Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Vestimentatie Medicala - Produse Cosmetica &Medicala: 131 companii
 • Infiintata in anul 2002, Medifam Dr. Tanasa S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in MOINESTI, judetul Bacau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca asistenta medicala, tratamente, consultatii, medicina generala. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Medifam Dr. Tanasa S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Brad, judetul Hunedoara. Compania Bioanaliza C. Golea S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii de analize medicale (laborator analize). Firma noastra are un personal de 4 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In cadrul companiei Bioanaliza C. Golea S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Bioanaliza C. Golea S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2003, Anaman Medical este situata in Otelu Rosu, judetul Caras Severin. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii medicale(laborator analize, specializari). Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Anaman Medical desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Anaman Medical, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • SC QIAS MED SRL, companie infiinta in anul 2011 dintr-o echipa tanara, cu peste 5 ani de experienta individuala in domeniul distributiei urmatoarelor categorii de produse : • Anticorpi,proteine, genotipare, • kit-uri detectie si genotipare • Kit-uri de diagnosticare uman sau veterinar ( Elisa, PCR, RT-PCR, rapide , colorimetrice , etc.) • Reactivi chimici si de diagnostic ( chimie , biochimie, biologie moleculara, etc.) • Seruri de diagnostic • Standarde analitice     • Materiale de referinta • Alte categorii de produse necesare dumneavoastra.

 • Med Fam Consult Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii medicale, medicina generale, pediatrie, medicina muncii. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Med Fam Consult S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Dentistry Center Srl a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Macin, judetul Tulcea. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de analize medicale - laborator, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In firma DENTISTRY CENTER S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Companie cu capital integral romanesc, fondata de doctorul Bogdan Timis medic specialist chirurgie pediatrica, asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj Napoca, POLICLINICA SFANTUL IOAN ofera o abordare integrata a nevoilor pacientilor, sustinuta de cei trei piloni care definesc activitatea noastra: ⁃ medici din Maramures si Cluj ⁃ tehnologia medicala de ultima generatie ⁃ locatia.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: analize, asistenta medicala specializata - laborator. Compania are un efectiv de 19 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei MEDICALI S desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta MEDICALI S, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis si infiintata in anul 2003. Compania BIOHEM efectueaza analize medicale. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In compania BIOHEM se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. BIOHEM este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Citosan Plus Srl a fost fondata in 1992 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania CITOSAN PLUS S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca servici medicale,laborator anatomie patologica. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca CITOSAN PLUS S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2004, UMANITAS MED CENTER S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, UMANITAS MED CENTER S.R.L. efectueaza: medicina generala, biorezonanta, madicina de familie, tratamente naturiste, masaj. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta si infiintata in anul 2002. Ceea ce isi propune firma BIOTEST MED S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de laborator de analize medicale, consultati medicale. Compania noastra are un personal de 9 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In firma BIOTEST MED S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania BIOTEST MED S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • CampMedica dezvolta si produce o serie de teste rapide pentru diagnostic in vitro. Gama noastra de produse "SeeNow" cuprinde teste de screening pentru: bolile infectioase, bolile cu transmitere sexuala, pentru markerii tumorali si markerii cardiaci, teste pentru depistarea sarcinii, a fertilitatii, teste toxicologice pentru depistarea drogurilor in urina. Aceste produse prezinta o acuratete sporita, un mod simplu de utilizare si un timp de raspuns rapid si, de asemenea un cost relativ mic. Aceasta gama de produse se adreseaza spitalelor, clinicilor medicale, laboratoarelor de analize si cabinetelor medicale individuale (medicilor de familie).

