Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Sali, Restaurante & Corturi - Evenimente & Ceremonii: 46 companii
  • Joy Club va ofera petreceri pentru adolescenti si adulti, intr-un club modern situat ultracentral in care va puteti distra, dansa, canta karaoke, intr-un cadru intim. Capacitatea clubului este de 50 persoane. Detalii si rezervari la www.enjoyparty.ro sau la tel 0722722790

Bucuresti Servicii
  • Cu o experienta de peste 10 ani pe piata evenimentelor din Romania si Europa detinand un portofoliu extrem de vast de lucrari executate, firma Ital Struct va pune la dispozitie servicii complete pentru realizarea evenimentelor la CORT in cele mai bune conditii de calitate si pret. O companie specializata in organizarea nuntilor, botezurilor sau a evenimentelor de orice tip si dimensiune, prin inchirierea materialelor de catering si inchiriere corturi de orice dimensiuni de la faza de consulanta, pana la montarea si utilarea completa a acestora si tot ce tine de logistica evenimentului, detinand toate aprobarile legilor in vigoare in acest domeniu. Avem o echipa tanara si entuziasta, ce va ofera cu profesionalism si consilierea necesara pentru desfasurarea impecabila a oricarui tip de evenimente: nunti, botezuri, caffe break-uri, conferinte, lansari de produse, baluri de binefacere, evenimente de firma sau evenimente private. Va punem la dispozitie inchirieri corturi tip sala sau corturi modulare si paviloane (diferite modele si dimensiuni), pentru evenimente in aer liber, cum ar fi: - Corturi pentru nunti - Corturi pentru botezuri - Corturi pentru banchete - Corturi pentru targuri - Corturi pentru expozitii Deasemenea, va punem la dispozitie si materiale de catering pentru evenimentele in aer liber si nu numai: - Vesela (farfurii portelan, pahare din cristal, etc.) diferite modele si dimensiuni - Tacamuri Inox (linguri, furculite, lingurite, etc.) diferite modele si dimensiuni - Mese (diferite modele si dimensiuni), fete de masa - Scaune (diferite modele si dimensiuni), huse scaun - Bucatarie Mobila si mobilier complet de bucatarie - Bar mobil - Ospatari, bucatari, barmani - Artificii, Jocuri de lumini, etc. Atat materialele folosite in constructia structurilor (corturilor) cat si cele folosite pentru catering sunt ignifuge si indeplinesc toate normele europene. Noi va invitam sa ne cunoasteti si sa ne oferiti increderea dumneavoastra, bucurandu-va de serviciile noastre si de seriozitatea cu care va servim pe fiecare dintre dumneavostra, martori ne sunt profesionalismul acumulat in timpul executarilor a mai multor evenimente, atit pe plan national cat si international, fiind deasemenea si atuul nostru principal.

Craiova Servicii
  • Suntem o firma ce va ofera spre vanzare si inchiriere corturi de diverse dimensiuni. Avand un sistem practic si rapid de montare, corturile modulare pot avea dechiderea de 6 sau 10 m. Au inaltimea in picior de 2,60, iar pana la coama de 5,20. Pot fi de culoare alba sau transparenta. Pentru o atmosfera speciala, va oferim posibilitatea atasarii unui drapaj ce va impresiona prin eleganta si modernism.

Craiova Producator
  • Firma noastra inchirieaza sau vinde corturi pentru petreceri, nunti, botezuri, mese, scaune, huse scaune. Oferim si servicii de decorari cu baloane, organizari petreceri, DJ, formatii muzica. Preturi rezonabile! Nu ezitati sa ne contactati!!!

Bucuresti Servicii
  • Colina Sasului este echipa care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat. Un meniu atent selectionat, o oferta de nunta adaptata cerintelor tale si un portofoliu variat de produse exclusiviste. Si nu in ultimul rand, o atentie desavarsita pentru fiecare detaliu in parte. Pentru evenimentul perfect din viata dvs, am pregatit oferte de nunta care sa se potriveasca perfect cu bugetul dvs. Cream solutii speciale personalizate pentru clientii nostri, precum oferta nunta, astfel incat fiecare moment sa fie unic si ireprosabil. Cu - centrul de evenimente Colina Sasului, accesibil tuturor celor care isi doresc o nunta fara griji - visul devine realitate. Organizarea si bugetarea unei eveniment fastuos devine o realitate iar desfasurarea acestuia devine clara, transparenta si eficienta. Colina Sasului Adresa: Ludus, DN15 PROGRAM VIZIONARI SI CONTRACTARI: Luni-Duminica : 10.00 - 19.00 Telefoane: 0725-035155; 0744-692894 (zilnic 10.00 - 19.00)

Ludus Servicii
  • Asiguram cu profesionalism consultanta tehnica de specialitate in acvacultura, pentru obtinerea de bani prin diverse programe de finantare. Proiectam sisteme de crestere pentru cele mai diverse specii de interes pentru acvacultura: sturioni, crap si alte ciprinide, pastravi, somni, salau, pesti ornamentali, raci si broaste. In plus, asiguram asistenta si consultanta pentru orice probleme ce apar pe fluxul tehnologic de crestere a animalelor acvatice cu importanta economica, chiar daca acestea nu au fost proiectate de noi. Distribuim puiet de sturion invatat cu hrana artificiala. Intermediem vanzarea de echipamente de acvacultura de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Timisoara Servicii