Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Evenimente Artistice - Evenimente & Ceremonii: 145 companii
  • Inca de la infiintare Media-Division S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de conceptie sotware si harware, web design, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Media-Division S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Media-Division S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
  • Altiscad Software este distribuitor unic in Romania pentru Autodesk Robot Structural Analysis. Distribuim produse specializate de proiectare structurala, optimizare, calcul, dimensionare si detaliere. Avem o bogata experienta in utilizarea softwarelor de proiectare precum si in dezvoltarea de aplicatii specializate de calcul si optimizare.

Bucuresti Servicii
  • Dorsoft este o companie infiintata in anul 1996 specializata in dezvoltarea de software de gestiune economica, incepand cu anul 2000 si care a dezvoltat peste 20 aplicatii comerciale inregistrate la ORDA. De atunci, mai mult de 300 clienti isi bazeaza activitatea lor zi de zi, pe produsele Dorsoft. Misiunea firmei este dezvoltarea de software de calitate inalta, foarte usor de utilizat care sa aduca satisfactie, mutumire si ajutor in activitarea curenta a clientilor. Masura in care atingem aceste deziderate va invitam pe dvs. sa apreciati, prin incercarea produselor noastre.

Deva Servicii
  • Infiintata in anul 1999, Artinfo S.R.L. are sediul central in Bucuresti, cu sucursale in Iasi, Timisoara si Cluj. Firma noastra comercializeaza solutii software avand ca punct de plecare ERP-ul IDEALE2005. Produsele si serviciile noastre au ca piete de desfacere Romania, Italia si Elvetia. Printre clientii nostri se numara firme importante atat pe plan local si national cat si international. Atat programatorii cat si analistii din cadrul Artinfo au parte de cursuri de specializare in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei Artinfo va vor oferi o satisfactie garantata, alaturandu-va celor care au gasit deja in Artinfo partenerul ideal in afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati http://www.artinfo.ro .

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 2001, I& I Studio S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: design, grafica, soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii