Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Cosmetica &Medicala: 4475 companii
 • Infiintata in anul 1996, Bioveti Farm-impex S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bioveti Farm-impex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente pentru uz veterinar, furaje si nutreturi pentru animale, cabinet de medicina veterinara. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Argument S.R.L., a fost fondata in 1993 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse naturale - miere, propolis, suplimente naturale, cosmetice, tincturi, ceaiuri, unguente, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Agradirom Maltex S.R.L. este situata in Lugoj, judetul Timis. Firma Agradirom Maltex S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de cereale pentru mic dejun - fulgi de cereale. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce TIFON,FESI,COMPRESE NESTERILE precum si o gama larga de panza pentru industria cauciucului, paturi, cuverturi. Compania are un efectiv de 12 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1993, Cynara S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cynara S.R.L. comercializeaza o gama larga de medicamente, cosmetice, produse parafarmaceutice. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cynara S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Aba-ro S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Aba-ro S.R.L. produce o gama larga de parfumuri, deodorante, sampoane, geluri de dus, detergenti lichizi. Firma noastra are o echipa de 27 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Tertia Cosmetic S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avem dorinta (si convingerea ca putem) sa ajutam profesionistii sa ridice calitatea serviciilor oferite in salon si imaginea salonului, sa multumeasca tot mai multi consumatori de servicii in salon si prin aceasta sa-si dezvolte afacerile pe baze trainice. Orice oferi trebuie sa indeplineasca serviciul pentru care a fost oferit, intocmai, la timp si de calitatea corespunzatoare pretului cerut. Atat si nimic mai mult!

Oradea Importator
 • Infiintata in anul 1993, Sc. Zugravu Impex Srl. este situata in Braila, judetul Braila. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: amenajari interioare si exterioare. Compania are un efectiv de 9 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Zugravu Impex Srl. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • Herbarum Veronicae Import-export, a fost fondata in 1993 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Herbarum Veronicae Import-export importa o gama larga de plante medicinale. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Europa de Vest. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Herbarum Veronicae Import-export se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 2000, C.S.M. General Trading Srl este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, C.S.M. General Trading Srl comercializeaza o gama larga de plante medicinale, produse naturiste, produse din soia, suplimente nutritive, cosmetice. Firma noastra comercializeaza renumitele produse cosmetice de la Marea Moarta, importator unic Beatrice Cosmetics Israel (   www.beatricecosmetics.com ) Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. C.s.m. General Trading S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Ne-am infiintat in anul 1994. In acest timp am acumulat o bogata experienta in comertul en-gros si en detail de produse textile, incaltaminte si accesorii ale brand-ului MOTOR JEANS. Avem o larga retea de distributie in toata tara atat prin magazinele proprii cat si prin punctele de desfacere ale colaboratorilor nostri. Principiile noastre de lucru in relatiile cu clientii se bazeaza pe corectitudine, promptitudine si loialitate. Din anul 2001 suntem unicul distribuitor al marcii Motor Jeans in Romania. Prin produsele pe care le distribuim avem ca target o gama larga de consumatori incepand de la 14 ani si pana la peste 65 ani, acoperind o varietate de stiluri de la sport, casual, pana la elegant. Ne adresam unui client fidel, cu o personalitate puternica preocupat de imaginea sa si intotdeauna atras si iubitor de nou. Impreuna cu prtenerii nostri promovam un concept, un stil de viata, un alt fel de "a fi". Daca sunteti interesati sa colaboram sau doriti mai multe informatii despre noi accesati sectiunea profil membru.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Real Westech Srl. cu 20 ani de excelenta isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 10 angajati, Real Westech S.R.L. comercializeaza o gama larga de consumabile, imprimante, faxuri, aparatura de laborator in domeniul medical. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Real Westech S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Aquator- Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in: Aparatura de laborator, Chimicale si reactivi, Sticlarie de laborator, Echipamente de protectie a muncii, Produse medicale si stomatologice, Pardoseli din cauciuc. Prezenti pe piata din anul 1995, am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale, am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta prin marirea ariei de acoperire, diversificarea portofoliului de produse si diversificarea domeniilor de activitate, inclusiv importuri directe. Produse medicale si stomatologice a�� Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata, de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterilizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile. Chimicale si reactivi (reactivi indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK). Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlarie stiintifica si sticlarie de laborator rodata. Echipamente de protectie a muncii a�� Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale. Pardoseli din cauciuc - Va punem la dizpozitie o gama diversa de pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior. Echipa are ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor clientilor si partenerilor sai. Compania noastra va pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti care sunt angrenati intr-un continuu proces de dezvoltare, ca urmare solutiile oferite de noi vor avea intotdeauna un coeficient ridicat de performanta. Produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.

Iasi Distribuitor
 • Miss Linet S.Alon S.R.L. din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 1 angajati, Miss Linet S.Alon S.R.L. efectueaza: servicii de infrumusetare - cosmetica, machiaj. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Miss Linet S.Alon S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Miss Linet S.Alon S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Precisa S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparatura de laborator, sticlarie, reactivi, echipamente analiza aer-sol si produse agricole, balante microanalitice, analitice, semianalitice si tehnice, termobalante, etuve, incubatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Arad, judetul Arad. Compania Liad Impex S.R.L efectueaza servicii medicale - medicina interna, medicina muncii, medicina de familie, laborator de analize medicale, stomatologie. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania In cadrul companiei Liad Impex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Liad Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Laborator Analize Srl din Arad, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii medicale de laborator - analize de sange, urina, exudat faringian, flora microbiana, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Laborator Analize S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, Palestra S.R.L comercializeaza o gama larga de suplimente nutritive. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Companie ce ofera solutii profesionale pentru dezinfectie si curatare, specializata in distributia de detergenti si dezinfectanti industriali eficienti, de inalta calitate, ecologici, biodegradabili si autorizati in conformitate cu standardele in vigoare.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Iriadi Medical Centre S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 5 angajati, Iriadi Medical Centre S.R.L comercializeaza o gama larga de aparatura medicala, consumabile si accesorii. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Iriadi Medical Centre S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor