Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente Medicale pt Uz Casnic - Echipamente Medicale: 88 companii
  • Incepand cu anul 1995 produsele marca TONUS ELAST se prescriu cu succes pe piata medicala internationala. Calitatea produselor noastre este recunoscută prin Certificatul calitatii CE. Marca TONUS ELAST se bucura de prezenta sa in mai multe tari ale Europei de Vest, Europei de Est, tarile fostului spatiu sovietic, Asia Centrala csstigand premii si concursuri in aceste tari. Strategia noastra este sa evoluam in permanenta si sa nu ne oprim niciodata. Suntem bucurosi sa colaboram cu dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
  • Filip impex SRL infintata in 1993, are    ca obiect de activitate comercializarea de aparate si echipamente pentru protectia muncii, precum si promovarea acestora pe piata romaneasca. Pentru detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Midas Expert Distribution este unic distribuitor de instalatii pentru dezinfectia aerului/ suprafetelor cu flux concentrat de radiatie UV, dispozitive mecanice/ automate cu monede pentru o incaltare rapida si eficienta cu papucei de unica folosinta.

Bucuresti Producator
  • Firma Glab GmbH cu sediul in Germania este distribuitorul exclusiv pt. Romania al glucometrului cu sistem de supraveghere automata si a testelor de glicemie xitux diagnostics Glab. Ea a fost infiintata si dezvoltata ca si companie spinn-off a producatorului, avind rol de distribuitor regional pt. un grup de sapte tari din regiune.

Waldkraiburg Producator
  • Compania noastra este unic importator al sistemelor de purificare si ionizare a apei produse de firma Jupiter din Coreea de Sud. Apa obtinuta cu aceste ionizatoare ajuta la detoxifierea, alcalinizarea si oxigenarea organismului contribuind la recapatarea sanatatii, vitalitatii si tineretii. Printre bolile care pot fi vindecate enumeram: diabet, boli de stomac, hipertensiune, cancer, alergii, boli ale rinichilor, hepatita, psoriazis, lupus, etc.

Brasov Distribuitor
  • Infiintata in anul 2005, compania noastra este unicul importator in Romania pentru produsele NeilMed Pharmaceuticals Inc din Statele Unite. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Contact: VICOL SORIN Tel. 0744576090. www.sinuzite.ro

Dudestii Noi Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tensiometre, aparatura de fizioterapie, electroterapie, magnetoterapie, lampi de operatie, laser, electrocardiografe. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Baia Mare Distribuitor
  • For-my-c Intermed Srl. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centuri cervicale, abdominale, lombosacrale, ciorapi medicinali, genunchiere, glezniere, cotiere, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei For-my-c Intermed S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export