Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Bio-Tehnologice & Terapii - Produse Cosmetica &Medicala: 138 companii
 • Odorizantele auto California Scents - aroma persista minim 60 zile. La fiecare odorizant se primeste GRATIS un capac pentru reglarea intensitatii aromei. Arome recomandate: Golden State Delight (aroma de guma), Corando Chery (aroma de cirese), Mango, New Car, Laguna Breeze ... Produsele noastre sunt proiectate si dezvoltate pentru a avea un impact minim asupra mediului, oferind în acelasi timp o experienta de înalta calitate pentru consumatori. Unele dintre initiativele noastre-cheie în acest domeniu includ: Reciclare - Produsele noastre sunt ambalate în materiale reciclabile pentru a reduce cantitatea de deseuri. În plus, multe dintre produsele noastre si a pachetelor sunt fabricate din materiale reciclate. Biodegradabilitate - fibre de tampoane folosite în multe dintre produsele noastre, inclusiv moastre de produse de baza Spillproof, sunt fabricate din plante. Acest lucru ne ajuta si contribuie la reducerea deseurilor în procesul de productie si permite degradarea natural si reducerea deseurilor în mediul înconjurator. Produsele noastre sunt realizate din uleiuri de parfumare organice pe care le producem în cadrul orientarilor APE. Toate produsele sunt non-aerosoli, nu contin fluorocarburi daunatoare. Organice - Noi producem si utilizam ecologic, fara uleiuri toxice parfum în produsele noastre oferind consumatorilor nostri un produs sigur. Toate produsele California Parfume sunt lipsite de testarii pe animale.

Craiova Distribuitor
 • NeoViGrup ROMANIA Stimulare Naturala de Celule Stem Adulte, Nutrite Celulara si Reglaj Hormonal, Detoxifiere cu Protectie Hepatica si Biliara, Control de Greutate, Aport Nutritional de Proteine Vegetale.

Harsova Importator
 • Firma se ocupa cu comertul electronic in domeniul wellness (sanatate, frumusete, stare de bine, ingrijire personala). Produsele sunt BIO si naturale. Firma ofera si o serie de servicii si articole de educatie in domeniile mentionate mai sus.

Popesti Leordeni Distribuitor
 • Bioshoponline.ro este un magazin online cu produse bio de baza (alimente bio), cosmetice bio si produse bio pentru casa. Noi am selectat cu atentie cea mai larga gama de produse bio pentru un stil de viata sanatos si echilibrat pentru toata familia ta: produse pentru copii, alimente fara gluten, dulciuri, alimente de baza (faina, zahar, ulei, otet, condimente) sau delicatese (balsamic, condimente rafinate), bauturi alcoolice si racoritoare, suplimente nutritive, cosmetice si produse de curatenie.

Bucuresti Distribuitor
 • Solartium Group este o companie farmaceutica, parte a unui important grup prezent in toata Europa de Est, cu reprezentante in Rusia, Serbia, Bulgaria, Croatia, Republica Moldova si Ucraina. Produsele noastre farmaceutice sunt sustinute de experienta clinica de peste 10 ani, utilizate si apreciate in numeroase tari din Europa de Vest. Obiectivul nostru este de a pune la dispozitia clientilor nostri noi solutii terapeutice pentru diverse afectiuni, produse farmaceutice inovatoare menite sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii pacientilor din Romania.

