Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Obiecte pentru Evenimente - Evenimente & Ceremonii: 46 companii
  • Executam constructii metalice, balustrade din inox, mobilier industrie alimentara, carmangerii, pescarii, patiserii si blocuri alimentare, balustrade din fier forjat, mobilier fier forjat, garduri si grilaje din fier forjat.

Ploiesti Producator
  • Infiintata in anul 1948, Petrol Exportimport S.A. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Petrol Exportimport S.A. este sa ofere produse de calitate ca benzina, motorina, bitum. Compania noastra are un personal de 45 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Bucuresti Import - Export
  • SC SIMTEX SA dispune de o echipă complexă de specialişti în cercetare-dezvoltare mecanică, hidro-pneumatică, electro-electronică şi programări CNC (program piesă, scolarizare) care realizează proiecte pentru maşini unelte speciale (la temă), dispozitive. Pe lângă activitatea de dezvoltare maşini-unelte noi, specialiştii SC SIMTEX SA desfăşoară şi o susţinută activitate de modernizare (retrofit a diferitelor tipuri de maşini unelte). În întreaga sa activitate SC SIMTEX SA s-a bazat atât pe efortul propriu de cercetare-dezvoltare, cât şi pe asimilarea de licenţe de la firme recunoscute pe plan mondial.

Cluj Napoca Producator
  • Noi stim ca visul dvs. este foarte important. Noi vrem ca visul dvs. sa devina realitate si pentru aceasta va oferim o gama larga de SUPER OFERTE. Cele mai mici preturi din Romania. "Noi umflam baloane nu preturi, preturile le lasam altora sa le umfle". Va asteptam la sediul nostru principal din Str. Razboieni, Nr. 51 (Faleza Nord) Constanta. tel.: 0721049650; 0748700973; 0770211433 www.decoratiunidenunta.ro www.ballonstyle.ro www.invitatiidenunti.ro

Constanta Import - Export
  • Firma ofera: -Proiectare asistata (CAD) de produse mecanice, electromecanice. -Servicii de desenare, relevare etc. -Executie in atelierul propriu de prototipuri si serii mici dupa proiecte proprii sau ale clientului. Mai multe informatii pe www.ping-design.ro

Bucuresti Servicii
  • RESTAURANT-25 locuri: program zilnic de luni pana vineri de la orele 10 la 18, iar sambata si duminica - mese organizate pentru grupuri restranse. CATERING: servicii la sediul firmelor pentru servirea mesei de pranz cat si pentru ocazii speciale. ACOPERIRI GALVANICE: zincari, dacapari aluminiu, fosfatari.

Sibiu Servicii