Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Parfumuri & Deodorante - Ingrijire Personala: 309 companii
  • Firma de distributie parfumuri produse in Franta marcile "BiEs", "LaRive" "Blue.Up", "Diane Paulen", si parfum vrac "Charme parfum", "Lalage Covane" si cosmetice "Aden Cosmetics" produse in Germania.

Sangeorgiu De Mures Distribuitor
  • Reprentant FM Group World in Romania. Formarea retelelor de distributie a parfumurilor FM. Parfumurile FM sunt fabricate din uleiuri originale aprivizionate de la firma DROM FRAGRANCES - Germania si printr-un sistem propriu de distribuitori ajung la consumatori in mod legal cu toate taxele si accizele platite statului Roman.

Odorhei Distribuitor
  • In anul 2005 Life Care propunea pentru piata din Romania in premiera absoluta un nou concept de viata si un nou tip de produse, mai sanatoase pentru organism si mai prietenoase cu mediul inconjurator. BIO era provocarea lansata atunci la Timisoara, pe o piata sufocata de chimicale, arome si mirosuri artificiale. Lipsa legislatiei in domeniul BIO, lipsa informatiei referitoare la ceea ce inseamna un produs organic si la ce beneficii ofera el organismului au facut ca inceputurile sa fie extrem de anevoioase. Mai mult, confuziile frecvente cu produsele naturiste au reprezentat reale probleme in transmiterea unui mesaj coerent catre consumatori. Cu toate acestea Life Care a continuat campaniile sale de educare a publicului, a investit in organizarea unor evenimente proBIO s-a implicat in sustinerea ONG-urilor pe diverse teme, incepand de la ecologie si terminand cu sanatate si a fost extrem de activa in mass-media incercand sa atraga cat mai mult atentia asupra fenomenului BIO. In 2008 BIO devenea deja un subiect de interes major, neexistand publicatie sau emisiune care sa nu abordeze aceasta tema. Tot atunci apar si primii competitori de pe piata fiind evident faptul ca prin programele sale de mediatizare, Life Care si-a atins scopul. Pentru a obtine un impact si mai puternic Life Care cere sprijinul vedetelor autohtone in lupta impotriva chimicalelor, atragand de partea sa personalitati precum Catalin Botezatu sau Mihaela Radulescu, adevarati lideri de opinie. Pentru incununarea succesului obtinut si pentru campania nationala de educare purtata in tot acest interval, la finele anului 2008, presa declara in unanimitate ca: Life Care este numele BIO in Romania. Afirmatia este sustinuta si de cifrele inregistrate de companie: o cota de piata de peste 75% si o CA de 10 milioane de euro la nivelul anului 2008.

Petrosani Distribuitor
  • Infiintata in anul 2003, S.C. Razval Co S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania S.C. Razval Co S.R.L. va pune la dispozitie servicii de management si consultanta in domeniul comercializarii produselor cosmetice, comert cu parfumuri de dama si barbati, produse de machiaj, creme pentru intretinerea tenului, acesorii bijuterii. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. S.C. Razval Co S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
  • Karaver S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Karaver S.R.L. produce o gama larga de produse cosmetice, produse de epilat, import produse Fade Out, creme pentru pigmenti, creme pentru leziuni si pete ale pielii. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Karaver S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse cosmetice - crema de fata, crema de corp, pasta de dinti, gel de par, vopsea de par, sampoane, balsam, detergenti de vase, inalbitori. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Sempre S.R.L din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Sempre S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice, parfumuri, cafea. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sempre S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sempre S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
  • Infiintata in anul 1994, Aba-ro S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Aba-ro S.R.L. produce o gama larga de parfumuri, deodorante, sampoane, geluri de dus, detergenti lichizi. Firma noastra are o echipa de 27 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Producator
  • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1998. Cu o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice - creme, masti, vopsea de par, sampoane, geluri de dus, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor