Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate Medicale si de Laborator - Echipamente Medicale: 122 companii
 • AmpliTrain SRL este unic distribuitor al echipamentului nemtesc AmpliTrain in Romania, Bulgaria si Moldova. AmpliTrain este singurul echipament de pe piata din domeniul EMS care functioneaza cu curenti de frecventa medie si joasa. AmpliTrain are aporbarea ca si echipament medical. Zone de interes: Medicala (clinici de recuperare medicala si sportica, Wellness (SPA, Remodelare Corporala), Sportiva (centre de fitness, studiouri specializate).

Bucuresti Importator
 • UniCare Medical Solutions este o companie cu capital integral privat, care are ca obiect de activitate importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical. Asiguram, de asemenea, asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii. Cu o echipa de specialisti tanara si dinamica, am reusit sa oferim pietei medicale romanesti seriozitate, promptitudine si un raport exceptional calitate-pret al produselor. Furnizorii UniCare Medical Solutions sunt producatori internationali de prestigiu din SUA, Ungaria, Germania, Italia, Austria, Turcia, Elvetia, Taiwan, Japonia, Malaezia si China. Toate produsele sunt insotite de Certificate de Calitate si Declaratie de Conformitate, iar dupa caz: Aviz de la Ministerul Sanatatii, Fisa de Securitate, Fisa tehnica si Garantie.

Baia Mare Importator
 • Dent America 2000 comercializeaza in Romania produse pentru igiena orala, consumabile stomatologice, produse pentru laboratoarele de tehnica dentara sau produse pentru cabinetele ortodontice incepand cu anul 1992.

Bucuresti Importator
 • Importatori directi produse stomatologice si de laborator tehnica dentara, o gama variata de produse, asiguram service la echipamente stomatologice si de laborator, preturile cele mai accesibile de pe piata. Comercializam: freze, echipamente dentare si de laborator, consumabile dentare, gipsuri, ceara, siliconi de aditie, materiale de amprenta, gel de albire, dezinfectante, hidroxid de calciu, produse profilaxie, produse pentru canalul radicular, sigilanti, compozite foto si auto, linguri amprenta, turbine si piese de mana, micromotoare, soclator, aparat condensare gutaperca, lampi fotopolimerizare, apex locator, produse endodontie, acid demineralizant, adezivi dentari, autoclave, baie ultraunete, aparat sigilare pungi, instrumentar.

Brasov Importator
 • Importam si distribuim gama cuprinzatoare de echipamente si accesorii medicale, cum ar fi butelii, reductoare de regulatoare de presiune, reductoare de vacuum, borcane de colectare, debitmetre, selectoare de debit, umidificatoare, masca de oxigen, furtunuri flexibile, stative din inox pentru butelii si carucioare pentru transportul buteliilor. Pentru domeniul situatiilor de urgenta furnizam sisteme mobile cu oxigen, inclusiv panouri de distributie pentru ambulante si echipamente asociate cu serviciile paramedicale si alte urgente.

Brasov Importator
 • Din anul 1991 firma Sc Caloris Group Srl activeaza in domeniul cercetarii, proiectarii, productiei si desfacerii produselor din domeniul medical, industrial si ecologic. Ca urmare a adaptarii la conditiile specifice pietei interne precum si in dorinta rezolvarii problemelor consumatorilor societatea produce si comercializeaza o gama variata de produse de serie si produse unicat, toate la un nivel ridicat de calitate.

Bucuresti Producator
 • Padcom Serv Srl importa si comercializeaza senzori SpO2, senzori de oxigen medicali, cabluri ECG, cabluri prelungitoare, pentru aparatura medicala, originali si comptibili  (fabricatie UK, Spania, Germania, Franta).   Toate produsele comercializate de noi vin cu garantie si certificat de calitate.

Slatina Import - Export
 • Compania noastra este specializata in importul, distributia si instalarea urmatoarelor: -Echipamente de laborator -Aparatura medicala -Echipamente de analiza, testare, masura si control pentru mediu si industrie. -Echipamente pentru protectia mediului si securitatea muncii

Bucuresti Importator
 • Prin intermediul sitului www.dotarimedicale.ro dorim facilitarea accesului medicilor sau managerilor de unitati medicale in achizitionarea de echipamente, accesorii si materiale sanitare preum si o gama variata de mobilier medical de cea mai buna calitate promotie la frigidere mortuare

Oradea Importator
 • Bine ati venit pe site-ul companiei 4 MED Aparatura Medicala Srl! Compania noastra are ca activitate importul si comercializarea de aparatura medicala: ecografe doppler, ecografe portabile, ecografe tableta, ecografe veterinare, ecografe PC, electrocardiografe, electrocardiografe cu 3 canale, electrocardiografe cu 6 canale, electrocardiografe cu 12 canale, electrocardiografe PC, dopplere vasculare, colposcoape, holtere TA, holtere ecg, monitoare functii vitale, spirometre, audiometre, aparat terapie cu socuri (shockwave), oscilometru Pachon, etc., consumabile medicale: geluri ecograf, hartie ecg, hartie videoprinter. Societatea noastra ofera mobilier medical: canapele consultatie, mese ginecologie, brancarduri, paturi actionate mecanic si electric, paturi nou nascuti, scaune recoltare sange, paravane, carucioare lenjerie, noptiere pacient, etc. Punem la dispozitie mobilier medical de calitate la preturi foarte atractive pentru spitale, clinici, cabinete individuale. Gama de produse este foarte variata, de aceea nu ezitati sa ne contactati pentru a gasi impreuna cea mai buna varianta.

Brasov Importator
 • Olindental.ro este un magazin online din Cluj-Napoca care ofera spre comercializare o larga gama de produse stomatologice si medicale: aparatura medicala de laborator, aparatura chirurgie stomatologica.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Firma noastra comercializeaza consumabile si aparatura pentru cabinete si laboratoare stomatologice. Importator Unic pentru Romania: Argeloy NP (V), Argeloy NP, Argeloy NP Star, Argeloy CB White, Argeloy NP Supreme, Argeloy Partial Shot, Argeloy Sunray, Argeloy 80 CB, Argeloy NP Special Drepturile de folosire a denumirilor produselor de origine apartin exclusiv firmei SC. AGER-DENT SRL.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra este prezenta pe piata de desfacere a aparaturii medicale din anul 2008. De-a lungul timpului am adus in tara aparatura medicala pentru diferite domenii (A.T.I., cardiologie, ginecologie, neurologie, medicina muncii, etc.), tinand cont mereu de progresele facute in domeniul medical si de cerinte. Suntem mereu deschisi la cererile clientilor nostri, acceptand vanzari in rate, fara dobanda si aducand la comanda orice tip de aparatura medicala ce corespunde exigentelor acestora.

Bistrita Importator
 • Firma noastra asigura mentenanta si service - consumabile, aparatura si echipamente stomatologice, unituri dentare, compresoare, piese de mana, laborator, consumabile, freze, piese de schimb. Dealer pentru Romania a companiei ZZLinker.

Targu Mures Importator
 • Firma MiniMed Solutions Srl a fost infiintata in anul 2008 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul medical.

Bucuresti Importator
 • Societatea Divco Impex activeaza pe piata romaneasca din anul 1994. Compania reuseste de mai bine de 20 de ani sa isi ofere produsele si serviciile atat in Romania, cat si in spatiul Uniunii Europene.

Bucuresti Importator
 • Suntem un magazin online cu produse pentru diabetici: glucometre, bandelete de test, solutii de control, lantete. Oferim si serviciul de schimb gratuit pentru glucometrele iesite din uz sau pentru cele pentru care nu se mai fabrica teste.

Bucuresti Importator
 • Philomatic Srl produce si comercializeaza aparatura si echipamente destinate laboratoarelor de tehnica dentara: sablatoare pentru dezambalarea si sablarea lucrarilor dentare si colectoare de pulberi. Produsele firmei noastre se remarca prin calitate, fiabilitate si pretul avantajos.

Caciulati, Comuna Moara Vlasiei Producator
 • Compania Nobis Labordiagnostica a fost infiintata in anul 1994, principalul domeniu de activitate fiind comercializarea echipamentelor de laborator clinic. Echipamentele, reactivii si consumabilele sunt importate de la producatori consacrati din Uniunea Europeana. Partenerii nostrii au sediul in: Austria, Germania, Olanda, Italia, Spania, Ungaria Activitatea comerciala o desfasuram pe intreg teritoriul Romaniei. Promovarea produselor noastre se face de catre reprezentantii de vanzari Efectuam lucrari de service si intretinere pentru echipamentele vandute. Aceste lucrari sunt efectuate de inginerul nostru de service, care a fost instruit de catre firmele producatoare. Compania acorda un interes major calitatii produselor livrate precum si serviceului care permite functionarea optima a echipamentelor. Astfel, laboratoarele de analize medicale elibereaza rezultate clinice sigure pacientilor. Depozitul companiei noastre permite si depozitarea reactivilor care necesita pastrare la temperaturi scazute. Produsele comandate de clientii nostrii sunt livrate prin intermediul serviciilor companiilor de curierat rapid. In anul 2006, compania a fost acreditata ISO9001 de catre firma DEKRA din Germania. In privinta cifrei de afaceri, ne situam pe locul 10 in clasamentul firmelor din domeniu. Lista clientilor companiei contine cca 240 de laboratoare private si 45 de spitale publice. Planurile de viitor ale companiei vizeaza imbogatirea portofoliului cu produse noi, inovatoare.

Cluj-Napoca Importator
 • Avantajele cumpararii prin magazinul online bugetmedical.ro: Transparent, rapid, flexibil: In cateva secunde gasiti produsul simpatic si puteti sa o comandati usor si fara o prealabila inregistrare. Dupa selectarea produsului printr-un formular simplu furnizati datele personale, adresele de livrare si facturare si modalitatea de plata. Sigur, pretentios, exigent: Prin magazinul nostru comercializam numai produse de calitate, atestate de institutii acreditate. Rapid si eficient: Alegeti curieratul si partenerii nostri se vor stradui ca in cel mai scurt timp produsele alese sa ajunga in casa Dvs. Astfel puteti cumpara salvand timp si bani linistit din birou sau de acasa. Livram in toata tara.

Valea Crisului Distribuitor