Bucuresti Importator
 • Consultanţă pre-vânzare (către orice persoană) • Evaluarea obiceiurilor alimetare, cu stabilirea unui scor personal. • Determinarea IMC şi a procentului de grăsime din corp şi explicarea lor. • Determinarea necesarului zilnic de proteine şi calorii pentru orice persoană. • Recomandări generale pentru îmbunătăţirea alimentaţiei, informaţii cu privire la alimente şi/sau diete nesănătoase. •Informaţii şi sprijin pentru o viaţă mai activă fizic. Consultanţă post-vânzare (follow-up) (în plus faţă de serviciile deja menţionate) • Monitorizare, susţinere, sprijin, recomandări pe toată durata programului Herbalife. • Cântarire, măsurare, întâlniri, clubul clienţilor. • Serviciile post-vânzare sunt obligatoriu de acordat, sunt cheia rezultatelor de durată. • Serviciile de follow-up diferenţiază Herbalife pe piaţă. Alte servicii de consultanţă • Testarea gratuită şi prezentarea produselor şi serviciilor noi apărute. • Prezentarea oportunităţii de colaborare şi carieră profesională alături de compania Herbalife . • Începi cu semnarea unei licenţe de consultanţă internaţională. • Achiziţionezi un pachet al Distribuitorului. • Licenţă si număr de identificare.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Life Care Corp este compania Nr. 1 in industria BIO din Romania. Cu peste 35.000 de clienti parteneri, peste 800 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual (valoare 2008) Life Care isi deschide portile in 2009 spre intreaga Europa. Ungaria, Bulgaria vor beneficia in prima faza de aceasta oportunitate. Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse (suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS (detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam (accesorii beauty), BIOfusion (alimente functionale - in curand disponibile). In plus, Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume: * Logona * Alma Win * Dynamic Health Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive. * In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice. * In prezent are peste 35.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse. * Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite * Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare). Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001 (click pentru a vizualiza certificatul ISO 9001 - Life Care Corp) Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania. In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA (Romanian Direct Selling Association), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.

Timisoara Altul
 • Pentru ca partenerii nostri dragi sa beneficieze de dele mai bune conditii! Un castig suplimentar in tipul liber, pe langa servici sau activitatea de baza. Se ofera: 1. Super comision de la 25 la 50% adaos din vanzrea directa! (la comenzi de peste 30 euro se primesc in plus si cadouri) {fara obligativitatea de a avea comenzi lunare} 2. Aveti posibilitatea de a va forma propria echipa (si va dati seama ca este usor daca oferta este foarte buna) Din echipa formata aveti comision intre 8- 40% 3. Iar pentru cei care vor sa faca performanta, si isi pot dedica zilnic 1,2-3 ore, la castigurile din retea se adauga premii de excelenta: laptop-uri, excursii in locatii de lux, si chiar masini. Consultati cu atentie lista produselor, preturile, planul de marketing. Site: http://www.abc-cosmetice.ro/

Bacau Servicii
 • S.C. Rochelle Natural Cosmetics S.R.L. Importator si Distribuitor exclusiv pentru Romania al produselor: Biola, Fit Shape, Naturissimo si Sissy. Produse Organice si Naturale. Cosmetice naturale cu puterea plantelor medicinale prietenoasa pielii si mediului.

Arad Importator
 • V & A Cometics Romania isi va face lansarea in data maI 2010. V&A Cosmetics va ofera o UN CASTIG de 45% pentru produsele cumparate. Produse din Spania, Franta si Polonia ne vor incanta cu calitatea lor. V&A Cosmetics va aduce in exclusivitate in Romania crema pe baza de caviar, parfumuri, make-up, produse de ingrijire personala, produse man, produse pentru copii. Firma noastra nu va percepe taxa de inscriere plus ca plata primelor trei facturi va fi cu plata ramburs iar urmatoarele trei cu plata facturii la 28 zile. V&A Cosmetics este interesata de persoanele din spatele CV-urilor si potentialul lor de evolutie. Privind permanent spre viitor, noi punem bazele reusitelor de maine.

Bucuresti Importator
 • Obtineti o perspectiva asupra afacerii Radiance - CaliVita si despre o gama larga de produse si servicii pe care le oferim. Va rugam, faceti-va timp cateva minute, sa aruncati o privire peste slidul meu: http://romania.calivita.com/products/TAGFOR/BH3MB7HJQITB3C0CZM2NBQ4G1V4P7A/RO/ Ma bucur sa primesc un feedback de la dumneavoastra si sa va raspund la intrebarile pe care le aveti. Sunteti bineveniti sa ne contactati in orice moment ! Sunt sigur ca veti gasi un produs, care se potriveste nevoilor dumneavoastra.

Pitesti Distribuitor
 • Folosirea technologiei ecologice si calitatea produselor este nu numai o cerinta de baza, ci si filozofia de viata al firmei. La fabricarea produselor noastra ne straduim ca in masura in care sunt frumoase pe atat de termen lung sa fie utilizabila.

