succes in cele mai solicitante locuri de munca, realizand de fiecare data o ambalare calitativa. Echipamentele sunt ideale pentru ambalat    legume, fructe, produse de panificatie, fursecuri, orice tip de cutie sau casoleta, rame, produse de papetarie, etc. Pentru orice detaliu suplimentar va rugam vizitati www.bisoti.ro

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Transport Crisan S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 5 angajati, Transport Crisan S.R.L importa o gama larga de: materiale pentru tehnica sudurii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Import - Export
 • Meco '90 S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii utilaje textile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Aclad Design S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, alpinism utilitar, izolatii termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Termotex S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Termotex S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, sobe teracota, seminee, curatat cosuri de fum normale si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Eurohouse Service S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Eurohouse Service S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri si consultanta imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Firma MDM se ocupa de reparatii masini si mai exact: sudura tobe, schimb ulei filtre, reparatii articulatie, mecanica, electrica si tractari auto. Un alt obiect de activitate il avem in reparatii A.C. si echilibrari roti.

Bucuresti Transportator
 • Spatiu de vanzare 60mp, birou 40mp,depozit 30mp. Dotari:vitrina mezeluri,vitrina lactate,4 vitrine pentru sucuri si bere,congelator pentru peste,lada de inghetata, lada frigorifica pentru produse congelate,casa de marcat,aparat de macinat cafea,dozator de bere. Magazinul are marmura pe jos,2 grupuri sanitare,faianta pe pereti,rafturi pentru expunerea produselor,apa calda,canalizare si gaze.Punct de reper AUTOGARA INTERNATIONALA RAHOVA.Produsele sunt de buna calitate si au certificate sanitare.VA ASTEPTAM CU DRAG SI VA MULTUMIM PENTRU INCREDEREA ACORDATA!!!!

Bucuresti Servicii
 • Creem cosuri din rachita cu diferite produse: bauturi, alimente, cafea, impachetate cu foaie subtire de ceolofan si legate cu funde din material textil. Agentia de publicitate Kathea promotion va ofera servicii de sampling, hostess, btl (promovare produse, impartit pliante,) in cadrul unor targuri, expozitii, magzine, hypermarketuri, stradal. De asemenea va oferim servicii de serigrafie si tampografie (inscriptionari agende, portofele, pixuri, brichete, tricouri, sapci, umbrele), gravura laser sau mecanica, carti de vizita.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Mrt Cont S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii contabilitate de la A la Z. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport marfuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Transportator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 4 angajati, Qmasy S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in afaceri si managementul calitatii si mediului. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat, de la an la an importante cresteri ale numarului de clienti. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: asistenta tehnica pentru programe de contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Vmb Lux Sonor SRL este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reciclare deseuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Sc  Vis  Line  Srl  din Timisoara s-a ocupat cu vanzarea de produse din Serbia. Firma acum desfasoara contrate cu furnizori din comunitatea europeana:din Polonia, Ungaria. Produsele sunt in general cosmetice, scutece, accesorii.

Timisoara Distribuitor