 • Verasante SRL a fost fondata in 2001 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 9 angajati, VERASANTE SRL efectueaza: servici medicale,servici medicale de baza,afectiuni respiratori. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca VERASANTE SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Proctosanis SRL a fost fondata in 2008 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de clinica chirurgie proctologie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Societatea noastra are ca principal domeniu de activitate comercializarea unei game variate de produse parafarmaceutice (seringi, tifon, leucoplast, plasturi, tuburi de recoltare, fire sutura, cutii si recipienti pt colectarea deseurilor infectioase, dezinfectanti, medii de cultura si multe altele), avand ca furnizori principali un numar limitat de producatori sau importatori dar dintre cei mai buni. In schimb plaja noastra de clienti este foarte vasta, incepand de la cabinete medicale si continuand cu laboratoare, clinici medicale, distribuitori si spitale private si terminand cu unitati spitalicesti de stat din toata tara.

 • Specialisti cu experienta de peste 15 ani, dedicati porfesiei si iubitori de animale, servicii veterinare complete, deschis tot anul si in zilele de sarbatoare, varietatea serviciilor oferite ne face sa fim printre cei mai buni. Ramane doar sa va convingeti.

 • Comercializam proteze auditive de ultima generatie ale firmelor Audifon (Germania) Oticon (Danemarca), Hansaton (Germania), Sonic Inovation (SUA) si Unitron (Canada), baterii si accesorii pentru protezele auditive, reparatii proteze auditive. Testarea auzului (audiometrie tonala si vocala) este gratuita. Site: www.audiotest.ro

 • Fabrica de Huizhou Novaegis echipamentului de protecţie este unul dintre liderii naţionale în materie de echipamente de protecţie personală, cu operatiuni in cele doua Americi, Europa, Asia, Africa şi Oceania. Proiectează Novaegis, dezvoltă, produce şi comercializează o gamă largă de măşti chirurgicale praf, industriale şi de uz casnic, mănuşi şi V-Gărzile, care numai pentru export. Oamenii din peste 100 de ţări din întreaga lume îşi pun încrederea în Novaegis inovatoare, de înaltă calitate, soluţii pentru a oferi o protecţie superioară, combinată cu un nivel ridicat de confort şi performanţă. Novaegis are sediul sale operaţionale în Huizhou, provincia Guangdong, Marea China continentală şi sediul social în Huizhou, China. Fabrica de Huizhou Novaegis echipamentului de protecţie este o companie publică chineză. Ca unul dintre produsele-cheie --- Novaegis măşti de praf, comform cu standardele de EN149: 2001 - FFP1, FFP2 si FFP3 şi NIOSH - N95, N99 şi N100. Huizhou Novaegis Protective Equipment Factory is one of national leaders in Personal Protective Equipment, with operations in the Americas, Europe, Asia, Africa and Oceania. Novaegis designs, develops, manufactures and markets a wide range of surgical, industrial and household dust masks, gloves and V-Gards, which for export only. People in over 100 countries around the world put their trust in Novaegis's innovative, high-quality solutions to offer superior protection, combined with high levels of comfort and performance. Novaegis holds its operational headquarters in Huizhou, Guangdong Province, Great China Mainland and its registered office in Huizhou, China. Huizhou Novaegis Protective Equipment Factory is a public Chinese Company. As one of key products---Novaegis dust masks, comform to standards of EN149: 2001 - FFP1, FFP2 & FFP3 and NIOSH - N95, N99 & N100.

 • S.c. Fero Vision S.r.l. este o companie cu sediul in Bucuresti si avand ca obiect de activitate Import si Distributie de materiale consumabile si reactivi de laborator - Sisteme vidate pentru recoltare sange VACUETTE - uz uman si veterinar, produse de bacteriologie, imbracaminte de unica folosinta - medicala si industiala, alaturi de o divizie de consultanta pentru afaceri si management. Obiectivul permanent al companiei a fost imbunatatirea activitatii in vederea satisfacerii nevoilor specifice ale clientilor sai. Conducerea companiei a acordat o atentie deosebita evaluarii furnizorilor externi, imbunatatirii activitatii si obiectivelor companiei, comercializand produse de calitate importate din zona UE si Thailanda, la preturi competitive.