Avramesti Producator
 • Compania Megagen Dental Implant Romania este reprezentatul exclusiv in Romania al Megagen Implant Co. Ltd, South Korea si Botiss Dental GmBH, Germanany. Prin intermediul acestor parteneriate, compania Megagen Dental IMplant srl pune la dispozitia clientilor sai (medici stomatologi, chirurgi maxilo-faciali) sisteme avansate de implanturi dentare si biomateriale pentru regenerare osoasa.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania este distribuitor al GANO EXCEL Romania. Firma ofera produse pentru tratarea cancerului si a altor afectiuni, produse ce au la baza GANODERMA, SPIRULINA, SA, precum si servicii de diagnosticare a afectiunilor prin BIO-REZONANTA. Contact permanent cu clientii.

Brasov Distribuitor
 • Comercializez ca PFA produse cosmetice si suplimente alimentare bio, produse cosmetice, parfumuri. Pentru mai multe detalii despre produsele mele, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon.

Piatra Neamt Altul
 • Magnoflex a aparut in Romania prin intermediul companiei Energetix. Energetix este o corporatie transnationala, infiintata in 1990, cu sedii in toata lumea, specializata in producerea si desfacerea de bijuterii moderne, placate cu aur de calitate inalta sau cu rodiu. Companile Magnoflex si Energetix activeazã în toate tãrile Uniunii Europene, iar din noiembrie 2003 este prezentã si în România. Sistemul de distributie este de tip Multilevel Marketing, produsele ajungând de la producãtor la consumator direct prin intermediul distribuitorilor. Designul modern sau clasic, este potrivit atât pentru bãrbati cât si pentru femei, la orice vârstã. Aceste bijuterii îmbinã în cel mai fericit mod fantezia si profesionalismul creatorilor italieni de bijuterii cu rigurozitatea si calitatea germanã - unde acestea sunt produse.

Bucuresti Importator
 • Parfummall.ro este unul din cele mai mari magazine de parfumuri on-line din Romania si totodata unul dintre cele mai complete cataloage de parfumuri noi si originale aflate pe stoc. Firma noastra comercializeaza in exclusivitate marci cunoscute de parfumuri pentru ea si el de cea mai buna calitate, menite sa starneasca un sentiment deosebit. Toate parfumurile comercializate de compania noastra sunt disponibile in ambalajele oficiale si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate. Preturile parfumurilor variaza de la o casa la alta si depinde de cantitatea comenzului.

Oradea Importator
 • Site online cu vanzare de: Produse ecologice, sanatoase, bio. Va oferim o gama larga de produse ecologice care provin din agricultura ecologica. Traieste BIO fi ECO=LOGIC. Dorim sa va oferim produse ecologice deoarece sunt sanatoase!!

Otopeni Importator
 • Firma ofera distributie produse de sanatate bio unicat in Romania. Produsele BIO ale companiei sunt aduse in Romania si distribuite la preturi de producator. Vorbim de trei produse: mangosten, noni si maca, care ajuta la sanatatea organismului dar si la vindecarea acestuia.

Timisoara Importator
 • Buna ziua, Suntem o companie uruguayana dedicata dezvoltării şi exportarii de cea mai inalta calitate de senzori pentru saturaţia de oxigen, senzori de temperatura, cabluri de electrocardiogramă (ECG, EKG). Toate liniile noastre satisfac cele mai A�nalte standarde de precizie şi de calitate. Detine toate certificate de calitate relevante, ISO 9001/2000, ISO 13485/2003, GMP, GMP (Good Manufacturing Practice) si Certificatul de Uniunea Europeană (CE 0537), auditate de VTT Finlanda. Avand in vedere recenta achizitie a certificatului CE, cautăm distribuitori pentru Europa şi A�n toate ţările care sunt A�n conformitate cu prezentul regulament. Lucram in actualitate cu peste 40 de distribuitori A�n peste 25 de ţări din America Latină, America Centrală, Africa şi Asia principal. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre vizitaţi-ne www.biogenesis.com.uy Pentru liste de preţuri, cataloage, broşuri, sau consultare cu privire la orice reduceri, garantii, timp de livrare, forme de transport, Incoterms, informaţii institutionale, va rog nu ezitati A�n a ne scrie pe adresa de e-mail. Orice comentarii sunt bine venite. Exprimindu-mi optimismul in ceea ce priveste posibilitatea unei eventuale colaborari va multumesc anticipat pentru timpul acordat. Cu stima, Bianca Crisan.

Montevideo Producator