Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicina Veterinara - Produse Cosmetica &Medicala: 155 companii
 • Asistenta sanitar veterinara de specialitate, vanzari medicamente, operatii chirurgicale, tratamente, cosmetica, analize de laborator:sange, urina., spitalizare, detartraj, mica si mare chirurgie, pet shop cu diete.

Suceava Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii veterinare, chirurgie, consultatii, analize, radiologie digital?, ecografie, ECG, vaccinuri. Firma noastra are un personal de 12 angajati. ORTOVET a fost creat pentru a-i sprijini pe cei care doresc să ajute dezinteresat animalele, considerându-le fiinţe demne de respect şi compasiune. La ORTOVET acţionăm numai în favoarea animalelor. Considerăm că ele NU sunt simple obiecte aflate la dipoziţia oamenilor pentru a fi transformate în hrană, îmbrăcăminte sau alte produse, nici pentru a fi folosite în satisfacerea unor nevoi umane de divertisment, securitate sau confort psihologic. ORTOVET pune în practică principiile AVAR -Association of Veterinarians for Animal Rights (Asociația Veterinarilor pentru Drepturile Animalelor). AVAR (acum HSVMA) îşi propune să echilibreze interesele oamenilor cu interesele specifice ale animalelor ne-umane.

Bucuresti Servicii
 • Clinica Veterinara Corbeanca este un cabinet veterinar  ce asigura consultatii, tratamente, chirurgie, analize de sange, urina, examene parazitologice, detartraje cu ultrasunete, cosmetica felina si canina.

Corbeanca Servicii
 • Clinica veterinara Corbeanca va pune la dispozitie servicii medicale veterinare - tratamente, consultatii, analize de sange, urina, ecografii, cabinet veterinar. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta bogata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma S.C.GEVET S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C.GEVET S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Avico International S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente de uz veterinar, antibiotice, aditivi furajeri, complexe de minerale. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Avico International S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Inca de la infiintare Niego S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de produse veterinare, medicamente veterinare si fitosanitare, servicii medicale veterinare. Compania are un efectiv de 16 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Niego S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie servicii medicale de medicina veterinara, distributie medicamente de uz veterinar, pet food, accesorii pentru animale de companie - vitamine, minerale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Sc Vetex Com Srl din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma S.C. Vetex Com S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in comertul cu medicamente si alimente pentru animale de casa, medicamente veterinare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. Telefon: 0265244004

Targu Mures Distribuitor
 • Firma importatoare si de distributie de medicamente de uz veterinar, cu sediul central in Bucuresti, cu puncte de lucru in localitatile Timisoara, Cluj-Napoca, Galati, cu distributie la nivel national.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra S.C. Meduman Viseu S.A. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Viseu De Sus, judetul Maramures. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate, medicamente uz uman: SOLUTII (Aftolizol, Clavusin, Rinofug, Solutii contra aftelor bucale) PULBERI (Sapromed, Septovag, Sare fara sodiu) COMPRIMATE (N-Cinarizina, N-Piracetam) si uz veterinar (Ascatrix, Fascioxanid, Comaciclin, Manis). Firma noastra are un personal de 140 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. S.C. Meduman Viseu S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Viseu De Sus Producator
 • Infiintata in anul 1995, S.C. Lema Farm S.R.L. este situata in Gugesti, judetul Vrancea. In 2006 am mai deschis un punct de lucru in comuna Dumbraveni, la care s-a adaugat, in 2007, si o farmacie veterinara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: medicamente, ceaiuri, medicamente pe baza de plante, parafarmaceutice, cosmetice. Compania are un efectiv de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei S.C. Lema Farm S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Gugesti Distribuitor
 • Phylaxia Pharmarom S.R.L. din Bacau, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul importului de medicamente veterinare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Phylaxia Pharmarom S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bacau Import - Export
 • Infiintata in anul 1996, Bioveti Farm-impex S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bioveti Farm-impex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente pentru uz veterinar, furaje si nutreturi pentru animale, cabinet de medicina veterinara. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Croma Impex Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 15 angajati, Croma Impex S.R.L. ofera servicii specializate in domeniul veterinar (cabinet veterinar - consultatii, vaccinari, operatii, toaletaj) si comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice de uz veterinar, produse fitosanitare, hrana pentru animale mari si mici, petshop. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt persoane fizice si firme. Angajatii nostri au urmat facultati si cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Turbo vet 2003S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultatii veterinare, tratamente, analize. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii